Închide meniul

Vedeta care e OUT din primul 11 al FCSB, după meciul cu CFR! Decizia radicală luată de Gigi Becali

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 decembrie 2022, 12:42

Vedeta care e OUT din primul 11 al FCSB, după meciul cu CFR! Decizia radicală luată de Gigi Becali

Amical FCSB - Barcelona în 2023? Anunțul făcut de Adrian Thiess

Jucătorii de la FCSB, la finalul unui meci / Hepta

Vedeta care e OUT din primul 11 al FCSB, după meciul cu CFR este Andrei Cordea. Gigi Becali a fost impresionat de jocul prestat de David Miculescu, în eşecul cu echipa lui Dan Petrescu (0-1).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miculescu a fost rezerva lui Billel Omrani, pe Arena Naţională, şi a fost introdus pe teren la începutul reprizei secunde. Chiar dacă nu a marcat, jucătorul l-a impresionat pe Gigi, cel care a plătit 1.7 milioane pe el pentru a-l aduce de la UTA.

Vedeta care e OUT din primul 11 al FCSB

„Nu e relevanţă mare, că se înjumătăţesc punctele. David Miculescu nu are cum să lipsească din această echipă. Ce să-i fac lui lui Cordea? Eu nu ştiu ce. Mai trebuie să stea pe bancă, ca să ştie că nu e singur pe tarla. Miculescu trebuie să joace.

Un jucător valoros se vede. Să joci cu CFR, nu pierzi nicio minge. Pentru mine, am pus ştampila pe David Niculescu. O să schimbăm sistemul, joacă şi Cordea, joacă şi Miculescu”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Gigi Becali a anunţat care e singurul fotbalist pe care îl vrea la FCSB

Gigi Becali a anunţat care e singurul fotbalist pe care îl vrea la FCSB, în perioada de mercato de iarnă. Juan Bauza e singura ţintă a patronului roş-albaştrilor.

Reclamă

Argentinianul de 26 de ani al lui Adrian Mititelu e cotat la 450.000 de euro. El şi-a trecut în cont 4 pase decisive în 16 meciuri disputate în acest sezon. Patronul oltenilor e dispus să-l vândă pe Yassine Bahassa, dar Gigi nu a vrut să audă.

“Dacă voi lua un jucător, voi lua doar un super-jucător. Mi-am făcut o părere despre echipă. Nu Pitu. Un jucător care să lumineze jocul. Unul ca Bauza.

Un creator. Nu mă interesează Bahassa, mă interesează un gen de jucător de Bauza. Nu el neapărat”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și