Închide meniul

Gigi Becali l-a făcut praf pe Ionel Dănciulescu, după ce fostul dinamovist l-a criticat pe Elias Charalambous: „Cine ești mă tu?”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 octombrie 2023, 0:01

Gigi Becali l-a făcut praf pe Ionel Dănciulescu, după ce fostul dinamovist l-a criticat pe Elias Charalambous: Cine ești mă tu?”

Gigi Becali a anunţat numele jucătorului pe ]l vrea la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali l-a făcut praf pe Ionel Dănciulescu, după ce fostul dinamovist l-a criticat pe Elias Charalambous. Patronul vicecampioanei a reacționat după „conflictul” dintre fostul atacant și antrenorul de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Ionel Dănciulescu a dezvăluit faptul că nu are nimic cu antrenorul vicecampioanei, Gigi Becali nu a ratat ocazia de a-l desființa pe fostul atacant de la Dinamo.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Ionel Dănciulescu, după ce fostul dinamovist l-a criticat pe Elias Charalambous

Latifundiarul din Pipera a avut o reacție dură, după ce Elias Charalambous a fost făcut praf de Ionel Dănciulescu. Fostul atacant al clubului din Ștefan cel Mare l-a criticat pe cipriot, după ce acesta ar fi primit o ofertă din partea celor de la Olympique Lyon. „Danciu-gol” a menționat atunci că Elias este doar o marionetă la FCSB, pentru că toate deciziile sunt luate de Gigi Becali.

Acum, patronul de la FCSB a avut o ieșire dură, în care l-a criticat dur pe Ionel Dănciulescu. Acesta nu a înțeles motivul pentru care fostul atacant s-a arătat deranjat de situația tehnicianului de la vicecampioana României.

„Nu e frumos ce a făcut Dănciulescu. Charalambous e prea civilizat. Domne, stai jos, nota 4, ai fost fotbalist. Cine ești tu mă să îl pui pe om să stea jos? Ce părere? Spune-ți părerea de fotbal, nu că te enervează omul pe tine, ce ți-a făcut? A zis ceva de tine? De familia ta? Nota 4 stai jos, ce e asta?”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Declaraţia care a aprins spiritele între Ionel Dănciulescu şi Elias Charalambous

”Cum A3 de la FCSB să aibă ofertă de la Lyon? Ce sunt balivernele astea? Să fim serioși. E A3 la FCSB! Pe mine mă deranjează aroganța cu care vine la fiecare interviu și vorbește. Acceptă-ți situația și ia-ți fapta cu tine, cum se spune, că tu ești cine ești. Mă deranjează că te dai mai mult decât ești! 4, stai jos! Nu mă enervez des”, a spus Ionel Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu l-a criticat din nou pe antrenorul de la FCSB şi după meciul câștigat de roş-albaştri la Oradea. Dănciulescu a fost de părere că discursul antrenorului de la finalul partidei nu e unul corect, având în vedere că, potrivit fostului dinamovist, cipriotul nu are un rol atât de important la clubul patronat de Gigi Becali.

„Vii și dai niște declarații de genul ‘am făcut două schimbări că am văzut eu echipa adversă, că s-a închis foarte bine’. Nu. Fii asumat în absolut tot ceea ce faci.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine, argumentul a fost imaginea aceea când a venit el prima oară, când ridica mingea cu mâna și le-o dădea jucătorilor de la FCSB, să dea la poartă. La nivel de copii și juniori. În fine”, a spus Ionel Dănciulescu pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și