Închide meniul

Ionel Dănciulescu l-a desființat pe Elias Charalambous, după ce cipriotul s-ar fi aflat în vizorul lui Lyon: „4, stai jos!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 septembrie 2023, 19:24

Ionel Dănciulescu l-a desființat pe Elias Charalambous, după ce cipriotul s-ar fi aflat în vizorul lui Lyon: 4, stai jos!”

Ionel Dănciulescu l-a desființat pe Elias Charalambous, după ce cipriotul s-ar fi aflat în vizorul lui Lyon

Ionel Dănciulescu, în timpul unui meci / Hepta

Ionel Dănciulescu l-a desființat pe Elias Charalambous, după ce cipriotul s-ar fi aflat în vizorul lui Lyon. Fostul dinamovist a vorbit despre situația tehnicianului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu puțin timp , oficialii lui Lyon l-ar fi avut pe listă pe Elias Charalambous, antrenorul de la FCSB, după ce clubul s-a despărțit de Laurent Blanc. Totuși, reprezentanții clubului din Hexagon l-au adus la echipă, până la urmă, pe Fabio Grosso.

Ionel Dănciulescu l-a desființat pe Elias Charalambous, după ce cipriotul s-ar fi aflat în vizorul lui Lyon. Ce l-a enervat pe fostul dinamovist

Ionel Dănciulescu este de părere că Elias Charalambous nu își dă seama de statutul pe care îl are la FCSB. Fostul dinamovist l-a numit pe cipriot „A3 de la FCSB” (antrenorul al 3-lea) și a exclus posibilitatea ca tehnicianul vicecampioanei să fi fost dorit de către cei de la Lyon.

„Cum A3 de la FCSB să aibă ofertă de la Lyon? Ce sunt balivernele astea, mă? Să fim serioși.. E A3 la FCSB! Pe mine mă deranjează aroganța cu care vine la fiecare interviu și vorbește. Acceptă-ți, mă, situația și ia-ți fapta cu tine cum se spune, că tu ești cine ești.

Eu vorbesc din alt punct de vedere, Mandorlini este A1. Mă deranjează că te dai mai mult decât ești! 4, stai jos! Nu mă enervez des”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

În momentul de față, echipa lui Elias Charalambous se află pe primul loc în Liga 1, cu o singură partidă pierdută de la startul noului sezon competițional (1-2 cu UTA, la Arad).

Cipriotul a preluat-o pe vicecampioana României în luna martie a acestui an. De atunci a adunat 21 de partide pe banca „roș-albaștrilor” în care a obținut 14 victorii, 2 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri. De asemenea, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Elias Charalambous are o medie de 2,1 puncte obținute pe meci, după partidele jucate de echipă sub comanda sa.

Reacția lui Elias Charalambous, după ce francezii au anunțat că e pe lista lui Lyon

„(Reporter: Au apărut informaţii că sunteţi pe lista lui Olympique Lyon) Apar mereu tot felul de lucruri. Nu vreau să comentez pe acest subiect, nu am nicio informaţie despre acest subiect şi nu are rost să continuăm.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt fericit că sunt aici, mă bucur de fiecare zi de la FCSB. Chiar sunt fericit că sunt aici şi asta este tot!

(Reporter: Unde v-aţi dori să antrenaţi pe viitor?) Nu cred că este momentul să discutăm despre asta. Acum trebuie doar să ne concentrăm pe meciul de mâine. Nu este niciun motiv să vorbim despre aşa ceva!”, a spus tehnicianul vicecampioanei, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și