Închide meniul

Gigi Becali l-a făcut praf pe Luis Phelipe după FCSB – Farul 1-1. Verdictul patronului: „El crede că e la distracție”

Alex Ioniță Publicat: 5 februarie 2024, 23:05

Reclamă
Gigi Becali l-a făcut praf pe Luis Phelipe după FCSB – Farul 1-1. Verdictul patronului: El crede că e la distracție”

Cum arată femeia care l-a scos din minţi pe Gigi Becali şi l-a făcut pe milionar să aibă un derapaj la adresa ei

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali l-a făcut praf pe Luis Phelipe după FCSB – Farul 1-1. Patronul vicecampioanei a fost dezamăgit de prestația brazilianului adus de la Poli Iași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Phelipe a jucat o singură repriză în cadrul derby-ului de pe Arena Națională. Brazilianul nu a avut o prestație excepțională, iar acest lucru l-a făcut pe Gigi Becali să îl schimbe cu Florinel Coman, la pauza duelului.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Luis Phelipe după FCSB – Farul 1-1

Patronul de la FCSB a dat de înțeles că jucătorul brazilian nu s-a obișnuit cu ritmul de joc al roș-albaștrilor și că acesta are impresia că este „la distracție”. Totodată, Gigi Becali a spus că jucătorul va mai primi șanse și că în cazul în care nu va profita de ele, îl va da afară.

„De Luis Phelipe nu știu. Dacă nu își revine, cred că m-am înșelat. Eu stau să mă joc? Dau milioane să mă joc? Foarte repede spun că Baba e mai bun și decât Şut și decât Lixandru și decât Olaru! Eu așa văd.

Fiecare crede ce vrea. Fiecare are opinia lui, eu așa văd. El crede că e la distracție aici, Phelipe. A pierdut toate mingile. Aici ești la fotbal bă, îți ia mingea, bă! Cred că m-am înșelat, dar să dea Dumnezeu să revină.

Reclamă

Poate îi mai dăm șanse, nu renunț așa repede. Dacă renunț, la revedere!”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

În cadrul derby-ului, Cristi Ganea și-a trimis mingea în propria poartă, în minutul 55. Totuși, Gică Hagi a fost salvat de o lovitură de la 11 metri, transformată de Larie, în monutul 90+5. După acest rezultat, FCSB rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 51 de puncte. De cealaltă parte, Farul Constanța este pe 5, cu 37 de puncte.

Gigi Becali a pus tunurile pe un jucător după FCSB – Farul 1-1: „Nu e fotbalist”

Este vorba desre Radaslavescu, care a fost aproape de gol în două rânduri, în minutele 88 şi 89. Iniţial, acesta a reluat pe lângă poartă dintr-o poziţie ideală, iar la faza imediat următoare a fost blocat.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă Radaslavescu nu e fotbalist… Eu nu sunt supărat deloc, asta a fost un test pentru mine. Farul domină echipele. Nu le-am dat nicio șansă, am dominat jocul și am avut ghinion pe final. Am 9 puncte avans, de jocul echipei nu mai am emoții.

Coman a jucat bolnav, Olaru nu a fost. Tavi Popescu are și el infiltrații la gleznă”, a declarat Gigi Becali, potrivit sursei citate anterior.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și