Închide meniul

Gigi Becali l-a făcut praf pe Neluţu Varga, după ce FCSB a ajuns la 12 puncte de CFR: „Vedetele alea nu sunt de Divizia C”

Dan Roșu Publicat: 12 februarie 2024, 10:53

Reclamă
Gigi Becali l-a făcut praf pe Neluţu Varga, după ce FCSB a ajuns la 12 puncte de CFR: „Vedetele alea nu sunt de Divizia C

Gigi Becali l-a făcut praf pe Neluţu Varga, după ce FCSB a ajuns la 12 puncte de CFR

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali l-a făcut praf pe Neluţu Varga, după ce FCSB a ajuns la 12 puncte de CFR. Patronul feroviarilor se lăuda la finalul lui 2023 că va avea o campanie de transferuri strălucită, dar nu l-a impresionat pănă acum pe Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Acum nu le-am mai dat nicio şansă, nu au mai avut niciun şut pe poartă în a doua repriză. Sunt mulţumit. Coman nu a putut să joace, 4 jucători răciţi. Jucătorii cu care mă ameninţa Varga unde sunt? Zicea că ia 3 jucători de mare nenorocire.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Neluţu Varga, după ce FCSB a ajuns la 12 puncte de CFR

Nu e frumos să mă bag eu peste ei! Unde sunt, ia întreabă-l? Unde sunt mă ăia care l-au speriat pe Becali? Că dacă mai ia 2 vedete mari aşa (n.r. a început să zâmbească) cum am văzut eu, vedetele alea nu sunt de Divizia C.

Kadouri şi Maduri şi ăla care are părul ăla aşa în sus. Te doare capul! Dar Mutu are inteligenţă, o să vadă că vedetele alea nu sunt vedete”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

6 transferuri a făcut CFR Cluj în această campanie de mercato! Aly Abeid, Omar El Kaddouri, Alan Aussi, Peter Mamic, Kader Keita și Peter Michael sunt jucătorii care au venit în Gruia. Aly Abeid i-ar putea face concurenţă pe postul de fundaş stânga lui Mario Camora şi lui Peter Mamic.

Reclamă
Reclamă 4

Chiar şi aşa, după primele 25 de etape disputate din sezonul regular, CFR Cluj e pe locul 3, la 12 puncte de liderul FCSB şi la 3 lungimi de Rapid, echipă care s-a impus în Gruia, în ultima rundă, cu 1-0.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și