Închide meniul

Neluțu Varga aduce întăriri pentru Adrian Mutu la CFR Cluj. Echipă de titlu în Gruia: „Am mai rezolvat câteva transferuri”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 februarie 2024, 9:12

Neluțu Varga aduce întăriri pentru Adrian Mutu la CFR Cluj. Echipă de titlu în Gruia: Am mai rezolvat câteva transferuri”

Neluțu Varga aduce întăriri pentru Adrian Mutu la CFR Cluj

Neluţu Varga, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj/ Hepta

Neluțu Varga aduce întăriri pentru Adrian Mutu la CFR Cluj. Patronul formației din Gruia vrea să își facă o echipă de titlu și a fost activ în perioada de transferuri din această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Având în vedere că fosta campioană a României nu mai are un buget mare de transferuri, oficialii ardelenilor s-au reorientat și au decis să semneze mai mulți jucători aflați în ultimele 6 luni de contract. Această veste a fost confirmată de Marius Bilașco, directorul sportiv al „feroviarilor”.

Neluțu Varga aduce întăriri pentru Adrian Mutu la CFR Cluj

Oficialul celor de la CFR Cluj a dezvăluit faptul că echipa sa a realizat mai multe transferuri în ultima vreme, însă nu a dorit să menționeze toate numele jucătorilor care vor ajunge la CFR Cluj. Totuși, acesta a spus că ardelenii s-au înțeles cu Aly Abeid, de la UTA Arad.

”Noi suntem în discuţii şi cu alţi jucători. Cu unii deja am concluzionat deja. Am mai rezolvat câteva transferuri. Da, sunt semnaţi, dar nu pot să dau nume. Sunt jucători aflaţi în ultimele şase luni de contract.

Nu e nimic…Am şi trimis document oficial pentru a o înştiinţare către UTA, conform regulamentului (n.r. – în cazul lui Aly Abeid). Da, e oficial. Nu pot să spun dacă sunt din ţară sau din străinătate. Nu e Bahassa printre ei. Urmărim jucători care se apropie de ultimele şase luni, dovadă că am practicat acest lucru în ultimul tip. Optimizăm”, a spus Marius Bilașco, la orangesport.ro.

Reclamă

Ce obiectiv are Adrian Mutu la CFR Cluj

Cristi Balaj a declarat că un sezon reuşit pentru CFR Cluj ar echivala cu calificarea în grupele Europa League. Acest fapt va fi posibil dacă clujenii ar câştiga Cupa României, deoarece câştigătoarea acestei competiţii se va califica în preliminariile Europa League.

De asemenea, Balaj a mai subliniat că o echipă din campionatul românesc nu are şanse să evolueze în grupele Champions League.

„Sezon reușit ar fi dacă am intra în grupele unei competiții europene. Ideal ar fi Europa League. Champions League dacă ne imaginăm că avem capacitatea, puterea ca o echipă din campionatul românesc să intre în grupele Champions League ar fi ideal o mare realizare pentru fotbalul românesc, dar în acest moment consider că nu merităm”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj este calificată în sferturile Cupei României. Clujenii se vor duela, în această faă a competiţiei, cu Corvinul Hunedoara, meciul urmând să se desfăşoare în luna aprilie.

În campionat, CFR Cluj ocupă locul secund, cu 39 de puncte, la egalitate cu Rapid, şi la distanţă de 11 puncte faţă de primul loc, ocupat de FCSB.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și