Închide meniul

Gigi Becali l-a făcut praf pe Vasile Dîncu, în scandalul închirierii stadionului Ghencea. Patronul FCSB îl acuză că face „obrăznicii” pe ministrul Apărării: „Mă duc să fac plângeri penale. Să dea subsemnatul!”

Reclamă

Publicat: 7 mai 2022, 12:37

Gigi Becali l-a făcut praf pe Vasile Dîncu, în scandalul închirierii stadionului Ghencea. Patronul FCSB îl acuză că face „obrăznicii pe ministrul Apărării: „Mă duc să fac plângeri penale. Să dea subsemnatul!

Gigi Becali a renunţat definitiv la transferul lui Alexandru Işfan

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

Gigi Becali l-a făcut praf pe Vasile Dîncu. Gigi Becali a lansat un nou atac dur la Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naţionale din România, în contextul scandalului privind închirierea stadionului Ghencea. Beclai a oferit 46.000 de euro pentru ca derby-ul cu CFR Cluj să se joace în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a lansat acuzaţii incredibile la adresa alui Vasile Dîncu.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Vasile Dîncu. Acuzaţii uluitoare ale patronului FCSB

Am trimis ofertă scrisă prin executor judecătoresc. Nu aveţi grilă, vă dăm grila de la Arena Naţională. Acolo este 23.000 de euro, noi vă dăm dublu şi de 3 ori faţă de Giuleşti. Le-am dat și ministrului și le-am cerut să ne dea un răspuns în cinci zile. Dacă nu, mă duc să fac plângeri penale. Să vadă și Dâncu să vadă cum e el marele general se duce și dă cu subsemnatul.

La cum face el obrăzniciile lui, nu poate să fie decât general. E general de securitate… Și după vezi că vine un judecător și te condamnă și zice <<da, bă, e abuz în serviciu>>.

El e poporul de o să mă enerveze de o să intru eu în politică și o să-i arăt eu cine e poporul lui că tot face el de 20 de ani și nu-i face nimeni nimic”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă

Helmut Duckadam a pus tunurile pe generalii Armatei

Helmut Duckadam a pus tunurile pe generalii Armatei, care nu îşi doresc ca derby-ul CFR Cluj – FCSB, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 să se dispute pe Stadionul Steaua. 25.000 de euro costa un meci pe Ghencea. Iar FCSB îi plăteşte, ca sa joace pe noul stadion confruntarea care ar putea decide campioana!

(Reporter: Ce ar însemna un meci de titlu pe Ghencea?) Scandal, scandal între Nord şi Sud.. scandal din toate punctele de vedere. (Reporter: Fără scandal nu se poate?) Nu, la noi nu„, a declarat Helmut Duckadam în exclusivitate pentru Antena Sport.

Astea-s bunuri publice care trebuie să producă bani, nu să ne uitam la ele, să le admirăm… ce bine creşte iarba!„, l-a completat şi Ioan Andone.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu va fi primită pe Ghencea, FCSB va merge la Buzău, la meciul cu clujenii lui Dan Petrescu.

Asta e.. joci un meci acolo (n.r. la Buzău).. măcar ştii că acolo eşti dorit. S-au văzut stăpâni (n.r. generalii Armatei) pe nişte stadioane pe care nu le-au facut ei. Asta e România.. ce să mai discutăm„, a mai spus portarul de legendă al roş-albaştrilor.

Gheorghe Mustaţă spune că FCSB – CFR Cluj se va juca la Buzău

Liderul suporterilor celor de la FCSB, Gheorghe Mustaţă, susţine că marele meci din ultima etapă se va juca la Buzău.

Am văzut și eu declarațiile pe care le-au dat Gigi Corsicanu și Bocciu. Băieții ăștia au gândit normal, așa cum trebuie să gândească doi oameni sănătoși la cap. Așa trebuie să gândească și cei de la CSA, că stadionul ăla nu e făcut din banii lor sau de un patron. E făcut din banii tuturor românilor.

Casa noastră este în Ghencea, acolo noi am crescut și acolo ne dorim să jucăm. Dar, dacă nu se poate, atunci acest meci cred că mai mult ca sigur o să se joace la Buzău”, a spus Mustaţă, citat de prosport.ro.

Mihai Stoica a anunțat că cererea oficială a FCSB-ului a fost înaintată în cursul zilei de marți.

E clar că trebuie să jucăm acolo. Avem un meci acasă, avem 30.000 de suporteri. Nu ne ducem la cineva în casă, nu e casa lor, joacă cu stadionul gol, nu există. Echipa aia nu există, e o glumă.

Reclamă

Noi am făcut adrese, le-am trimis cu executori judecătoreşti, oferta scrisă cu sumă dublu faţă de cât plătim pe Arena Naţională. Cineva refuză zeci de mii dacă nu ne lasă să jucăm acolo. Cine are curaj să refuze şi semnează asta… eu i-am spus lui Gigi ‘eu nu cred că o să răspundă’, tocmai de aia am trimis cu executori judecătoreşti. Am trimis ieri. Aşteptăm răspunsul, suntem foarte curioşi să vedem… dublă oferta faţă de Arena Naţională pentru un stadion mai mic.

Să vedem cum se refuză. Doar către Ghencea am trimis. Să vedem ce spun, adică cine îşi poate permite să facă o gaură în bugetul statului de câteva bune zeci de mii, pe un stadion care eu cred că… ştiu ce se întâmplă. Dacă nu primim răspuns, facem plângere penală, indiscutabil”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și