Închide meniul
EXCLUSIV

Helmut Duckadam a pus tunurile pe generalii Armatei: „S-au văzut stăpâni pe nişte stadioane!”. Ce s-ar întâmpla dacă FCSB ar fi primită în Ghencea

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2022, 20:35

Helmut Duckadam a pus tunurile pe generalii Armatei: „S-au văzut stăpâni pe nişte stadioane!. Ce s-ar întâmpla dacă FCSB ar fi primită în Ghencea

Helmut Duckadam îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / AS.ro

  • Helmut Duckadam a pus tunurile pe generalii Armatei
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Helmut Duckadam a pus tunurile pe generalii Armatei, care nu îşi doresc ca derby-ul CFR Cluj – FCSB, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 să se dispute pe Stadionul Steaua. 25.000 de euro costa un meci pe Ghencea. Iar FCSB îi plăteşte, ca sa joace pe noul stadion confruntarea care ar putea decide campioana!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legendă a Stelei, Duckadam e convins că ar fi haos în cazul în care şefii lui CSA Steaua acceptă ca echipa lui Gigi Becali să fie primită pe arena care a costat peste 94 de milioane de euro şi care are o capacitate de 31.254 de locuri.

Helmut Duckadam a pus tunurile pe generalii Armatei

„(Reporter: Ce ar însemna un meci de titlu pe Ghencea?) Scandal, scandal între Nord şi Sud.. scandal din toate punctele de vedere. (Reporter: Fără scandal nu se poate?) Nu, la noi nu„, a declarat Helmut Duckadam în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Astea-s bunuri publice care trebuie să producă bani, nu să ne uitam la ele, să le admirăm… ce bine creşte iarba!„, l-a completat şi Ioan Andone.

Dacă nu va fi primită pe Ghencea, FCSB va merge la Buzău, la meciul cu clujenii lui Dan Petrescu.

Reclamă

Asta e.. joci un meci acolo (n.r. la Buzău).. măcar ştii că acolo eşti dorit. S-au văzut stăpâni (n.r. generalii Armatei) pe nişte stadioane pe care nu le-au facut ei. Asta e România.. ce să mai discutăm„, a mai spus portarul de legendă al roş-albaştrilor.

Helmut Duckadam e convins ca FCSB poate lua titlul la pas.

FCSB, ca şi moral şi din toate celelalte văzute de mine, are prima şansă„, e sigur Duckadam.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a depus cererea oficială să joace în Ghencea

FCSB a depus cererea oficială să joace în Ghencea. Echipa lui Gigi Becali așteaptă răspunsul din partea CSA. Anunțul a fost făcut de Mihai Stoica, care a precizat că roș-albaștrii sunt dispuși să plătească dublu ca să joace în „Templul fotbalului românesc”.

Mihai Stoica a anunțat că cererea oficială a FCSB-ului a fost înaintată în cursul zilei de marți. MM e sigur că, dacă clubul lui Gigi Becali revine în Ghencea, ar fi o mare victorie în războiul de identitate cu CSA.

E clar că trebuie să jucăm acolo. Avem un meci acasă, avem 30.000 de suporteri. Nu ne ducem la cineva în casă, nu e casa lor, joacă cu stadionul gol, nu există. Echipa aia nu există, e o glumă.

Noi am făcut adrese, le-am trimis cu executori judecătoreşti, oferta scrisă cu sumă dublu faţă de cât plătim pe Arena Naţională. Cineva refuză zeci de mii dacă nu ne lasă să jucăm acolo. Cine are curaj să refuze şi semnează asta… eu i-am spus lui Gigi ‘eu nu cred că o să răspundă’, tocmai de aia am trimis cu executori judecătoreşti. Am trimis ieri. Aşteptăm răspunsul, suntem foarte curioşi să vedem… dublă oferta faţă de Arena Naţională pentru un stadion mai mic.

Să vedem cum se refuză. Doar către Ghencea am trimis. Să vedem ce spun, adică cine îşi poate permite să facă o gaură în bugetul statului de câteva bune zeci de mii, pe un stadion care eu cred că… ştiu ce se întâmplă.

Mihai Stoica ameninţă cu plângerea penală

Dacă nu primim răspuns, facem plângere penală, indiscutabil. Toată lumea, absolut toată lumea, spune că trebuie să jucăm acolo, pentru că e un bun făcut din banii noştri, un stadion făcut din bani publici, şi cineva nu vrea. De ce vrem acolo? Că ne-am legitimat noi, ar vedea toată lumea cine e Steaua cu adevărat. Că ne-am duce şi am umple stadionul acesta cu orice echipă. Eu ştiu, nu cred, ştiu cum am umplut Arena Naţională la început, lumea ar veni ca să arate că e stelist, că ţine cu FCSB şi FCSB e Steaua, e stadionul lui. Oricine.

Odată şi odată tot trebuie să ajungem acolo. Au fost oameni care au crezut că nimeni nu poate ajunge la ei, că pot face orice în ţara asta. Până la urmă, s-a ajuns la ei, chiar şi puşcărie”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

Partida FCSB – CFR Cluj e programată pe 21 mai. CSA Steaua nu are niciun meci programat „acasă” în perioada respectivă, nici la fotbal, nici la rugby.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”