Închide meniul

Gigi Becali l-a iertat pe Rachid Bouhenna, fundașul „exilat” de la FCSB: „Am avut o discuție și revine la prima echipă!”

Cosmin Cioboată Publicat: 29 august 2022, 23:54

Reclamă
Gigi Becali l-a iertat pe Rachid Bouhenna, fundașul „exilat de la FCSB: „Am avut o discuție și revine la prima echipă!

Rachid Bouhenna nu mai are nicio şansă la FCSB

Rachid Bouhenna, în timpul meciului FCSB - FC U Craiova 1948 / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Gigi Becali l-a iertat pe Rachid Bouhenna, fundașul „exilat” de la FCSB după meciul cu Chindia, din etapa a 5-a din Liga 1. Patronul vicecampioanei s-a răzgândit și l-a chemat din nou pe fundașul algerian la prima echipă, deși anunțase că „nu va mai vedea în viața lui iarba FCSB-ului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a făcut marele anunț în această seară. Managerul general de la FCSB a explicat că a avut o discuție cu Becali, în urma căreia latifundiarul din Pipera a hotărât să-l pună pe Bouhenna din nou la dispoziția lui Nicolae Dică.

Gigi Becali l-a iertat pe Rachid Bouhenna, fundașul „exilat” de la FCSB

Rachid Bouhenna a fost scos din echipă de Gigi Becali după meciul cu Chindia Târgoviște, scor 3-2, în care vicecampioana a revenit după ce a fost condusă cu 2-0 la pauză.

„Despre Bouhenna am avut o discuție în seara asta cu patronul și revine la prima echipă. De mâine revine în programul echipei, el oricum s-a antrenat separat în ultimul timp pentru că avea probleme fizice”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

„Bouhenna nu mai vede iarba în viața lui, adică iarba FCSB-ului! Cu Chindia nu a fost un meci dificil. Meciul a fost încurcat de un jucător, de Bouhenna. L-a lăsat pe ăla (n.r. – Doru Popadiuc) să ia mingea: «Ia, bă, mingea, că mie nu îmi place!».

Reclamă

Un jucător mai greșește, dar când distruge echipa așa, păi cade echipa definitiv! La revedere, tată! La FCSB cumpără lumea bilete. Aici nu are voie să ajungă adversarul în 16 metri. Mingea la mine și goluri!”, spunea Gigi Becali, după meciul cu Chindia.

Bouhenna a fost adus de FCSB în această vară, liber de contract, după despărțirea de CFR Cluj. Fundașul de 31 de ani a adunat 4 apariții pentru roș-albaștri în noul sezon.

Algerianul n-a fost inclus în lotul lui Nicolae Dică în ultimele 3 partide: „dubla” cu Viking, din play-off-ul Conference League, și meciul cu FC Hermannstadt, din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Vestea că Gigi Becali l-a iertat pe Rachid Bouhenna a venit în aceeași seară în care Mihai Stoica a anunțat că Vadim Rață este pe picior de plecare de la FCSB.

Gigi Becali, pregătit să-l dea afară de la FCSB pe Vadim Rață

Gigi Becali este pregătit să dea afară un jucător adus la vicecampioana României chiar în această vară. Este vorba despre Vadim Rață, mijlocașul de 29 de ani transferat de la FC Voluntari în urmă cu două săptămâni, în schimbul a 325.000 de euro. Rață a apucat să bifeze doar trei meciuri în tricoul vicecampioanei, însă deja are zilele numărate la FCSB.

Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali este nemulțumit de prestațiile mijlocașului, chiar dacă Nicolae Dică l-a folosit în duelurile cu Chindia, 3-2, Viking, 1-2, și FC Hermannstadt, 2-2. Per total, fostul jucător de la FC Voluntari a bifat 108 minute pentru roș-albaștri, fără să contribuie decisiv la vreun gol.

MM a anunțat că există posibilitatea ca Vadim Rață să se întoarcă la FC Voluntari în următoarea perioadă. Managerul general de la FCSB a lăsat de înțeles că mijlocașul de 29 de ani nu s-a adaptat la vicecampioana României și l-a comparat cu George Țucudean, care a evoluat pentru FCSB timp de 7 luni, în 2015.

„Gigi e foarte nemulțumit de Rață. A zis: ‘Bă, m-am luat după voi’. Noi niciodată nu putem să știm cum face un jucător tranziția de la o echipă la alta. (n.r – E posibil să plece de acum?) Rață poate să plece doar la Voluntari, nu știu, habar n-am ce discuții sunt, dar asta e realitatea.

De exemplu, Țucudean a fost la Dinamo, părea interesant, a fost în Belgia. A venit la Steaua și nimic. Nu știa cum să scape de el. După care, la Viitorul a început ușor, ușor, a câștigat campionatul, iar la CFR Cluj a fost senzațional, senzațional!”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

  • Vadim Rață a semnat un contract valabil pe două sezoane cu FCSB, având un salariu de 10.000 de euro/lună și o clauză de reziliere în valoare de 1 milion de euro, potrivit gsp.ro.
Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și