Închide meniul

Rachid Bouhenna nu mai are nicio şansă la FCSB! Gigi Becali: „Mai bine îți vezi de treabă, altfel dai de belele!”

Dragoș Vasile Publicat: 22 august 2022, 11:24

Rachid Bouhenna nu mai are nicio şansă la FCSB! Gigi Becali: „Mai bine îți vezi de treabă, altfel dai de belele!

Rachid Bouhenna nu mai are nicio şansă la FCSB

Rachid Bouhenna, în timpul meciului FCSB - FC U Craiova 1948 / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

  • Rachid Bouhenna nu mai are nicio şansă la FCSB
  • Anunţul făcut de Gigi Becali

Rachid Bouhenna nu mai are nicio şansă la FCSB. Fundaşul de 31 de ani l-a enervat pe Gigi Becali în FCSB – Chindia Târgovişte, scor 3-2. Patronul roş-albaştrilor îl consideră vinovat pe algerian pentru ambele goluri încasate de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rachid Bouhenna a fost adus în această vară de Gigi Becali, alături de Joyskim Dawa şi Joonas Tamm. Algerianul nu l-a convins pe patronul FCSB, astfel că va pleca de la echipă doar patru meciuri.

Rachid Bouhenna nu mai are nicio şansă la FCSB

(n.r. despre Rachid Bouhenna) Sunt unele lucruri, câteodată, e câte un jucător pe care îl încerci o dată, a doua oară, a treia oară, vezi că nu e de acolo.

Reclamă

Îl încerci pe spinarea ta, cum s-ar zice, mai bine îți vezi de treabă, de ce să îl încerci pe spinarea ta, să dai de belele”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Ce a spus Mihai Stoica despre situaţia lui Rachid Bouhenna

Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Rachid Bouhenna, primul jucător dat afară de Gigi Becali în noul sezon. Managerul general al FCSB spune că fundaşul este accidentat.

Reclamă

MM Stoica a spus că încă nu a apucat să vorbească cu Rachid Bouhenna despre rezilierea contractului. Becali a anunţat că fundaşul nu va mai juca la FCSB şi că e liber să plece.

”El este accidentat. Ne-a anunţat după meciul cu Târgovişte, a doua zi, dimineaţă, că are nişte probleme, înainte de a dat Gigi declaraţiile. Nu am vorbit cu el după, se pregăteşte separat, se pregăteşte la sală.

Nu am avut nicio discuţie cu el, nu am avut nicio discuţie cu patronul, nu am avut timp de discuţii, care e treaba, dacă să-i propunem rezilierea, habar n-am”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rachid Bouhenna, așteptat la altă echipă din Liga 1

Valeriu Iftime n-a stat prea mult pe gânduri și a dezvăluit că și-ar dori să-l aducă la Botoșani pe fundașul pus pe liber de Becali.

„Ați găsit sursa. Dacă are nevoie de un fundaș central, discutăm după meci. Mai ales că e vorba despre FCSB. Dacă era vorba de CFR Cluj, vorbeam acum, dar cu FCSB nu. Și așa sunt atâția cârcotași. Dacă aș spune ceva acum și ferească Dumnezeu ne-ar bate FCSB-ul, să bată echipa de locul 12 cea de pe primul loc, ar fi o mare problemă.

Eu am doi fundași centrali foarte buni. N-aș renunța la niciunul. Dican e prea bun și prea tânăr, am nevoie de el ca de apă, iar Boli e prea bun și prea experimentat. Dar nimeni nu e de nevândut. La cine aș renunța acum? La Șeroni (n.r.- râde). Eu n-am vorbit cu Mihai Teja subiectul acesta.

Dacă el îmi zice că putem să renunțăm la unul, atunci eu sunt de acord. Îl iau eu pe Bouhenna. Să mi-l dea pe Bouhenna și 500.000 de euro și fac cinste! Dacă ne ducem în grupele Conference League, punem și condiția asta, și-i dau un jucător!”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digisport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat