Închide meniul

Gigi Becali l-a ironizat pe Dan Petrescu când a aflat că „CFR Cluj e 99% campioană”. Ce i-a cerut lui Toni Petrea să se întâmple în FCSB – U Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2022, 19:37

Gigi Becali l-a ironizat pe Dan Petrescu când a aflat că „CFR Cluj e 99% campioană. Ce i-a cerut lui Toni Petrea să se întâmple în FCSB – U Cluj

Gigi Becali a anunţat câţi fani români vor fi la West Ham - FCSB, în Conference League

Gigi Becali, patronul FCSB/ Hepta

Gigi Becali l-a ironizat pe Dan Petrescu, după ce a aflat că antrenorul grupării din Gruia a declarat că „CFR Cluj e 99% campioană”. Patronul lui FCSB s-a amuzat şi l-a anunţat pe „Bursuc” că nu va rata titlul şi în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu a mai terminat pe primul loc în campionatul României din 2015. În ultimii cinci ani, ardelenii au reuşit să pună mâna pe trofeu.

Gigi Becali l-a ironizat pe Dan Petrescu. Ce spune despre lupta la titlu

Ştie el (n.r. Dan Petrescu)? Cine e mai mare, 99 sau 100?… cine e mai mare, 99 sau 100? FCSB are 100! Eu zic 100% (n.r. că va câştiga titlul), deci el o să vină pe locul 2„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Finanţatorul vicecampioanei aşteaptă un start lansat în campionat. I-a cerut lui Toni Petrea să joace totul pe cartea ofensivei în startul meciului FCSB – U Cluj, din prima etapă. Îşi doreşte ca starurile echipei să poată fi menajate după pauză.

Păi eu ce să simt? Eu vreau să văd, nu să simt! Mă aștept la 2-0, 3-0 la pauză, ca să odihnim jucătorii pentru Conference League. Echipa asta trebuie să facă 2-0 sau 3-0 la pauză şi apoi odihnim jucătorii. La asta mă aștept eu de la echipa asta să facă„, a spus Becali.

Reclamă

FCSB joacă joi, în deplasare, cu Saburtalo, în runda a doua din Conference League. Returul este programat pe 28 iulie, iar o calificare i-ar aduce unul din următorii adversari:

Dan Petrescu, aroganță supremă pentru Gigi Becali

Dan Petrescu a avut o aroganță supremă pentru Gigi Becali și a celorlați conducători care speră la titlul din Superliga, în acest sezon. ”99% campionatul e luat”, e mesajul clar al ”Bursucului”.

Petrescu a avut o bucurie exagerată după victoria cu Rapid, venită după un final incendiar, în care giuleștenii au ratat un penalty, în minutul 90+8. Antrenorul din Gruia așteaptă acum calificarea în grupele Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Noi numai așa putem să facem performanță. Știți bine că în cele cinci campionate în care am fost aici, am avut multe recorduri, meciuri la rând fără înfrângere, meciuri la rând fără gol primit. S-au uitat astea. După un meci cu Armenia (n.r. Pyunik) s-a uitat tot.

E clar că a fost cel mai mare insucces al meu la club, dar nu poți să ai numai succese, pentru că nici Ferguson nu a avut la Manchester United doar victorii. A avut ani când a terminat pe 7, pe 8, dar clubul a mers pe mâna lui, știa ce poate.

Din punctul ăsta de vedere sunt conștient și am zis și ieri, dacă Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj, fiți siguri că 99 la sută campionatul e luat și după trebuie să facem treabă bună în Europa. Știți bine cine câștigă campionate în România în ultimii ani, dar toată lumea uită.

Nu mă vedeți aici (n.r. dacă pleacă)? Eu zic mereu că am refuzat 7 milioane de euro să rămân. Eu nu fac bani aici, eu pierd bani. Tot timpul am spus că sunt fericit aici. Dacă cei de la CFR Cluj au încredere în mine, cum au avut după meciul cu Pyunik, atunci sigur o să fie mulțumiți”, a spus Petrescu, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și