Închide meniul

Gigi Becali l-a ironizat pe Mihai Rotaru şi s-a amuzat copios: „Nu a avut inspiraţie să facă echipa cum trebuie!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2023, 14:30

Reclamă
Gigi Becali l-a ironizat pe Mihai Rotaru şi s-a amuzat copios: „Nu a avut inspiraţie să facă echipa cum trebuie!

Mihai Rotaru este convins că îl poate răpune pe Gigi Becali şi FCSB-ul

Gigi Becali şi Mihai Rotaru / Colaj Hepta

Gigi Becali l-a ironizat pe rivalul său de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru. Patronul FCSB-ului s-a amuzat copios când a vorbit despre situaţia de la clubul din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acuzat că dictează echipa de start şi schimbările la FCSB, finanţatorul roş-albaştrilor l-a arătat cu degetul pe Mihai Rotaru. Anunţă că patronul oltenilor are un rol chiar şi mai activ la ocupanta locului 3 din Liga 1.

Gigi Becali l-a ironizat pe Mihai Rotaru şi s-a amuzat copios

Becali o vede totuşi pe echipa lui Rotaru principala contracandidată la titlu. Este atent şi la CFR Cluj, dar le scoate din cărţi pe Rapid şi Farul.

Eu mă uit la Craiova, la CFR… nu mă mai uit la celelalte. Eu la Rapid nu mă mai uit, nici la Farul. Consider că Craiova şi CFR sunt contracandidate. La Gică nu mă uit că e naşul meu şi nu vreau să fiu împotriva naşului meu. Dacă e să ia el, să ia el, dacă nu să iau eu. Nu mai vreau să fiu împotriva naşului meu. Hagi cu noi nu mai poate. Ei nu mai au cum. Mă interesează decât CFR şi Craiova.

Rapid nu e o echipă valoroasă ca să spui că are jucători valoroşi care pot să îşi revină în orice moment, cum e Craiova. Are relaţii de prietenie bune cu Federaţia, dar nu are ce să facă Federaţia. Arbitrii nu pot să câştige un campionat, când e diferenţă mare.

Reclamă

Are prietenie mai mare Rapid cu Federaţia. CFR nu mai are prietenie cu Federaţia, are doar nişte rădăcini vechi. S-a văzut că nu îi mai ajută. Numai Istvanii, care au legătura de sânge, de ungurime. Istvanii ţin cu ei, e prietenie. Dar ceilalţi arbitri nu sunt cu CFR. Numai la Rapid se văd de astea. E Daniel Niculae acolo, ăştia au şmecherie la Federaţie.

Nu are echipă puternică din moment ce are 70% Craiova cu ei. Craiova are jucători valoroşi, are şi un antrenor bun. Dacă Rotaru are inspiraţie să schimbe, sau să facă bine echipa… văd că numai pe Haralambie (n.r. Elias Charalambous) îl chestionaţi, pe cel de la Craiova nu îl întrebaţi unde este controlat totul, unde se controlează şi aerul, şi temperatura de la antrenament (n.r. a început să râdă).

Craiova are jucători valoroşi şi dacă pune şi un antrenor bun… bine că până acum nu a avut inspiraţie Rotaru să facă echipa cum trebuie. I-am dat nana, încontinuu îi dau (n.r. dacă l-a bătut el pe Mihai Rotaru)„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor principal după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf. Corneliu Papură a fost numit interimar. Acesta este ajutat de Dragoş Bon.

Echipa lui Mihai Rotaru tocmai a învins-o pe FC Botoşani, scor 5-1, şi a revenit pe podiumul Ligii 1. Are cu patru puncte mai puţin decât liderul FCSB, dar şi un meci în plus.

Mihai Rotaru, criticat dur de o legendă a Universităţii Craiova

Mihai Rotaru e criticat dur de o legendă a Universităţii Craiova, Aurel Ţicleanu. Fostul jucător al Ştiinţei nu înţelege modul în care conduce Mihai Rotaru clubul şi susţine că nimeni nu reuşeşte să priceapă ce face acesta.

După mine, îi lipsesc reperele de performanță. Mi-ați vorbit despre 1981, 1991 (n.r. anii în care Universitatea Craiova a reușit eventul). Acolo, era în conducere Sorin Cârțu, nu? Nu era și Nae Negrilă, nu era și Gabi Boldici? Eh, ia uite! După aceea, îți vine un antrenor, Eugen Neagoe, care face legătura (n.r. cu istoria clubului) și eu nu înțeleg de ce se renunță după două etape. Adică ai un om, un reper important pentru tinerele generații și renunți la el. (n.r. patru puncte în două etape). Adică nu aveai niciun motiv, părerea mea, dar de-aia nu am echipă acum că nu mă pricep (n.r. râde).

Îl ai pe Sorin Cârțu acolo pe care, noaptea minții, îl pui președinte de club, adică să aibă în responsabilitate buget, departamente, când el a fost campion și ca jucător, și ca antrenor. L-a avut pe Eugen Neagoe jucător. Păi, eu îl puneam director tehnic să fie aproape de conducerea tehnică, aproape de conducerea administrativă, aproape de patron și aproape de public. Deci aveai toate ingredientele și nu pui oamenii potriviți la locul potrivit. Și și așa! Dai antrenorul afară după două etape…

Nu am înțeles nimic și nu înțelege nimeni nimic! Sigur că toată lumea, pe bună dreptate acuză jucătorii. Da, au partea lor de vine, domn’e, dar schimbările astea dese de antrenor îi bulversează. Cred că aici sunt problemele”, a declarat Aurel Țicleanu pentru prosport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și