Închide meniul

Ilie Dumitrescu a avut un discurs ferm după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Mă refer la Gigi Becali!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 19 martie 2023, 8:17

Ilie Dumitrescu a avut un discurs ferm după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: Mă refer la Gigi Becali!”

Ilie Dumitrescu, reacţie tranşantă după ce Radu Drăguşin a fost implicat în scandalul pariurilor din Italia

Ilie Dumitrescu, pe Arena Naţională / Captură AntenaSport

Ilie Dumitrescu a avut un discurs ferm după FCSB – Universitatea Craiova 1-1! Fostul fotbalist al Stelei nu s-a mai ferit și l-a numit „Mister” pe Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB. În acest moment, FCSB se află pe locul 3 din play-off, cu 30 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB, a marcat Malcom Edjouma, în timp ce golul oaspeților a fost înscris de Jovan Markovic.

Ilie Dumitrescu a avut un discurs ferm după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Ilie Dumitrescu este de părere că toate schimbările făcute de FCSB, în timpul meciului cu Universitatea Craiova, au fost dictate de Gigi Becali, motiv pentru care i s-a adresat cu apelativul „Mister” patronului de la FCSB.

„Mister, mă refer la Gigi Becali, sună mai frumos. Nu e ironic. El mută, astea sunt deciziile lui. El face schimbările. Nu-l validez ca antrenor, eu am fost foarte vehement cu Gigi în zona asta, am fost singurul care l-a înfruntat.

Dar în momentul în care toată lumea de acolo acceptă ca echipa și schimbările să fie făcute de Gigi, n-am cum să spun că Pintilii sau Filip fac schimbările. Aș fi eu penibil și aș cădea în derizoriu să spun că la pauză mută altcineva. La un anumit nivel în lupta asta pentru titlu, se va cunoaște lipsa antrenorului.

Reclamă

O să plătească Gigi la un moment dat pentru că el își asumă tot și nu contează ce se întâmplă. Lucrurile sunt foarte clare. Pintilii pregătește echipa și i se dă echipa cu o săptămână înainte de meci ca să poată să lucreze la antrenament. Unde ați mai văzut chestia asta la un club important?”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Darius Olaru, schimbat la pauza partidei FCSB – Universitatea Craiova

Darius Olaru a fost schimbat la pauza partidei FCSB – Universitatea Craiova! Căpitanul roș-albaștrilor a prins doar 45 de minute în meciul de pe „Arena Națională”, fiind schimbat, la pauză, de Mihai Pintilii.

Căpitanul roș-albaștrilor a avut o evoluție slabă, astfel că, în locul său, a fost introdus Andrei Cordea.

Reclamă 4 / 0/3

Olaru nu a mai fost schimbat, după primele 45 de minute, din luna octombrie a anului trecut. Se întâmpla la partida retur Anderlecht – FCSB, 2-2, din grupele Conference League.

Lucian Filip, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Lucian Filip, oficialul celor de la FCSB, susține că rezultatul de egalitate dintre FCSB și Universitatea Craiova este cel corect. Totodată, a scos în evidență forma foarte bună în care se află Malcom Edjouma.

„În prima repriză, nu am reușit să ne creăm foarte multe ocazii de gol. Dar, în repriza a doua, am reușit să aducem mai mult mingea în fața porții. Cred că e un rezultat corect. E un semieșec, dar nu trebuie să lăsăm capul în pământ, pentru că se anunță un play-off interesant.

Vreau să mulțumesc fanilor care au fost în această seară. Nu este nimic pierdut. Mai sunt multe meciuri. A doua repriză consider că a fost mult mai bună. Intrările de pe bancă au fost foarte bune.

Edjouma este în vârf de formă, oricând poate să decidă un meci. Mi-aș fi dorit să jucăm tot meciul cum am jucat în a doua repriză. Le-am spus jucătorilor să scoatem mai mult mingea la margine, să jucam mai repede.

Fundașii noștri au făcut marcaj destul de larg, atacantul lor știm că e de valoare. Până la urmă, astăzi am jucat cu o echipă puternică. Sper să găsim formula ideală. Conteaza foarte mult cum se vor pregăti în perioada următoare”, a declarat Lucian Filip, la finalul partidei cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și