Închide meniul

Gigi Becali l-a sunat pe Dumitru Dragomir și i-a spus tot despre vânzarea FCSB: ”El nu minte”

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2023, 14:15

Reclamă
Gigi Becali l-a sunat pe Dumitru Dragomir și i-a spus tot despre vânzarea FCSB: ”El nu minte”

Gigi Becali l-a sunat pe Dumitru Dragomir și i-a spus tot despre vânzarea FCSB

Gigi Becali, alături de doi preoți / Hepta

Gigi Becali l-a sunat pe Dumitru Dragomir și i-a spus tot despre vânzarea FCSB. Patronul roș-albaștrilor nu mai e atât de sigur să renunțe la echipa din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a anunțat inițial că vrea 25 de milioane de euro pe FCSB, dar prețul poate ajunge la 40 de milioane, dacă echipa ia titlul în Liga 1. Gigi a prins aripi după victoria de la Craiova. Roș-albaștrii au profitat și de pașii greșiți făcuți de Farul și CFR Cluj. FCSB e la 3 puncte de locul 1, dar echipa lui Hagi are avantajul lipsei rotunjirii la finalul sezonului regulat.

Gigi Becali l-a sunat pe Dumitru Dragomir și i-a spus tot despre vânzarea FCSB

”M-a sunat aseară şi mi-a spus că încă n-a vândut nimic, se mai gândeşte. Eu i-am spus că aşa este la fotbal. El încă mai era supărat, dar nu ştiu dacă vinde sau nu mai vinde, dar ştiu sigur că n-a vândut.

N-a dat la nimeni. El nu minte. Meme Stoica poate să mintă că e conducător, e angajat. Nu se întâmplă nimic. Gigi m-a sunat la 18:44. El s-a uitat la emisiune şi mi-a spus că nu mi-a mulţumit până acum că nu are nevoie ca cineva să îi facă notorietate.

«Bă, ai vândut-o?». «N-a vândut nimic, Mitică!», mi-a spus Gigi. I-am spus că are 10 jucători care depăşesc 50 de milioane. N-a zis nimic, era bucuros în sinea lui.

Reclamă

În momentul în care a spus că nu a vândut, ştiam sigur. El averea trebuie să o împartă la fetele lui. Voi credeţi că Gigi Becali dă altcuiva averea în afară de fetele lui. Era dezinvolt, bucuros.

Nu vinde Gigi nimic. FCSB datorită tinerilor pe care îi are poate să crească în valoare şi peste doi ani să coste 200 de milioane de euro. Pe 25 de milioane de euro i-am spus că o iau eu. În patru zile, îi dau eu”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

Valeriu Iftime, pregătit să îi facă o ofertă lui Gigi Becali

Valeriu Iftime a anunţat că este pregătit să îi facă o ofertă lui Gigi Becali pentru a cumpăra pachetul majoritar de acţiuni de la FCSB. Patronul lui FC Botoşani a dezvăluit că ar fi gata să renunţe la echipa lui şi să ajungă la conducerea vicecampioanei României.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a cedat nervos după înfrângerea cu Rapid, scor 0-1, şi a anunţat că vrea să se retragă din fotbal. A cerut 25 de milioane în schimbul clubului pe care îl finanţează de două decenii. Iftime anunţă că preţul cerut de Becali este unul extraordinar, dar că nu crede că latifundiarul din Pipera e dispus să renunţe la ocupanta locului trei din play-off-ul Ligii 1.

„Să spunem lucrurile cu subiect şi predicat. Eu cumpăr FCSB aşa cum o va vinde domnul Becali! Nu prea contează preţul. Eu cred că cineva care este sănătos la cap nu ar da mâine 25 de milioane de euro, cât vrea domnul Becali.

(Aţi da mâine 25 de milioane?) Da, părerea mea e că face (n.r. banii). FCSB, la ora actuală, are jucători de 50 de milioane de euro. Categoric! Numai că nu e viaţa mea acolo. Eu zic că un om sănătos la cap dă mâine banii şi se distrează. Pune un antrenor bun şi la anul câştigă campionatul! Echipa asta creşte. Dacă nu îl vindea pe Moruţan, eu cred că echipa asta trebuia să joace an de an în cupele europene. Au fost bijuterii de fotbalişti, inclusiv ce are acum.

Nu ştiu dacă ţelul e de a face bani, a face spectacol. Clubul ăsta e valoros! Sigur că a fost nervos acum 2-3 zile, pentru că şi eu în locul dânsului îmi săreau toate siguranţele. Pe de altă parte, dacă Dumnezeu i-ar da toată înţelepciunea de care are nevoie, să lase un antrenor să crească clubul ăsta, el poate ieşi din fotbal şi cu 40 de milioane de euro, nu cu 20. FCSB e cea mai tânără echipă din primele 5, cu cel mai spectaculos fotbal!„, a declarat Valeriu Iftime pentru podcastul Victory Extra Time.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și