Închide meniul

Gigi Becali l-a sunat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce clauză uriaşă de reziliere are antrenorul Universităţii Craiova

Publicat: 31 mai 2022, 10:22

Reclamă
Gigi Becali l-a sunat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce clauză uriaşă de reziliere are antrenorul Universităţii Craiova

Gigi Becali l-a sunat pe Laurenţiu Reghecampf

Hepta

Gigi Becali l-a sunat pe Laurenţiu Reghecampf, imediat după finalul campionatului, deşi patronul FCSB a anunţat, public, că ar vrea ca Toni Petrea să continue la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform digisport.ro, Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf au discutat după finalul campionatului. Patronul FCSB nu a făcut o ofertă concretă, ci a vrut mai mult să testeze terenul.

Gigi Becali l-a sunat pe Laurenţiu Reghecampf! Lovitura la care visează patonul FCSB

Laurenţiu Reghecampf mai are un an de contract cu Universitatea Craiova, dar şi o clauză de 300.000 de euro. Este greu de crezut că Becali ar fi dispus să plătească pentru un antrenor în contextul în care a anunţat că nu vrea să mai dea bani pe jucători. Pe de altă parte, deşi s-a înţeles verbal să continue, Toni Petrea încă nu a semnat noul contract cu FCSB.

Mirel Rădoi ar putea să îl ajute pe naşul Gigi Becali

Mirel Rădoi ar putea să îl ajute pe Gigi Becali. Fostul selecţioner este unul dintre antrenorii favoriţi ai lui Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova. Imediat după finalul sezonului, în care Laurenţiu Reghecampf a ratat toate obiectivele cu Universitatea Craiova, a revenit în discuţie aducerea lui Rădoi la Craiova. Fostul selecţioner a evitat să dea un răspuns concret când a fost întrebat de această posibilitate.

Nu știu, nu aș vrea să vorbesc pentru că toate echipele au antrenor în acest moment. În plus, dacă aș fi și eu în situația asta, nu mi-ar conveni ca în spatele meu să se vorbească despre astfel de lucruri„, a spus Mirel Rădoi.

Reclamă

Sorin Cârţu, nemulţumit de sezonul cu Laurenţiu Reghecampf antrenor

Sorin Cârţu tună şi fulgeră după ce Universitatea Craiova s-a calificat în preliminariile Conference League. Preşedintele oltenilor a amintit de obiectivele ratate ale echipei lui Laurenţiu Reghecampf, câştigarea Ligii 1 sau a Cupei României.

„Obiectivele noastre au fost să câștigăm campionatul sau Cupa României. Nu s-au realizat, am fost aproape de ele, din păcate nu s-au realizat. Trăim cu amărăciunea unui an în care nu am luat niciun trofeu, dar până la urmă avem satisfacția că jucăm în cupele europene. Sperăm că vom avea un alt parcurs, o altă atitudine, să facem uitat ce s-a întâmplat cu Tbilisi sau Laci.

Sper să ne pregătim mult mai bine în sensul ăsta, să avem un alt comportament, ca să mulțumim lumea. Ați văzut, și astăzi seară au fost alături de noi, chiar dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat la meciurile cu FCSB și la semifinală, dar lumea e alături de noi și trebuie să-o răsplătim”, a declarat Sorin Cârţu, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică ar fi şi el pe lista lui Gigi Becali

Dacă Toni Petrea nu va semna noul contract, în afara lui Lurenţiu Reghecampf, Gigi Becali l-ar mai avea pe listă şi pe Nicolae Dică. Dicanio” este liber de contract, după aventura la echipa naţională, unde a fost secundul lui Mirel Rădoi. Cu Dică pe bancă, FCSB a ajuns ultima oară în primăvara europeană.

Toni Petrea vrea să discute cu Gigi Becali

Toni Petrea a anunţat că ar vrea să discute cu Gigi Becali înainte de a semna un nou contract.

(n.r. Aveați puține fire de păr alb când ați venit) Într-adevăr. Acum s-au cam înmulțit. Cu fiecare meci îmi apar fire albe sau dispar unele de tot. Asta este, presiune, stres, o meserie pe care am ales-o și, dacă va fi nevoie, mă voi vopsi.

Mi-a expirat contractul la finalul acestui sezon și trebuie să discut cu conducerea mai multe lucruri. Încă o dată: apreciez susținerea suporterilor și jucătorilor, dar trebuie să discut cu conducerea”, a spus și Toni Petrea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și