Închide meniul

Gigi Becali l-a sunat pe Nicolae Dică după Farul – FCSB 3-1: „Hai să facem asta! Pune-l la menghină, la strung!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 septembrie 2022, 10:45

Reclamă
Gigi Becali l-a sunat pe Nicolae Dică după Farul – FCSB 3-1: „Hai să facem asta! Pune-l la menghină, la strung!

Gigi Becali l-a sunat pe Nicolae Dică după Farul - FCSB 3-1

Gigi Becali, în timpul unui eveniment / Hepta

Gigi Becali l-a sunat pe Nicolae Dică după Farul – FCSB 3-1. Becali spune că l-a asigurat pe Nicolae Dică că are suportul său şi i-a transmis că rezultatul este unul mincinos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că i-a cerut lui Dică să facă selecţie la echipă şi să dea milităria jos din pod.

Gigi Becali l-a sunat pe Nicolae Dică după Farul – FCSB 3-1

„Dar eu i-am zis lui Dică şi etapa trecută că rezultatul e mincinos. Am vorbit cu el şi aseară că e rezultat mincinos. Am vorbit şi dimineaţă, am avut 70% posesie. Golurile le-am luat pe greşeli. E adevărat, nici noi nu am jucat extraordinar.

Eu sunt hotărât şi i-am zis lui Dică… hai să facem selecţie la locul de muncă, la menghină. Pune-l la strung! Pune-l să joace 2-3 meciuri, dă-l înapoi. La revedere, la FCSB dacă nu poţi suporta presiunea, mergi înapoi la echipa ta. La FCSB de acum contracte de 1 an plus 3 ani.”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Nicolae Dică și-a ieșit din minți după Farul – FCSB 3-1

Nicolae Dică și-a ieșit din minți după Farul Constanța – FCSB 3-1. Echipa roș-albastră ocupă locul 13 după 8 etape, iar antrenorul a făcut un anunț uluitor despre viitorul său.

Reclamă

FCSB a încasat 12 goluri în 7 meciuri și are printre cele mai slabe apărări din Liga 1. Nicolae Dică are planuri mari și anunță ”revoluția” la echipă în scurt timp.

”Am jucat foarte slab, nu înțeleg de ce. Avem obiectiv câștigarea campionatului. S-au calificat în Conference League și s-a terminat anul. Poate ei nu știu la ce echipă sunt. Această echipă a jucat Champions League. Ce facem, doar ne prezentăm pe teren în campionat? 

Am făcut o primă repriză slabă. În repriza a doua băgăm mingea în centru, primim golul 3. Facem niște greșeli… Nu îmi place să scot un evidență un jucător X sau Y. Toți pierdem. Analiza o facem în vestiar. Eu nu sunt antrenorul care să dea învățături. 

Reclamă 4 / 0/3

Până acum am schimbat jucătorii. Azi au jucat cei care au jucat în Europa. Doar Andrea Compagno a fost nou. Mă îngrijorează că primim două goluri în fiecare meci.

(n.r. anunț despre viitor) Probabil dacă voi fi eu la echipă vom aborda o altă strategie. Ceea ce îmi doresc eu nu se poate întâmpla. Dacă voi fi în continuare antrenor, voi aborda o altă strategie.

Nu vreau să explic acum. La Steaua îmi doresc posesie, să aduci oameni în careu. Asta trebuie să facă Steaua! Sunt încrezător și o să încerc să scot maxim din jucători. Le-am cerut de când am venit curaj. Eu vreau jucători cu personalitate. Eu sunt primul care își reproșează. Nu va trebui să joace așa ceva echipa!”, a declarat Nicolae Dică la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Andrea Compagno, promisiune uriașă după debutul cu gol la FCSB

Andrea Compagno e convins că FCSB se va lupta la titlu în acest sezon, în ciuda startului dezastrous al roș-albaștrilor. Italianul a făcut un anunț războinic după înfrângerea cu Farul.

FCSB e doar pe locul 13 în Liga 1 după opt etape, dar Compagno nu și-a luat gândul de la trofeul de campion.

„Chiar dacă am marcat, preferam ca echipa mea să câștige. Din păcate nu a fost așa. Sunt sigur că această echipa se va ridica în clasament și o să lupte pentru titlu. M-am gândit că după golul de 2-1 o să revenim, dar din păcate cei de la Farul au închis meciul. Cum ai zis, am venit acum. 

FCSB e echipa cea mai mare din România. Nu sunt fericit dacă am dat gol și dacă echipa a pierdut. Eu vreau să fiu decisiv, să câștigăm. Nu citesc, nu mă uit la alții, eu fac ce spune antrenorul. Trebuie să dau 100% pe teren”, a spus Andrea Compagno.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și