Închide meniul

„Pasaţi, bă, mingea!” Gigi Becali, criză de nervi în direct: „E Steaua, nebunule! Scoate limba. Ţi-e frică de FC Argeş?”. L-a contrat şi pe Mihai Stoica

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 octombrie 2022, 11:05

„Pasaţi, bă, mingea! Gigi Becali, criză de nervi în direct: „E Steaua, nebunule! Scoate limba. Ţi-e frică de FC Argeş?. L-a contrat şi pe Mihai Stoica

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Billel Omrani

Gigi Becali este patronul FCSB / Inquamphotos / Inquam Photos via Hepta

Gigi Becali a făcut o criză de nervi în direct, la 12 ore după FCSB – FC Argeş, scor 3-2. Patronul roş-albaştrilor nu îşi explică de ce jucătorii lui Nicolae Dică nu pot avea posesia pe care el şi-o doreşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a avut o reacţie uluitoare şi i-a avertizat pe fotbaliştii de la FCSB. A transmis un ultimatum şi anunţă că nu va mai accepta să vadă pase greşite.

Gigi Becali, criză de nervi în direct după FCSB – FC Argeş 3-2

„Am luat tot ce e bun, am dat afară ce e prost. Dacă am adus toată crema fotbalului, pasaţi bă mingea. Ce facem, mă? Jucăm cu ‘Companio’? Aşa se joacă fotbalul, avem 2-1? E Steaua, mă, nebunule. Pasează mingea şi aleargă. Scoate limba. Pe ce ai 30.000 salariu? Pasează mingea, lasă nebunia ta. Ţi-e frică de FC Argeş?

Pasează bă mingea. Joci cu Real Madrid şi ţi-e frică să nu te bată? Joci la Real Madrid acasă, nebunule, să dai mingea aşa?”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Gigi Becali nu a pus tunurile numai pe fotbaliştii vicecampioanei. A răbufnit şi la adresa lui Mihai Stoica, după ce a aflat că MM a ţinut cu Sepsi în meciul Hermannstadt.

Reclamă

„Nu ştiu. De ce nu se întâmplă? Mai joci cu Petrolul acum, uită bă de play-off. Că joci şi cu Sepsi. La revedere, mă, play-off. Tu care ai 20.000 salariu. El ţinea cu Sepsi, când am văzut 1-0… de ce ţii cu Sepsi tu? Vrei să o întreci pe Hermannstadt sau pe Sepsi? Nebunii, fără minte, aiureli la cap. Mă, nebunule! Când îl mai ajungi pe Sepsi?

Acum avem problema cu Sepsi, că mă contram cu Meme ieri. Acum am problemă mai mare cu Sepsi, Doamne miluieşte. Nu poţi să o scoţi decât pe Petrolul, Sepsi şi UTA. Am ajuns să ţin cu CFR. Am ţinut cu Farul, mă, că au jucat cu UTA. Eu am nevoie pe UTA să o dau jos, Sepsi şi Petrolul. Pe mine mă interesează de Hermannstadt”, a spus patronul lui FCSB.

Nicolae Dică, îngrijorat după ce FCSB a încasat 17 goluri în 10 meciuri

Nicolae Dică este îngrijorat după ce FCSB a încasat 17 goluri în 10 meciuri. Antrenorul roş-albaştrilor speră ca echipa sa să păstreze poarta intactă în următoarele meciuri din campionat, dar şi din UEFA Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur că am obţinut această victorie. Ştiam că o să avem un meci greu. Ne aşteptam la asta. Este important că am reuşit să câştigăm. E important că am egalat. Jucătorii pot mult mai mult. Îmi doresc mereu să nu primim gol, dar se întâmplă ca adversarii să aibă nişte execuţii… Trebuia să stăm mai aproape de Garita. Mă îngrijorează câte goluri am primit. Ne expunem, dar mergem peste adversar.

Vom încerca şi vom munci la antrenamente. Sper ca la următoarele meciuri să luam cât mai puţine. Păcat că Omrani nu a reuşit să marcheze la acea ocazie. Trebuie să avem răbdare cu el. Este un jucător care ne va ajuta. Andrea Compagno a arătat că este un jucător cu personalitate. Când vom câştiga, 2-3-4 jucători vor ieşi în evidenţă.

Vor fi jucători care au evoluat mai puţin în Europa. Campionatul e mai important pentru noi. Sunt jucători care nu au evoluat o perioadă lungă. Trebuie să avem continuitate şi să ne antrenăm 100% în fiecare zi”, a declarat Nicolae Dică.

Recomandări
  • FCSB – FC Argeş 3-2
  • Gigi Becali a răbufnit şi i-a atacat pe jucătorii lui Nicolae Dică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și