Închide meniul

Principalii favoriți să-l înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB! Gigi Becali are două nume în vizor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 noiembrie 2022, 0:42

Principalii favoriți să-l înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB! Gigi Becali are două nume în vizor

Fanii au cerut demisia lui Nicolae Dică

Nicolae Dică, în timpul unui meci disputat de FCSB / Kieran Cleeves/CSM via ZUMA Press Wire)

Principalii favoriți să-l înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB sunt Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță. Roș-albaștrii au fost învinși de U Cluj, scor 1-2, iar Gigi Becali l-a invitat pe Dică, în direct la TV, să își dea demisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La rândul său, „Dicanio” a lăsat de înțeles, la conferința de presă, că se gândește să plece de pe banca vicecampioanei.

Principalii favoriți să-l înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB

Ținând cont de ultimele declarații, despărțirea de FCSB pare cel mai probabil scenariu în cazul lui Nicolae Dică. Gigi Becali are două nume în vizor, în cazul în care antrenorul de 42 de ani își va anunța demisia.

Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță sunt, la prima vedere, cele mai accesibile variante pentru Gigi Becali. Prepeliță s-a despărțit în urmă cu o săptămână de FC Argeș, iar în prezent este fără angajament.

Andrei Prepeliță se află la începutul carierei de antrenor. El a pregătit-o până acum doar pe FC Argeș, în perioada ianuarie 2021 – octombrie 2022.

Reclamă

Și Ilie Poenaru este foarte aproape să rămână fără echipă. El a avut luni o ședință de „gradul 0” cu conducerea de la UTA Arad, la finalul căreia a anunțat că „voi face un pas înapoi”.

Poenaru se află pe banca celor de la UTA din mai 2022. De-a lungul carierei, el le-a mai pregătit pe Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș.

Gigi Becali îi cere public demisia lui Nicolae Dică

„E chestiune de antrenor! Poate să se supere. Cum adică, să uite jucătorii fotbalul? Nu ai nicio tactică, nicio noimă. Eu nu înțeleg. E doar vina antrenorului. Până acum n-am zis, dar nu au cum să uite toți fotbalul. Se supără, nu se supără… e om bun, dar degeaba. Cum să uiți fotbalul? Aș putea să mă iau de jucători. Dar știți de ce nu o fac? Pentru că nu sunt doar 2-3, echipa nu leagă pase. Eu zic de 5-6 meciuri că nu avem viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Și CS Mioveni mai leagă 5 pase, noi nici atât. Vă dați seama? Noi puteam câștiga și azi din valoarea individuală, dacă nu făcea Șut greșeala aia. Dar nu ai cum să joci așa! Ne bate Rapid acum, ne dă 5! Uite, așa, cu ce jucători au ei pe acolo.

Am dat pe Miculescu 1,7 milioane, dar nu văd nimic. Nu pot să îmi dau seama ce se întâmplă. E din ce în ce mai rău. Cum să joci cu un om în plus și să dai minge lungă? A uitat Olaru fotbalul? E băiat serios, nu poți să zici că nu se antrenează bine!”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prima Sport.

Nicolae Dică, cu gândul la plecarea de la FCSB: „Totul e negru!”

Nicolae Dică nu s-a putut abține și a amintit că, în momentele în care echipa joacă bine și are rezultate favorabile, munca antrenorului este lăsată în umbră.

„Sunt supărat, sunt dezamăgit, facem greșeli foarte mari. Ok, eu sunt de vină. Dacă eu sunt de vină, vom vedea ce se va întâmpla. Întotdeauna antrenorul este de vină. Când nu e nimeni de vină, doar antrenorul.

Când lucrurile nu merg sau apare o înfrângere, este antrenorul de vină. Când se câștigă, e valoarea jucătorilor. Antrenorul trebuie să plătească întotdeauna. Atunci când lucrurile nu merg, totul e negru”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și