Închide meniul

Gigi Becali laudă transferul lui Jefte Betancor la CFR Cluj: „Cea mai bună mutare”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 iunie 2022, 11:38

Gigi Becali laudă transferul lui Jefte Betancor la CFR Cluj: „Cea mai bună mutare

Gigi Becali dă afară un jucător după Farul - FCSB 3-1

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB/ Hepta

Gigi Becali este impresionat de campania de transferuri a lui CFR Cluj, Jefte Betancor fiind pe placul patronului de la FCSB. CFR Cluj a reuşit să obţină semnătura fostului atacant de la Farul, în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a exprimat aprecierea faţă de Jefte Betancor, proaspăt jucător al campionilor de la CFR Cluj. Ardelenii şi-au asigurat serviciile golgheterului celor de la Farul, iar atacantul s-a alăturat lotului lui Dan Petrescu din Austria.

Gigi Becali laudă transferul lui Jefte Betancor la CFR Cluj

Gigi Becali a fost şi el interesat de serviciile lui Jefte Betancor. Patronul lui FCSB însă nu a fost dispus să plătească în schimbul jucătorului suma cerută de Gică Hagi.

„Cea mai bună mutare. Îmi plăcea şi mie de Jefte din toţi atacanţii din România. N-am făcut nicio ofertă pentru că nu mai dau bani pe jucători. E problema CFR-ului că s-a întărit. Nu ştim ce se va întampla în privinţa economiei”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro Arena.

CFR Cluj şi Farul au anunţat transferul lui Betancor

CFR Cluj a câștigat cursa cu FCSB pentru semnătura lui Jefte Betancor, al doilea cel mai bun marcator din Liga 1 în sezonul precedent. Gigi Becali se afla pe urmele ibericului, însă Dan Petrescu l-a convins să vină în Gruia.

Reclamă

„Cluburile CFR 1907 Cluj și Farul Constanța au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Jefté Betancor în Gruia! Fotbalistul de 28 de ani a evoluat în sezonul precedent pentru Farul Constanța, fiind golgheterul echipei, dar și cel de-al doilea marcator al Ligii 1 cu 16 goluri înscrise în 35 de meciuri! Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!„, a anunţat CFR Cluj.

Şi Farul Constanţa a anunţat transferul lui Jefte Betancor la CFR Cluj.

„Farul Constanța și CFR Cluj au ajuns la un acord privind transferul atacantului Jefte Betancor la campioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Sosit la formația noastră la începutul sezonului 2021/2022, Jefte Betancor a reușit un campionat excelent, în care a marcat 16 goluri în 35 de partide jucate în Liga 1„, a anunţat echipa lui Gică Hagi într-un comunicat.

Jefte Betancor a plecat în Austria, acolo unde CFR Cluj se află în cantonament

Golgheterul celor de la Farul din sezonul trecut va juca pentru echipa lui Dan Petrescu. Acesta a plecat în această dimineaţă în Austria şi se va alătura lotului celor de la CFR Cluj, scrie sport.ro.

Gică Hagi a acceptat oferta formației din Gruia, de 300.000 de euro, la care vor fi adăugate și bonusuri de performanță. Farul va mai încasa 150.000 de euro dacă CFR Cluj va ajunge în grupele Europa League sau 250.000 de euro dacă se califică în grupele UEFA Champions League.

În plus, Farul va primi și un procent de 20% dintr-un viitor transfer al lui Betancor de la CFR Cluj. „Regele” și-ar fi dorit să obțină mult mai mult de pe urma golgeterului Farului, scriu cei de la prosport.ro.

În iarnă, Hagi visa să obțină 1,5 milioane de euro pentru atacantul de 28 de ani. Ulterior, pretențiile au scăzut la 500.000 de euro, însă în urma negocierilor cu ardelenii s-a ajuns la o sumă mai mică.

Cotat la 1,6 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Betancor va pleca de la Farul după un singur sezon.

Gigi Becali a anunţat transferuri la FCSB

Gigi Becali a anunţat că va aduce, sigur, cel puţin un fundaş central. Becali are în plan să aducă 3 jucători la echipă. Adrian Rus a fost unul dintre fundaşii pe care Becali i-a dorit.

Reclamă

„Nu am spus că nu mă hazardez? Vom vedea trei transferuri, unul sigur va fi, dar maximum trei. Nu români, l-am pus pe MM să se uite, că eu nu cunosc. Fundași centrali nu prea există români, l-am dorit pe Șeroni, dacă el când s-a expirat contractul a mai semnat unul, ce să îi fac.

Ne-am gândit și la Adrian Rus, așa este, a crescut foarte mult. Cum să vorbești cu un om care are contract? Dacă a ajuns Ungaria să ia jucători de la noi, îți dai seama, până acum 10-15 ani sufla Ungaria în fața noastră la fotbal?„, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și