Închide meniul

Gigi Becali, laude pentru Ovidiu Burcă înainte de FCSB – Dinamo: „Unul dintre cei mai buni antrenori!”

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2023, 12:29 / Actualizat: 22 iulie 2023, 15:13

Reclamă
Gigi Becali, laude pentru Ovidiu Burcă înainte de FCSB – Dinamo: „Unul dintre cei mai buni antrenori!

Ofertă uriaşă primită de Gigi Becali pentru a vinde FCSB. A dat răspunsul final chiar înaintea meciului cu Nordsjaelland

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a avut doar laude la adresa lui Ovidiu Burcă, înaintea derby-ului dintre FCSB şi Dinamo. Patronul roş-albaştrilor a apreciat munca pe care a făcut tehnicianul pe banca roş-albilor, dezvăluind că datorită lui Dinamo a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi Dinamo se înfruntă în a doua etapă a sezonului. Meciul va fi la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Gigi Becali, laude pentru Ovidiu Burcă înainte de FCSB – Dinamo

Gigi Becali şi-a lăudat rivalii, înaintea derby-ului. Patronul de la FCSB susţine că promovarea „câinilor” de la finalul sezonului trecut este doar meritul lui Ovidiu Burcă.

Latifundiarul din Pipera a mai declarat, despre antrenorul rivalilor, că este unul dintre cei mai buni tehnicieni din Liga 1, în acest sezon. De asemenea, Becali are o părere foarte bună despre Burcă, pe care l-a numit „înţelept” şi „complex”.

„Şi eu îl felicit pentru ce a făcut la Dinamo. Dinamo nu avea echipă să promoveze, i-a promovat el, are talent, ştie să vorbească. Mi-am dat seama că e înţelept şi complex, încearcă să rezolve lucrurile din toate punctele de vedere, deştept, înţelept. La ce a făcut până acum, îl văd unul dintre cei mai buni antrenori din noul sezon. Ce a făcut el e mare lucru”, a declarat Gigi Becali, pentru orangesport.ro.

Reclamă

De altfel, şi Ovidiu Burcă a oferit câteva declaraţii despre Gigi Becali. După ce patronul de la FCSB a mărturisit că tehnicianul „câinilor” nu a vrut ca derby-ul să se amâne, Burcă a venit cu explicaţii.

Antrenorul trupei din Ştefan cel Mare a dezvăluit că vrea să evite orice polemică cu Gigi Becali, mărturisind că îşi doreşte ca FCSB să alinieze cei mai buni jucători, la ora de start a derby-ului.

„Din partea cealaltă, îmi doresc ca cei de la FCSB să alinieze cel mai bun 11 pe care-l au. Îl cunoașteți pe domnul Becali, nu am să intru într-o polemică cu dumnealui. Are încredere în echipa dumnealui, așa este și normal, a investit foarte mulți bani. E foarte bine că are încredere”, a spus Ovidiu Burcă, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a dezvăluit tactica înainte de FCSB-Dinamo: „Avem cea mai mare problemă”

Gigi Becali a dezvăluit tactica, înainte de FCSB-Dinamo. Patronul vicecampioanei a vorbit despre jucătorii care vor intra în teren, la meciul din etapa a 2-a a Ligii 1.

Acesta a declarat că echipa sa are prea mulți jucători „valoroși” și că nu știe exact ce fotbaliști vor fi folosiți în „primul 11”. De asemenea, latifundiarul a menționat că nu ia în calcul alte transferuri pentru că lotul echipei sale este deja unul puternic.

„Nu mai ai unde să-i bagi să joace. Avem cea mai mare problemă. Cea mai mare problemă a noastră e să facem echipa. Cu cine joci? Nu știi cu cine. Nu știu ce să facem. Nu știm să facem echipa. Nu mă face să vorbesc acum. Avem jucători mari. Sunt prea mulți valoroși acolo.

Ia-i să vezi că acolo, în față, trebuie să joace șase și noi avem zece. Și ceilalți patru, toți sunt valoroși. Când vine Tavi Popescu ce facem? Ce faci cu Tavi Popescu? Ce faci cu Edjouma, ce faci cu Compagno, cu Miculescu?

O să avem o bancă de rezerve mega-tare. Hai să facem mega tare și apărerea. Și gata. Stai să-l văd pe Ngezana. Ce are? Nu poate Ovidiu Popescu (n.r. fundaș central)? Nu poți să iei numai fundași valoroși. Fundașii centrali trebuie să joace doi, ăia valoroși, și ceilalți așa”, a spus patronul echipei „roș-albastre”, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și