Închide meniul

Gigi Becali le-a făcut o promisiune fanilor de la FCSB și a confirmat plecarea unui jucător: „Nu mă las de fotbal până atunci!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2023, 8:25

Gigi Becali le-a făcut o promisiune fanilor de la FCSB și a confirmat plecarea unui jucător: Nu mă las de fotbal până atunci!”

Gigi Becali le-a făcut o promisiune fanilor de la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali le-a făcut o promisiune fanilor de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că echipa sa în maxim trei ani va evolua în grupele Champions League. De asemenea, latifundiarul din Pipera a confirmat plecarea lui Valentin Crețu, mărturisind că s-a înțeles cu fundașul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a început „curățenia” la FCSB, după ce echipa a ratat calificarea în play-off-ul Conference League. Pe lângă Vali Crețu, Andrei Cordea, Vali Gheorghe, Andrea Compagno și Adrian Șut mai pot pleca de la echipă, în următoarea perioadă.

Gigi Becali le-a făcut o promisiune fanilor de la FCSB și a confirmat plecarea unui jucător

Gigi Becali a dezvăluit că visul său suprem este să-și vadă echipa din nou în grupele Champions League. Patronul de la FCSB a declarat că pentru asta, jucătorii săi trebuie să se antreneze mult mai bine, antrenamentele fiind aspectul care îl îngrijorează în prezent.

De asemenea, Becali a oferit declarații și despre Elias Charalambous. Latifundiarul din Pipera s-a declarat mulțumit de antrenorul cipriot și a mărturisit că nu se pune problema ca acesta să fie schimbat de la echipă.

Unde să mai joace Vali Crețu? În iarnă am hârtie cu el oricum. Mare lucru, încă trei luni de zile. Ce să mai facă Vali Crețu, unde să mai joace? O să plece. Îmi arde mie de Vali Crețu acum? Noi trebuie să jucăm fotbal, să câștigăm campionatul și să mă duc în grupele Ligii Campionilor de pe ruta campioanelor.

Reclamă

Eu consider că am crescut anul ăsta ca valoare. Aici îți trebuie și echipă antrenată, nu merge cu 45 de minute antrenamentul. El după pune mâna pe telefon și sună la gagici. Dacă pleacă după o oră și jumătate, nu-i mai arde, se duce la somn

Vă promit eu că în maxim 3 ani FCSB va fi în grupe de Liga Campionilor. Nu știu dacă la anul, imediat, că nu-mi dau seama. Noi dacă eram campioni anul ăsta, noi intram în grupe. Lui Sheriff îi dădeam cu terenul în cap. Trebuie să vedem ce face cu antrenatul, cum se antrenează echipa. Nu se pune problema să schimb antrenorul. Batjocoresc echipa? E pe locul 1, are 4 din 4. Nu se pune problema de schimbare a antrenorului ăsta. E pe locul 1, îmi place ce joacă echipa, dar să vedem cum facem să îmbunătățim antrenamentele.

Dacă mă iei realist, nu o să mai fie niciodată în grupele Champions League.. Dacă mă iei optimist și pe ambiție, zic că nu mă las de fotbal și de lume până nu voi ajunge într-o primăvară Champions League sau să câștig Europa League sau Conference League. Asta zice inima mea”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, gata să vândă doi titulari de la FCSB

Gigi Becali e gata să vândă doi titulari de la FCSB, după ce echipa a fost eliminată din preliminariile Conference League. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că după meciul cu Nordsjaelland a primit două oferte, una din Belgia şi una din Rusia, pentru Adrian Şut, respectiv Andrea Compagno.

Gigi Becali a dezvăluit că oferta primită pe numele lui Andrea Compagno este de 1,5 milioane de euro, şi s-a declarat dispus să-l vândă pe golgheterul echipei pe această sumă. O echipă din Rusia este interesată de serviciile atacantului italian.

Pe de altă parte, Becali a mai dezvăluit că de Adrian Şut s-a interesat Genk, echipă din prima ligă din Belgia. Patronul de la FCSB a mărturisit că e gata să-l vândă pe mijlocaş dacă în schimbul său va primi suma de 3 milioane de euro.

„Au avut azi oferte Compagno și Șut. Refuz eu vreodată banii? Eu am cerut 3 milioane pentru Șut. Au întrebat dacă îl dau cu două, am zis că nu. Despre Compagno au întrebat dacă îl dau cu 1,5 milioane. Da, îl dau cu 1,5 milioane. E ofertă din Rusia.

Se pune problema să plece Șut dacă dau 3 milioane. Dacă pleacă, imediat (n.r – transferă alți jucători). Am eu ceva, dar nu sunt încă sigur. După ce pleacă, mă concentrez. Din România, da.

Am primit telefonul. Unul din Rusia, unul din Belgia. Am zis 3 milioane pentru Șut și 1,5 pentru Compagno. Pentru Șut e Genk sau nu mai știu. Am cerut prețul minim: 3 milioane”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și