Închide meniul

Gigi Becali le-a răspuns fanilor CSA Steaua, după ce l-au ameninţat: „Le arăt eu noapte dacă vreau”

Alex Ioniță Publicat: 14 iulie 2023, 19:51

Reclamă
Gigi Becali le-a răspuns fanilor CSA Steaua, după ce l-au ameninţat: Le arăt eu noapte dacă vreau”

Gigi Becali le-a răspuns fanilor CSA Steaua, după ce l-au ameninţat

Gigi Becali, la o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali le-a răspuns fanilor CSA Steaua, după ce l-au amenințat. Latifundiarul din Pipera a avut o declarație dură la adresa susținătorilor echipei Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui CSA Steaua sunt nemulțumiți de faptul că FCSB va reveni pe Ghencea, după 8 ani de pauză. Echipa lui Gigi Becali a jucat ultima partidă pe stadionul „Steaua” în luna martie a anului 2015, împotriva celor de la Viitorul Constanța. Atunci, echipa pregătită de Costel Gâlcă se impunea în fața clubului lui Gică Hagi cu scorul de 4-1.

Gigi Becali le-a răspuns fanilor CSA Steaua, după ce l-au amenințat. Latifundiarul este motivat să meargă la meciul cu Dinamo

Latifundiarul din Pipera este motivat să meargă la meciul cu Dinamo, de pe stadionul „Steaua”, după ce fanii de la CSA Steaua l-au amenințat. De asemenea, acesta a declarat că îi este dor să vadă un meci pe stadion, dar și că ar fi mai atras de o partidă din cupele europene, ci nu de una din campionat.

„Eu nu voiam să merg, dar acum, că ‘domne mi-e frică’. Nu că vreau să instig. Eu atât cât fac un contract, plătesc. Nu mi-e frică de nimeni. Mi-e dor de un meci, dar să fie un meci în cupele europene, în Champions League credeam să mai merg.

(n.r. mergeți în Ghencea la meci?) Nu știu să văd. Mă bate gândul să merg. A pus unul pe Facebook ‘vedeți că e noapte’. S-au făcut plângeri penale. ‘Bine, mă e noapte?’ Am o vârstă și nu-mi mai trebuie prostii, tâmpenii.

Reclamă

Îmi văd de treaba mea. ‘Aveți grijă că e cam noapte’, adică e amenințare, mă înțelegi? Nu e amenințare? Noi îl știm pe ăla. Nu aș putea să-i arăt eu lui cum e noaptea? Aș putea să-i arăt noaptea, dar nu mai vreau să-i arăt”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Gigi Becali îl contrazice pe Marius Lăcătuş. Patronul a dezvăluit investițiile pe care le-a făcut în Ghencea

Gigi Becali a dezvăluit sumele pe care le-ar fi investit în stadionul „Steaua”, în perioada în care echipa sa juca meciurile de pe teren propriu pe arena din Ghencea. Acesta a declarat că a cheltuit aproximativ 4,3 milioane de euro pentru a moderniza vechiul stadion al echipei sale.

„În primul rând, 800.000 de euro gazonul sintetic, pe care l-am lăsat acolo. 1,5 milioane de euro parcări… nu știu dacă le-au demolat. Am asfaltat.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, am plătit două milioane de euro impozit pe clădiri la statul român. Dacă plătești două milioane de euro impozit pentru Ghencea, consider că pot să am niște pretenții.

Adevărul trebuie spus. Eu când am luat echipa asta n-am luat-o din coclauri. Trebuie să repet, echipa a fost dată de doi miniștri și alți generali. În asociație erau cinci generali și vreo cinci colonei, care au semnat”, a spus latifundiarul, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și