Închide meniul

Rapid vrea să-l transfere pe Malcom Edjouma! Răspunsul dat de Gigi Becali lui Dan Şucu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 iunie 2023, 21:16

Rapid vrea să-l transfere pe Malcom Edjouma! Răspunsul dat de Gigi Becali lui Dan Şucu

Motivul pentru care Bogdan Vătăjelu nu a semnat cu FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Rapid vrea să-l transfere pe Malcom Edjouma de la rivala FCSB! Dan Şucu, acţionarul din Giuleşti, ar fi făcut deja o ofertă pentru mijlocaşul roş-albaştrilor. Gigi Becali a oferit un răspuns categoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, în sezonul recent încheiat. Mijlocaşul a ratat finalul stagiunii, din cauza unei accidentări.

Rapid vrea să-l transfere pe Malcom Edjouma de la FCSB

Conform fanatik.ro, Rapid a pus ochii pe Malcom Edjouma. Giuleştenii vor să-şi facă echipă de titlu, şi astfel ţintesc să transfere chiar de la rivalele din Liga 1.

Sursa citată anterior notează faptul că Dan Şucu l-ar fi contactat deja pe Gigi Becali, pentru a negocia transferul lui Edjouma.

Patronul de la FCSB nici nu a vrut să audă de posibilitatea de a-şi ceda unul dintre cei mai buni jucători la o rivală care-şi propune câştigarea titlului.

Reclamă

De asemenea, Becali i-a transmis lui Şucu faptul că Malcom Edjouma va pleca de la FCSB doar la o echipă din străinătate, pe suma minimă de două milioane de euro.

Malcom Edjouma a bifat 40 de meciuri la FCSB, în sezonul trecut. Acesta a reuşit să înscrie 11 goluri, şi să ofere trei assist-uri. Francezul de 26 de ani s-a accidentat pe final de sezon, şi a ratat meciurile decisive pentru titlu ale roş-albaştrilor.

Răzvan Oaidă, transferat de Rapid de la FCSB

Răzvan Oaidă a semnat cu Rapid! Fostul mijlocaş de la FCSB s-a înţeles cu giuleştenii pentru un contract valabil pe două sezoane.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur să mă aflu aici. Pentru mine este o emoție specială, o bucurie. Mă bucur să fiu în Giulești. Cunosc acest club, știu că este un club foarte mare. Acesta este lucru care m-a motivat foarte tare.

Îmi doresc din tot sufletul ca suporterii să mă accepte, să mă primească bine. Sunt un jucător care întotdeauna a dat 100% și, cu siguranță, voi face același lucru și în Giulești”, se arată într-un comunicat emis de Rapid.

Mijlocașul cotat la 700.000 de euro va încasa lunar 10.000 de euro. La FCSB, acesta câștiga 11.000 de euro pe lună, sumă care ar fi urcat la 15.000 de euro, dacă ar fi rămas la echipa lui Gigi Becali încă un sezon, până la finalul contractului.

Christopher Braun s-a înţeles cu Rapid, după despărţirea de CFR Cluj

Christopher Braun s-a înţeles cu Rapid şi va juca, sezonul viitor, sub comanda lui Adi Mutu. Fundaşul în vârstă de 31 de ani este al treilea transfer pe care îl reuşeşte echipa din Giuleşti, după ce a semnat cu Răzvan Oaidă şi Omar El Sawy.

Potrivit fanatik.ro, Braun va semna în zilele următoare cu Rapid un contract valabil pe două sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă unul. Va încasa un salariu lunar de 12.000 de euro, cu 1.000 de euro mai mult decât încasa în prezent la CFR Cluj.

Acţionarii Rapidului, Dan Şucu şi Victor Angelescu, sunt aproape să îl lase pe Dan Petrescu fără încă un jucător. Sund în discuţii avansate pentru a-l aduce în Giuleşti şi pe Yuri Matias, la „pachet” cu Christopher Braun. Rămâne de văzut dacă fundaşul central brazilian va accepta să primească la Rapid acelaşi salariu pe care îl încasează şi la CFR Cluj, mai exact 12.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
  • Rapid încearcă lovitura verii
  • Malcom Edjouma, dorit în Giuleşti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și