Închide meniul

Gigi Becali mai face un transfer la FCSB, după ce i-a adus pe David Miculescu și Bogdan Rusu: „Îmi place!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 august 2022, 18:51

Gigi Becali mai face un transfer la FCSB, după ce i-a adus pe David Miculescu și Bogdan Rusu: „Îmi place!

Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali mai face un transfer la FCSB, după ce i-a adus pe David Miculescu și Bogdan Rusu. Patronul vicecampioanei României a dezvăluit că acum se află pe urmele unui mijlocaș din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali este de neoprit pe piața transferurilor din această vară. Patronul FCSB vrea să-i pună la dispoziție lui Nicolae Dică o echipă puternică în toate compartimentele, cu care să se poată lupta atât la titlu, cât și în cupele europene.

Gigi Becali mai face un transfer la FCSB, după ce i-a adus pe David Miculescu și Bogdan Rusu

David Miculescu, de la UTA Arad, și Bogdan Rusu, de la CS Mioveni, sunt ultimii doi jucători aduși de Gigi Becali la FCSB.

În timpul prezentării oficiale de la Palatul din Aleea Alexandru, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că nu se oprește aici și vrea să mai efectueze o mutare importantă.

Finanțatorul „roș-albaștrilor” nu i-a dezvăluit numele fotbalistului dorit, însă a recunoscut că este impresionat de calitățile lui. În plus, Becali a precizat că nu va mai încerca să-l transfere pe Alexandru Ișfan, de la FC Argeș:

Reclamă

„Mai e un jucător care îmi place, un mijlocaș din Liga 1. Pe Ișfan îl las Craiovei. Ce să facem cu Ișfan acum? Mie îmi place, dar ce să facem? E un mijlocaș care îmi place mie, dar nu știu, să vedem. Nu spun, că după aia intervine Dică celălalt, de la CFR”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

Gigi Becali l-a umilit pe Bogdan Rusu la prezentarea oficială de la FCSB

În începutul conferinței de astăzi, Becali a făcut o comparație uluitoare între cei doi nou-veniți, spunând despre David Miculescu că e mai important decât Bogdan Rusu.

Apoi, finanțatorul „roș-albaștrilor” a explicat cum a ajuns să achite clauza de reziliere de 1,7 milioane de euro pentru a-l aduce pe Miculescu de la UTA Arad. Gigi Becali spune că are mari pretenții de la atacantul de 21 de ani, care va debuta la formația lui Nicolae Dică în meciul tur cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar al Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

„Începem cu David, e mai important, e mai lovitură. Știți toată istoria, l-am vrut dinainte, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Așa a vrut Dumnezeu. Semnează acum cu FCSB, am avut niște runde de negocieri. Am spus că nu mai vreau să dau bani, dar m-au impresionat 25.000 de oameni la meciul cu Saburtalo, s-a legat și cu transferul lui Tănase. Le-am dat 700.000, 900.000, 1.2 milion și nu au vrut (n.r. – celor de la UTA Arad). Am luat legătura cu părinții lui, am plătit clauza, 1.700.000 de euro. El are cinci sezoane. David are o clauză de 50 de milioane reziliere.

Eu nu prea mă uit la meciuri, la UTA mă uitam pentru el. Sunt cu ochii pe bani, să stau cu oechii pe ce e mai tânăr și mai bun. M-a sunat MM și mi-a zis: ‘Al tău a câștigat meciul cu Petrolul’. A fost situația care a fost, a venit, mâine joacă titular.

Păi băa, am așteptări. Eu îl știu pe el. Așteptările sunt în viitorul apropiat. L-am luat să-l vând peste doi ani. E băiat cuminte, e liniștit, n-are alte vicii, asta e important.”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

Recomandări
  • Gigi Becali mai aduce un jucător la FCSB, după transferurile lui David Miculescu și Bogdan Rusu
  • Anunțul făcut de patronul vicecampioanei României: „Îmi place!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și