Închide meniul

Gigi Becali mai forţează un transfer surprinzător din Liga 1! Lovitura anunţată de patronul FCSB, după aducerea lui Daniel Popa

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 mai 2024, 9:56

Reclamă
Gigi Becali mai forţează un transfer surprinzător din Liga 1! Lovitura anunţată de patronul FCSB, după aducerea lui Daniel Popa

Gigi Becali, anunţ ferm despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali l-a transferat pe David Kiki, s-a înţeles cu Daniel Popa, dar nu se opreşte şi mai forţează un transfer surprinzător din Liga 1. Patronul campioanei României a recunoscut că încearcă să mai dea o lovitură importantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera îi caută înlocuitor lui Ovidiu Popescu, cel care a semnat deja cu U Cluj. Becali vrea un mijlocaş central de la o rivală. A refuzat totuşi să îi pronunţe numele.

Gigi Becali mai forţează un transfer surprinzător din Liga 1

Gigi Becali a afirmat că îşi doreşte să aducă cel puţin şase jucători în pauza competiţională. Poartă negocieri şi cu Alex Chipciu.

Nu prea mai văd ce (n.r. fotbalişti să aducă din Liga 1). Mai e un jucător din campionatul intern, un mijlocaș central pe care nu pot să vi-l spun.

Apoi, să vedem. Ori Louis Munteanu, ori Alibec, poate-l lasă maică-sa să vină”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Finanţatorul roş-albaştrilor a precizat şi de ce a ales să nu îi prelungească contractul lui Ovidiu Popescu.

Ne-am despărțit de el pentru că a fost doar 1% din Lampard. Nu mai era pentru ceea ce vrem noi. Avea momente când se ascundea de minge. Eu am o calitate așa, îi cam miros pe jucători când încep să se ascundă de joc, de minge.

Alerga, dar mingea nu se întâlnea cu el. Înseamnă că nu mai avea curaj. Și-a făcut treaba, ne-am despărțit onorabil, i-am dat banii băiatului, dar nu era ceea ce vreau eu”, a mai spus Becali.

Reclamă

„Ești stelist?” Moment de sinceritate al lui Daniel Popa

Ești stelist?”, a fost întrebarea după care a urmat un moment de sinceritate al lui Daniel Popa. Atacantul care tocmai a ajuns la un acord cu Gigi Becali pentru transferul la FCSB a spus tot, în urmă cu un deceniu.

În perioada în care juca la Chindia Târgovişte, chiar înainte să ajungă la Dinamo, Popa a oferit un interviu în care nu s-a ascuns. Acesta vorbea despre echipa pe care a susţinut-o în copilărie.

Daniel Popa le-a dezvăluit celor de la spordambovitean.ro că era fanul Stelei. Asta nu l-a împiedicat să semneze apoi cu Dinamo.

Reporter: Dacă ar fi să jucaţi cu o echipă din Liga 1 în Cupa României, care ar fi aceea?
Daniel Popa: Cu Steaua Bucureşti!

Reporter: Eşti stelist?
Daniel Popa: Da!

Daniel Popa a jucat la Dinamo între 2016 şi 2021. În cele 104 meciuri a înscris 17 goluri şi a oferit 9 pase decisive. Acum, la 28 de ani, a reuşit cel mai bun sezon al carierei şi a ajuns la un acord cu Gigi Becali pentru transferul la FCSB.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:20

Amical de lux pentru Petrolul! „Lupii” se vor duela cu Jose Mourinho în Turcia

19:07

„Își pun speranțele în Dumnezeu!” Presa spaniolă, val de ironii la adresa României înainte de debutul tricolorilor la EURO 2024!

19:00

„Un an de neuitat!” Adrian Şut, euforic înainte de debutul naţionalei la EURO 2024! Mesajul titularului de la FCSB

18:57

LIVE TEXTSpania – Croaţia 0-0. Primul duel şoc de la EURO 2024

18:49

„Nici măcar Dumnezeu..” Reacția presei din Ungaria, după 1-3 cu Elveția! Mesaj despre prestația lui Dominik Szoboszlai

18:39

Lamine Yamal, record uriaş în Spania – Croaţia! Borna impresionantă atinsă de starul Barcelonei

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și