Închide meniul

Gigi Becali, mesaj categoric despre Andrea Compagno! Ce se va întâmpla cu italianul, după transferul unui nou atacant

Viviana Moraru Publicat: 28 noiembrie 2023, 14:31

Reclamă
Gigi Becali, mesaj categoric despre Andrea Compagno! Ce se va întâmpla cu italianul, după transferul unui nou atacant

Cum se implică, de fapt, Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a transmis un mesaj categoric despre Andrea Compagno. Patronul de la FCSB a dezvăluit că va aduce un nou atacant la echipa sa, iar italianul îşi va pierde locul de titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După derby-ul cu Dinamo, Gigi Becali a transmis clar că în iarnă un nou vârf va fi adus la FCSB. Latifundiarul din Pipera e gata să scoată din buzunar suma de 800.000 de euro în schimbul unui atacant.

Gigi Becali, mesaj categoric despre Andrea Compagno

Gigi Becali a confirmat faptul că FCSB se va întări cu un atacant în pauza competiţională de iarnă. Patronul de la FCSB a declarat că nu se poate baza doar pe Andrea Compagno, nefiind mulţumit de jocul italianul de picior.

Latifundiarul din Pipera a dat de înţeles astfel că Andrea Compagno nu va mai prinde prea multe minute la echipa sa, după transferul noului atacant. Compagno chiar poate pleca de la echipă, Becali mărturisind că şi-a „făcut treaba cu el”.

„În iarna asta voi aduce un atacant central. Nu pot să mai stau doar în Compagno ca să aștept să îmi marcheze doar cu capul. Vreau unul mai bun ca el, care să știe cu mingea la picior.

Reclamă

Pe Compagno l-am adus că îmi trebuia neaparat un atacant, iar Compagno de la Mititelu era cel mai bun din prima ligă. Ne-am facut treaba cu băiatul, iar el ne-a ajutat cât a putut. Nu pot să vorbesc aiurea despre el. Dar îmi trebuie unul mai bun”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Andrea Compagno nu a mai marcat un gol la FCSB de zece meciuri, mai exact de la finalul lunii septembrie. La momentul respectiv, atacantul italian reuşea o „dublă” în meciul cu Hermannstadt.

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB. Patronul roş-albaştrilor a spus că a făcut deja ofertă oficială pentru vârful care va veni din Africa.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali e gata de primul mare transfer al iernii la FCSB. Şi-a dat ok pentru atacantul care vine să îi ia locul lui Andre Compagno. Becali a trimis deja o ofertă oficială.

„Trebuie să creștem. Adică să vedem care sunt hibele, să le înlăturăm și venim cu noutăți. Adică să aduci alt jucător, până funcționează. Acum, la ora asta, echipa e extraordinar. Dar avem nevoie de un număr 8 și de un atacant central.

Am făcut o ofertă pentru un atacant, să vedem ce răspuns primim. E din străinătate. Nu dau milioane. Până într-un milion. Am făcut ofertă de 800.000 de euro. E din străinătate. E din Africa, dar nu Africa de Sud. Joacă mai încoace… În țările mai albe„, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și