Închide meniul

Gigi Becali, ultimatum pentru un jucător de la FCSB: „Îi mai dau un an!”

Viviana Moraru Publicat: 19 octombrie 2023, 18:42

Reclamă
Gigi Becali, ultimatum pentru un jucător de la FCSB: „Îi mai dau un an!

Gigi Becali, ultimatum pentru un jucător de la FCSB

Gigi Becali, într- conferință de presă / Hepta

Gigi Becali a dat un ultimatum pentru un jucător de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că are încredere în David Miculescu, însă aşteaptă ca atacantul să devină titular indiscutabil la echipa sa, peste un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu a fost transferat de Gigi Becali de la UTA, la începutul sezonului trecut, în schimbul sumei de 1,7 milioane de euro. Atacantul de 22 de ani a avut însă evoluţii oscilante la formaţia roş-albastră.

Gigi Becali, ultimatum pentru un jucător de la FCSB

Gigi Becali a oferit declaraţii despre situaţia lui David Miculescu, în contextul transferului lui Dorin Rotariu, jucător care urmează să fie titular la formaţia vicecampioană. Patronul de la FCSB a declarat că are încredere maximă în vârful adus de la UTA, considerând că jucătorii tineri au evoluţii oscilante.

Însă, Becali a declarat că şi încrederea sa are o limită. Acesta a mărturisit că îi oferă lui David Miculescu un an pentru a-şi demonstra calităţile. Latifundiarul din Pipera vrea ca în sezonul viitor, Miculescu să devină titular indiscutabil la FCSB.

„Am încredere în el. Altceva n-am ce să zic. Eu nu sunt psiholog, nu sunt doctor, nu sunt tatăl a 30 de jucători. Eu angajez, nu stau de vorbă cu el. Eu negociez salarii, ei sunt bărbaţi, trebuie să-şi facă meseria.

Reclamă

MM e de aceeaşi părere cu mine…el mi-a spus că se face. Şi acum îmi spune că se va face, are prea multe calităţi. Am încredere! Dar dacă la anul nu e el titular, nu mai am încredere. Dacă echipa nu începe cu el la anul, nu mai am! Îi mai dau un an! Îi dau şi vârsta, că unii jucători cresc mai greu. Cum era Ţucudean. A fost la mine şi după a plecat”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Singurul transfer de Champions League pe care îl mai face Gigi Becali la FCSB

Au apărut informaţii despre singurul transfer de Champions League pe care îl mai face Gigi Becali la FCSB. Patronul vicecampioanei României îşi mai doreşte să aducă un jucător în această iarnă şi e convins că nu va mai avea rival în Liga 1.

Becali e sigur că echipa lui nu are cum să mai piardă titlul, primul după o pauză de 9 ani.

Reclamă 4 / 0/3

”Acum că i-am luat pe Rotariu și pe Ganea, suntem foarte puternici. Dacă mai iau la iarnă încă un mijlocaș, coordonator ceva, deși nici nu mai am nevoie, atunci deja se conturează o echipă ca pe vremuri, cum o construiam eu ușor.

Nu pot să compar actuala echipă decât cu aia care a jucat semifinală de Cupa UEFA. E mult mai puternică echipa de acum, dar s-a întărit fotbalul în toată lumea. Și atunci întărindu-se fotbalul în toată lumea nu se vede diferența dintre asta de acum și aia de atunci.

Dar ce trebuie eu să fac? Să întăresc și mai mult echipa. Eu vă spun, campionatul nu mai are cum să ni-l sufle cineva și noi la anul pe timpul ăsta suntem în Champions League. Domnul o să facă asta pentru a le arăta tuturor dușmanilor”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și