Închide meniul

Gigi Becali, mesaj direct pentru Dan Şucu: „Îl rog să mă sune ca să îi explic! El nu ştie în ce s-a băgat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iulie 2022, 14:37

Gigi Becali, mesaj direct pentru Dan Şucu: „Îl rog să mă sune ca să îi explic! El nu ştie în ce s-a băgat!

Gigi Becali e patronul lui FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali, mesaj direct pentru Dan Şucu. Patronul FCSB a intrat într-un schimb de replici de la distanţă după ce acţionarul de la Rapid a spus că cei de la Sepsi, care primesc bani şi de la guvernul maghiar, nu reprezintă un model de urmat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e de părere că nu ar trebui oprită finanţarea din partea instituţiilor de stat. Şi chiar i-a sugerat lui Dan Şucu să îl sune pentru a-i explica cât de importantă este finanţarea din partea primăriilor.

Gigi Becali, mesaj direct pentru Dan Şucu

Lăsați oamenii cu banii publici! Ar trebui să spunem “mulțumim, domnilor primari”! Ei încearcă să facă competiție. Sau cei din Ungaria, să aducă tot mai mulți bani la noi, să investească, care e problema? Doar 6 echipe din Liga 1 sunt private. Facem o ligă de șase, șapte?

Îl rog pe Șucu să mă sune, să-i explic. El spunea că nu e dreaptă competiția. E foarte dreaptă competiția. Șucu sau Becali, când te lupți, te lupți cu o comunitate, cu Voluntari sau cu Pitești. Șucu e abia la juniori, trebuie învățat cum este treaba în fotbal. Ai primit stadion, ce mai vrei? Șucule, taci din gură! Ai stadion nou la Giulești. Nu cred că se supără dacă îi zic, că suntem prieteni. Am făcut afaceri cu el.

Negoiță, când a intrat în fotbal, a zis că o să facă un buget, un business plan. Acum e în faliment Dinamo. Știe Becali mai bine decât toți cum este cu bugetul. În România, dacă patronul nu ține hățurile, se alege praful.

Reclamă

Șucu nu știe în ce s-a băgat. Are ambiții, vrea să ia campionatul. Și are mulți bani. Dar o să bage bani un an, doi, trei, apoi se lasă, când vede că n-are rezultate„, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Dan Şucu: „Pe noi nu ne-a împroprietărit guvernul unei țări”

Finanţatorul Rapidului dezvăluise că plăteşte o sumă uriaşă pentru fiecare meci jucat pe Giuleşti, spre deosebire de Sepsi. Șucu a explicat că, pentru închirierea noului stadion inaugurat în martie, Rapid achită 50.000 de euro pe meci, o sumă apropiată de cea achitată pentru a evolua pe Arena Națională. De notat însă că Arena are o capacitate de 55.000 de locuri, în timp ce Giuleștiul poate găzdui numai 14.050 de spectatori.

Dacă am spus că există competiția bine reglementată pe plan sportiv, din punct de vedere economic nu e bine reglementată. E ca și cum la o cursă de 400 de metri unii pleacă de la start, alții pleacă de la 100 de metri, alții pleacă de la 200 de metri, iar Sepsi pleacă de la 300 de metri și mai are încă 100 de metri pentru a termina cursa.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă vorbim de echipele de fotbal care trăiesc din pușculițele primăriei… la Sepsi lucrurile sunt mult mai avansate, vin bani de la firme românești cu capital maghiar, vin bani de la Guvernul maghiar, vin bani de la primării și de la particulari.

Rapid e chiriaș în acel stadion, pe noi ne costă în jur de 50.000 de euro per meci, cheltuielile cu tot. Pe noi nu ne-a împroprietărit guvernul unei țări, cum s-a întâmplat cu Sepsi„, a spus Dan Şucu.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” Vezi toate știrile
Citește și