Închide meniul

Gigi Becali, mesaj pentru Mircea Lucescu după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la naţională: „E mai prieten cu Şucu!”

Viviana Moraru Publicat: 6 octombrie 2024, 23:20

Reclamă
Gigi Becali, mesaj pentru Mircea Lucescu după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la naţională: „E mai prieten cu Şucu!

Gigi Becali, mesaj pentru Mircea Lucescu după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la naţională

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Hepta

Gigi Becali a transmis un mesaj direct pentru Mircea Lucescu, după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională. Patronul de la FCSB a transmis că atacantul său nu ar fi trebuit să lipsească din lotul tricolor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o pe Gloria Buzău cu scorul de 3-2, iar Daniel Bîrligea a marcat din nou. Atacantul a ajuns la trei goluri marcate, în cinci meciuri bifate la formaţia campioană.

Gigi Becali, mesaj pentru Mircea Lucescu după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la naţională

Gigi Becali a amintit de suma uriaşă plătită în schimbul lui Daniel Bîrligea şi a transmis că niciun alt atacant nu valorează atât. Patronul de la FCSB a transmis că nu poate să-i reproşeze lui Mircea Lucescu faptul că nu l-a convocat pe atacantul său.

Latifundiarul din Pipera a transmis că Daniel Bîrligea are timp să meargă la echipa naţională. Becali a şi glumit şi a spus că nu poate să-i dea lecţii lui Mircea Lucescu, ci doar fiului său, Răzvan, amintind astfel de victoria obţinută de roş-albaştrii cu PAOK.

„Din punct de vedere financiar, eu aşa le evaluez, valoric. Un jucător costă 2 milioane şi ceva, cu tot ce s-a dat pe el…când un jucător costă atât, spune-mi altul. Care costă două milioane? Dădeam oricât, şi trei milioane. Eu aşa văd, când îl văd că scapă, nu mai am emoţii, ştiu că dă gol.

Reclamă
Reclamă

Când erau alţi antrenori, spuneam una alta, dar lui Mircea Lucescu nu poţi să-i dai lecţii, îi dau lecţii lui Răzvan Lucescu (n.r. râde). O pun la îndoială, dar nu pot să spun, că e Mircea Lucescu. E mai prieten cu Şucu, zic şi eu. Nu ştiu, zic şi eu aşa, fiecare vede cum vrea. Glumesc, mai glumim şi noi. Când e vorba de Lucescu, niciodată, nu pot să-i dau eu lecţii.

Mai glumim, mai şi facem. Când e unul ca Mircea Lucescu, nu mai vorbesc. Acum m-am scăpat cu prietenia. Trebuia să îmi muşc limba. Nu vede toată lumea ce fotbalist e Bîrligea? Dă goluri mereu, dă şi în cupele europene.

Are o mică parte de Bîrligea. Voi aţi dat două milioane de euro, eu nu îl iau la echipa naţională. Mircea Lucescu asta va spune: îl studiem, vom lua pe viitor. Mircea Lucescu greşeşte! Cum să nu îl convoci pe Bîrligea? Ce vreţi să fac? V-am spus că nu zic de Mircea Lucescu nimic! Are timp Bîrligea să se ducă la echipa naţională. Nu mă deranjează”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a distrus un jucător FCSB – Gloria Buzău 3-2

Gigi Becali a distrus un jucător FCSB – Gloria Buzău 3-2. Chiar dacă echipa sa a câştigat, patronul de la FCSB a fost nemulţumit de atitudinea echipei la scorul de 3-1.

„Am avut emoţii, nu mari, dar am avut. Am comentat în timpul meciului. Dacă ai două goluri diferenţă, nu mai ai nevoie. Pasează, pasează, dacă vrei să-l dai şi pe al patrulea, îl dai. A început Olaru, numai pase la ei. Facem tâmpenii. Pasează, că putem să luăm un gol. Am luat golul şi am avut emoţii. De ce? Pentru că nu avem profesionişti. Noi aveam 3-1, o dai la portar, echipa era obosită, după alergi după ea…

În meciul acesta am văzut ceva…nu trebuie să fiu băiat bun. Am vrut să le dau şansă unor jucători, că-mi pare rău de ei. N-are rost să mai vorbesc, nu mai vreau să spun cine. Panţîru, clar! Îi mărisem contractul, dar le-am zis să nu-l mai bage, face doar prostii. Pierdem punctele din cauza prostiilor„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 7 oct.

Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol

0:02 7 oct.

FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement

23:47

Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională: „Nu decid eu asta! Antrenorul ia deciziile!”

23:40

Rangers – St. Johnstone 2-0. Ianis Hagi a revenit cu pasă decisivă la prima echipă, şi după a fost eliminat

23:32

„Va face de frică ce spun eu!” Gigi Becali, critici pentru Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Mie nu-mi convine”

23:25

„Dacă m-am vopsit, nu înseamnă că nu ştiu să mai joc!” Octavian Popescu, reacţie după „dubla” din FCSB – Gloria Buzău 3-2

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 3 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată
Citește și