Închide meniul

Gigi Becali, mesaj pentru rivalul Dan Şucu: „Numai când mor eu o să poată să ia titlul”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 august 2023, 13:09

Gigi Becali, mesaj pentru rivalul Dan Şucu: „Numai când mor eu o să poată să ia titlul

Gigi Becali, mesaj pentru rivalul Dan Şucu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a avut un mesaj pentru rivalul Dan Şucu, după ce patronul de la Rapid a investit in 10 jucători noi, la începutul acestui sezon. Giuleştenii speră la al patrulea titlu din istorie, dar Gigi susţine că acest lucru nu se va întâmpla, cât timp va trăi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am avut 30 de patroni cu mine, oameni cu bani, niciunul nu mai este. Praf. Am 15 din 15, sunteţi nebuni? Dinamo săraca nu mai ştie cum să scape de retrogradare. Insolvenţe, datorii… Rapid abia şi-a revenit. Băi, nu vedeţi asta? Îţi dai seama de Şucu, săracul? A băgat bani.

Gigi Becali, mesaj pentru rivalul Dan Şucu

Şucu o să trăiască mai mult decât mine. Numai când mor eu o să poată să ia Şucu titlul. Reuşită în fotbal înseamnă să poţi să fii patron timp de 20 de ani. Dacă el poate să rămână 10 ani patron la Rapid, înseamnă că va fi o reuşită.

Înseamnă să biruieşti fotbalul. Eu am intrat în război cu fotbalul şi l-am biruit. Fotbalul i-a distrus pe mulţi afacerişti din România. Le-a rupt capul, i-a distrus de tot. Cine-i patron care poate să biruiască fotbalul, e inteligent”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Andrei Borza, Albion Rrahmani, Claudiu Petrila, Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Borja Valle, Claudiu Micovschi şi Cătălin Cîrjan sunt jucătorii aduşi de Rapid pentru un nou titlu după 21 de ani.

Reclamă

Ilie Dumitrescu ştie unde s-a făcut diferenţa în Rapid – Farul 3-1

Ilie Dumitrescu ştie unde s-a făcut diferenţa în duelul dintre Rapid şi Farul, câştigat de giuleşteni categoric, cu scorul de 3-1. Fostul internaţional a declarat că trupa lui Gică Hagi a suferit la capitolul intensitate în joc.

Rapid a obţinut prima victorie de pe teren propriu, chiar în duelul cu campioana Farul. Giuleştenii au acumulat opt puncte în clasament pe locul şase.

Ilie Dumitrescu a lăudat schimbările efectuate de Crsitiano Bergodi. Tehnicianul de la Rapid i-a trimis în teren pe Papeau, Onea, Kait, Ioniţă şi Albu, Ioniţă marcând de altfel şi ultimul gol al partidei.

Reclamă 4 / 0/3

„Două schimbări importante. A cumpărat (n.r. Rapid) un jucător cu 800.000 de euro (n.r. pe Andrei Borza), un jucător cu experiență, Borja Valle. Plus acest Emmers, cu libertate de acțiune, tot timpul între linii.

Apare foarte bine și la finalizare. Farul a suferit la intensitatea duelurilor, pe urmă la ritmul de joc n-a mai fost același”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și