Închide meniul

Ilie Dumitrescu ştie unde s-a făcut diferenţa în Rapid – Farul 3-1: „Acolo au avut de suferit!”

Viviana Moraru Publicat: 21 august 2023, 14:06

Reclamă
Ilie Dumitrescu ştie unde s-a făcut diferenţa în Rapid – Farul 3-1: „Acolo au avut de suferit!

Ce sacrificii a făcut Ilie Dumitrescu pentru a juca în meciul de adio al „Generației de Aur”

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu/ Hepta

Ilie Dumitrescu ştie unde s-a făcut diferenţa în duelul dintre Rapid şi Farul, câştigat de giuleşteni categoric, cu scorul de 3-1. Fostul internaţional a declarat că trupa lui Gică Hagi a suferit la capitolul intensitate în joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a obţinut prima victorie de pe teren propriu, chiar în duelul cu campioana Farul. Giuleştenii au acumulat opt puncte în clasament pe locul şase.

Ilie Dumitrescu ştie unde s-a făcut diferenţa în Rapid – Farul 3-1

Ilie Dumitrescu a lăudat schimbările efectuate de Crsitiano Bergodi. Tehnicianul de la Rapid i-a trimis în teren pe Papeau, Onea, Kait, Ioniţă şi Albu, Ioniţă marcând de altfel şi ultimul gol al partidei.

De asemenea, fostul internaţional a remarcat şi jocul prestat de Emmers, care a deschis scorul cu un gol superb.

În privinţa celor de la Farul, Ilie Dumitrescu susţine că trupa lui Gică Hagi a dus lipsă de intensitate, fapt care a făcut diferenţa în partidă.

Reclamă

Două schimbări importante. A cumpărat (n.r. Rapid) un jucător cu 800.000 de euro (n.r. pe Andrei Borza), un jucător cu experiență, Borja Valle. Plus acest Emmers, cu libertate de acțiune, tot timpul între linii.

Apare foarte bine și la finalizare. Farul a suferit la intensitatea duelurilor, pe urmă la ritmul de joc n-a mai fost același”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Marko Dugandzic, uluit de Andrei Borza după Rapid – Farul 3-1

Marko Dugandzic este uluit de Andrei Borza după meciul Rapid – Farul, scor 3-1, din etapa a 6-a a Ligii 1. Noul fundaş stânga al lui Cristiano Bergodi a debutat în tricoul giuleştenilor şi a fost ovaţionat de întreg stadionul.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul partidei, Duganzic l-a lăudat pe Andrei Borza, puştiul minune transferat de la Farul. Fundaşul de 17 ani a fost titular chiar împotriva fostei sale echipe şi a fost ovaţionat minute în şir de fanii Rapidului.

”E o victorie foarte importantă, trei puncte importante, după o perioadă nu prea bună. Am crezut în noi, am dat tot ce am avut mai bun, cred că am meritat victoria. E dificil de spus, dar cred că din primul minut am intrat diferit în meci, am jucat sus, ne-am creat ocazii, cred că puteam marca mai mult, dar e important că am obținut victoria. Credem în noi, credem în ce ne spune antrenorul și mergem înainte.

Suntem jucători profesioniști, trebuie să dăm tot ce avem mai bun. E important că în fiecare săptămână avem șansa să jucăm și să câștigăm. Așa e fotbalul, e rapid, nu trebuie să fii trist pentru jocurile mai slabe. E important să mergi înainte. Am făcut-o și suntem foarte fericiți.

Borza e incredibil, are 17 ani. Toți am jucat foarte bine. Sper că vom juca în continuare la fel”, a declarat Marko Dugandzic ladigisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică Vezi toate știrile
Citește și