Închide meniul

Gigi Becali, mesaj războinic înainte de FCSB – FCU Craiova 1948: „Mititelu nu mă va bate nici acum!” Ce a spus despre Chiţu

Viviana Moraru Publicat: 9 noiembrie 2023, 12:57

Reclamă
Gigi Becali, mesaj războinic înainte de FCSB – FCU Craiova 1948: „Mititelu nu mă va bate nici acum! Ce a spus despre Chiţu

Gigi Becali, mesaj războinic înainte de FCSB - FCU Craiova 1948

Adrian Mititelu şi Adrian Mititelu/ Colaj Hepta

Gigi Becali a transmis un mesaj războinic înainte de FCSB – FCU Craiova 1948. Patronul roş-albaştrilor a declarat că Adrian Mititelu nu îl va bate nici acum, fiind convins că echipa sa se va impune în duelul de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi FCU Craiova se duelează în prima etapă a returului din Liga 1. Duelul va alea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gigi Becali, mesaj războinic înainte de FCSB – FCU Craiova 1948

Gigi Becali a declarat că FCSB are mare nevoie de victorie, în duelul cu FCU Craiova 1948, pentru a pune capăt seriei de trei meciuri fără victorie în Liga 1. Patronul roş-albaştrilor remarcat jocul bun al oltenilor din derby-ul Băniei, cu Universitatea Craiova, având doar cuvinte de laudă la adresa lui Vlad Achim.

De asemenea, Gigi Becali şi-a dat verdictul şi în privinţa lui Aurelian Chiţu, golgheterul la zi al Ligii 1. Latifundiarul din Pipera a declarat că atacantul nu se pliază pe ceea ce are el nevoie la FCSB, fiind în căutarea unui vârf impunător, care să fie cu o clasă peste Andrea Compagno.

„Așa e tată. Eu cu Mititelu suntem ultimii mohicani din generația aia a noastră de acum vreo 16-17 ani, iar atunci eram vreo 5-6 patroni cu echipe bune de tot. Dar chiar și așa, Mititelu tot nu m-a bătut niciodată, nici când îl avea în mare formă pe Florin Costea, iar eu știu cât vrea el să câștige în fața mea. Și nu o să mă bată nici acum.

Reclamă

Știți de ce? Nu o să îi lăsăm să își facă jocul. Nu o să îi lăsăm să își facă ei jocul lor de posesie. Ei îl au la mijloc pe Achim ăla, care chiar dacă e mai lent, desenează bine pe teren cu pasele lui. Achim le leagă jocul. Le-am văzut meciul lor direct.

Mă refer la meciul Craiovelor, iar Craiova lui Mititelu a fost mai bună față de Craiova lui Rotaru, dar știți de ce? A avut posesie mai bună. Ăia lui Rotaru alergau după minge, dar mingea era mai mult pe cei de la FCU. De aia au și avut mai multe ocazii de gol. Dar cu noi nu o să le meargă.

Ce părere am de Chițu? E mai bun și mai în formă ca în perioada în care era la Hagi, dar să știți că eu nu am nevoie la FCSB de un tip de atacant ca Chițu. Mie îmi trebuie unul mai bun decât Compagno. Mie îmi trebuie un tanc, să sparg apărările și să aibă peste 1.90 m.

Reclamă 4 / 0/3

Voi știți că eu vreau jucători de peste 1.90 m în centrul apărării și acolo sus pe postul de pivot. Apropo de apărare, se vede la FCU că nu îl mai are pe Duarte. Au luat multe goluri, nu? Trebuie să câștigăm neapărat acest meci. Nu e loc de nicun pas greșit după ce am pierdut cu Rapidul”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Gigi Becali, anunţ surpriză despre FCSB

Gigi Becali a făcut un anunţ surpriză despre situaţia de la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor a susţinut că nu a mai ajuns la antrenamentele echipei de doi ani. Becali se implică în schimb în alcătuirea primului 11 şi la schimbări.

„Eu nu am mai fost de doi ani la echipă, ca să terminăm cu treaba asta. Dacă n-ai fost doi ani la echipă, poţi antrena echipa aia? Echipa nu s-a antrenat doi ani? Deja le-am dat răspunsul. Dacă eu nu am fost doi ani la echipă, înseamnă că nu se antrenează?

Eu ştiu că se antrenează echipa. Antrenorul e cel ce antrenează echipa. Stăpân e cel ce dirijează afacerea lui. Nimeni nu îmi schimbă mentalitatea asta”, a spus Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și