Închide meniul

Gigi Becali, mulţumit de Elias Charalambous, după primele meciuri ale cipriotului la FCSB: „Chiar sunt uimit!”

Viviana Moraru Publicat: 13 aprilie 2023, 22:21

Reclamă
Gigi Becali, mulţumit de Elias Charalambous, după primele meciuri ale cipriotului la FCSB: „Chiar sunt uimit!

Gigi Becali anunţă că a câştigat "războiul" cu Florin Talpan

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Captură AntenaSport

Gigi Becali este mulţumit de Elias Charalambous, după primele meciuri ale tehnicianul cipriot pe banca FCSB-ului. Patronul roş-albaştrilor susţine că nu a discutat cu antrenorul, deoarece este impresionat atât de lucrurile pe care le face la echipă, cât şi de discursurile acestuia de la finalul meciurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a stat pe banca FCSB-ului la două meciuri. Acesta are bilanţ pozitiv, deoarece a obţinut o victorie, cu Sepsi, şi o remiză, cu CFR Cluj, în Gruia.

Gigi Becali, mulţumit de Elias Charalambous, după primele meciuri ale cipriotului la FCSB

Elias Charalambous se pare că este pe gustul lui Gigi Becali. Cipriotul l-a impresionat pe patronul de la FCSB, după doar două meciuri pe banca echipei roş-albastre.

Latifundiarul din Pipera a declarat că este „uimit” de declaraţiile tehnicianului cipriot, de la finalul partidelor, cât şi de treaba pe care o face acesta la FCSB.

„N-am vorbit, că sunt mulțumit de el și își face bine treaba. Chiar sunt uimit, nu credeam. Îmi place și discursul lui, îmi plac și interviurile, și ce face la echipă”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Pentru FCSB urmează un nou derby, după cel disputat cu CFR Cluj. Roş-albaştrii vor întâlni liderul Farul, în următoarea rundă. Meciul se va desfăşura luni, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Florin Bratu, întrebat în Cipru de Gigi Becali: „Le-am spus că e un patron pretenţios!”

Florin Bratu a fost întrebat în Cipru despre Gigi Becali. Antrenorul de la Karmiotissa susţine că imediat cum Elias Charalmbous a fost numit antrenor la FCSB, jurnaliştii au fost extrem de curioşi de modul în care se implică latifundiarul din Pipera la echipa pe care o deţine. Florin Bratu le-a dat un răspuns clar, şi a declarat că patronul roş-albaştrilor este extrem de pretenţios.

Florin Bratu a dezvăluit că ciprioţii şi-au pus un semn de întrebare, în privinţa lui Gigi Becali, după ce Elias Charalambous a fost numit antrenor la FCSB. Aceştia l-au întrebat pe tehnicianul român dacă Charalambous este cu adevărat tehnicianul roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Bratu a mai declarat că Elias Charalmbous a fost aproape de a prelua o echipă naţională din Cipru, fiind un antrenor extrem de apreciat în ţara sa.

„M-au întrebat încontinuu, pentru că a apărut în presă. M-au întrebat ce părere am, cum e acolo, în ce calitate s-a dus. În calitate de antrenor, în ce calitate să se ducă? (n.r. – râde)

Să știți că Chalarambous e foarte respectat aici și cineva din federația lor îl voia la loturile naționale. E un antrenor priceput, cu cotă bună în Cipru, dar știm foarte bine, sper că la FCSB să reușească să crească echipa, împreună cu Pintilii.

Eu de unde să știu ce e la FCSB? Le-am spus că au un patron pretențios. Le-am zis că e un patron care vrea să câștige campionatul. Nu puteam să le spun eu de FCSB, sau unde se duce Charalambous, că nu știu eu adevărul. Am fost eu la antrenamente să știu cine le face? Eu știu că Elias Charalambous figurează antrenor principal, nu e problema mea de restul”, a declarat Florin Bratu, conform digisport.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
Vezi toate știrile
Citește și