Închide meniul

Gigi Becali n-a ţinut cont de Mihai Pintilii în FCSB – Farul 2-3. Mihai Stoica a recunoscut ordinul venit de la patron!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 ianuarie 2023, 21:46

Gigi Becali n-a ţinut cont de Mihai Pintilii în FCSB – Farul 2-3. Mihai Stoica a recunoscut ordinul venit de la patron!

Gigi Becali n-a ţinut cont de Mihai Pintilii în FCSB - Farul 2-3. Mihai Stoica a recunoscut ordinul venit de la patron!

Mihai Pintilii şi Leo Strizu, pe banca lui FCSB / Hepta

Gigi Becali n-a ţinut cont de Mihai Pintilii în timpul derby-ului FCSB – Farul, scor 2-3, din etapa a 23-a din Liga 1. Mihai Stoica a recunoscut că a venit un ordin de la patron.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general al vicecampioanei României nu s-a ferit şi a dezvăluit că Gigi Becali a fost cel care a dictat schimbările la pauză. Deian Sorescu şi Malcom Edjouma nu s-au mai întors de la cabine. În locul lor şi-au făcut apariţia Pantea şi Florinel Coman. Pintilii şi antrenorul din acte, Leo Strizu, nu s-au opus.

Gigi Becali n-a ţinut cont de Mihai Pintilii în derby-ul FCSB – Farul 2-3

Latifundiarul din Pipera a fost, iniţial, foarte inspirat. „Mbappe” Coman a reuşit un assist pentru Cordea la un minut după ce a intrat pe teren.

Are rost să mai discutăm? Ce se întâmplă la noi se ştie şi asta e realitate. Câteodată iese bine, câteodată nu iese. Da. Dar nu aşa devreme!„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Managerul general de la FCSB nu a dat vina pe jucători pentru eşecul cu Farul lui Gică Hagi. A scăpat chiar şi Joyskim Dawa, fundaşul care a fost eliminat în minutul 90, când FCSB conducea cu 2-1.

Reclamă

Mi s-a părut că nimeni nu a jucat nimeni prost. Jocul era la discreţia noastră. Chiar dacă şi Farul a avut ocazii, pe nişte nesincronizări. Noi am avut trei ocazii rarisime„, a mai spus MM.

Dawa riscă să nu scape de furia patronului. Becali s-a săturat de greșelile jucătorului cotat la 800.000 de euro și e hotărât să îl dea afară de la FCSB. Asta după ce în trecut, îi lua apărarea în fața tuturor, după meciuri chiar mai slabe decât cel cu Farul.

Primul fotbalist care a plecat de la FCSB după dezastrul cu Farul

Rachid Bouhenna este primul fotbalist care a plecat de la FCSB după dezastrul cu Farul! Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a făcut anunțul.

Reclamă 4 / 0/3

Farul a întors fantastic meciul cu vicecampioana României, scor 3-2, și a plecat cu toate cele 3 puncte de pe Arena Națională.

În urma dezamăgirii, Gigi Becali a renunțat definitiv la un fotbalist. Este vorba despre Rachid Bouhenna, fundașul algerian care nu a reușit să se adapteze la FCSB.

Bouhenna a reziliat contractul astăzi, e jucător liber. Am mai trăit meciuri din astea cum au fost cu Farul, nu e ceva nou. Eu am trăit ceva tragic, ăsta e meci de campionat.

Ne-am bucurat mult la golul trei, golul nostru anulat. Când am văzut că rămâne 2-1 mi-a fost teamă, aveam presimțirea că terminăm la egalitate, nu că pierdem. Dar asta este acum, se mai întâmplă și chestii de genul ăsta.

Coman nu se știa în locul cui va intra, dar era sigur că va intra. În mod normal, la cum se prezintă la antrenamente ar fi trebuit să intre titular, dar e o luptă în doi pentru postul de titular între el și Tavi”, a spus MM Stoica pentru sursa citată anterior.

Mihai Pintilii, prima reacţie după FCSB – Farul 2-3

Pintilii a fost debusolat după eşecul incredibil de pe Arena Naţională. Jucătorii lui Gică Hagi au fost conduşi cu 2-1, dar au întors scorul în minutele 90+5 şi 90+6.

Din păcate am pierdut pe nişte greşeli, asta e viaţa. Băieţii au avut o atitudine senzaţională, viaţa merge înainte. Nu vreau să acuz niciun jucător, e vina tuturor. Nu pot să dau într-un singur jucător. A fost roşu… nu pot să dau într-un singur jucător. Din păcate am pierdut 3 puncte, erau o şansă să ne apropiem de locul 2. Nu mă puneţi să dau într-un jucător. E o greşeală personală, atât. Au fost meciuri când Dawa a jucat foarte bine.

Reclamă

Când pierzi de asemenea manieră… Nu vreau să comentez (n.r. arbitrajul). E şi normal, când pierzi în asemnea hal îţi verşi nervii pe cineva.

Să dea Dumnezeu să fie sănătos Coman, mai e o săptămână până la meciul cu CFR. Coman cred că e în forma care era când a venit la FCSB. La cum joacă, nu are cum să nu fie titular. Ăsta e lotul, dacă mai vine cineva îl aşteptăm cu mare drag. Momentan suntem câte 2 pe post. Băieţii îşi fac treaba senzaţional, nu ai ce să le reproşezi. Mă bucur că ei formează o familie şi nu mai sunt jucătorii care erau unul într-o parte, unul într-o parte.

E foarte greu, nu ştiu. Ţine de moment, nu de mine. Probabil mă puneam pe jos, dădeam o minge, făceam un fault, trageri de timp. E lipsă de experienţă. Dar nu vreau să le reproşez absolut nimic.

Nu e un duş rece, când joci cu CFR te motivezi şi joci 100%. Acum vom vedea ce va fi. Suntem conştienţi că va fi un meci foarte greu. Asta le-am spus şi jucătorilor în vestiar: ‘Mergem înainte, nu vreau supărări!’. Miculescu pentru asta a fost adus, să dea pase de gol, să caute poarta. M-aş bucura să finalizeze mai mult. Acum e greu de ales primul 11, dapăi primul 18. Aici e de lucrat şi de gestionat.

Cu CFR aştept 3 puncte şi să jucăm la victorie. Nu mai avem nimic de pierdut, asta e părerea mea„, a declarat Mihai Pintilii la finalul meciului.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și