Închide meniul

Mihai Pintilii, prima reacţie după FCSB – Farul 2-3: „Nu pot să dau într-un singur jucător!”. Ce discurs a avut în vestiar

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 ianuarie 2023, 21:43

Mihai Pintilii, prima reacţie după FCSB – Farul 2-3: „Nu pot să dau într-un singur jucător!. Ce discurs a avut în vestiar

Mihai Pintilii, prima reacţie după FCSB - Farul 2-3: "Nu pot să dau într-un singur jucător!"

Mihai Pintilii, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

  • FCSB – Farul 2-3
  • Ce a declarat Mihai Pintilii

Mihai Pintilii a avut prima reacţie după derby-ul FCSB – Farul, scor 2-3, din etapa a 23-a a Ligii 1. Antrenorul roş-albaştrilor a fost debusolat după eşecul incredibil de pe Arena Naţională. Jucătorii lui Gică Hagi au fost conduşi cu 2-1, dar au întors scorul în minutele 90+5 şi 90+6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ratat o şansă uriaşă de a se apropia la un singur punct de Farul. A condus cu 1-0 şi 2-1 în cel mai tare meci al etapei, dar a suferit un eşec greu de digerat.

Mihai Pintilii, prima reacţie după FCSB – Farul 2-3

„Din păcate am pierdut pe nişte greşeli, asta e viaţa. Băieţii au avut o atitudine senzaţională, viaţa merge înainte. Nu vreau să acuz niciun jucător, e vina tuturor. Nu pot să dau într-un singur jucător. A fost roşu… nu pot să dau într-un singur jucător. Din păcate am pierdut 3 puncte, erau o şansă să ne apropiem de locul 2. Nu mă puneţi să dau într-un jucător. E o greşeală personală, atât. Au fost meciuri când Dawa a jucat foarte bine.

Reclamă

Când pierzi de asemenea manieră… Nu vreau să comentez (n.r. arbitrajul). E şi normal, când pierzi în asemnea hal îţi verşi nervii pe cineva.

Să dea Dumnezeu să fie sănătos Coman, mai e o săptămână până la meciul cu CFR. Coman cred că e în forma care era când a venit la FCSB. La cum joacă, nu are cum să nu fie titular. Ăsta e lotul, dacă mai vine cineva îl aşteptăm cu mare drag. Momentan suntem câte 2 pe post. Băieţii îşi fac treaba senzaţional, nu ai ce să le reproşezi. Mă bucur că ei formează o familie şi nu mai sunt jucătorii care erau unul într-o parte, unul într-o parte.

Reclamă

E foarte greu, nu ştiu. Ţine de moment, nu de mine. Probabil mă puneam pe jos, dădeam o minge, făceam un fault, trageri de timp. E lipsă de experienţă. Dar nu vreau să le reproşez absolut nimic.

Pintilii: „Cu CFR Cluj jucăm la victorie, nu mai avem nimic de pierdut”

Nu e un duş rece, când joci cu CFR te motivezi şi joci 100%. Acum vom vedea ce va fi. Suntem conştienţi că va fi un meci foarte greu. Asta le-am spus şi jucătorilor în vestiar: ‘Mergem înainte, nu vreau supărări!’. Miculescu pentru asta a fost adus, să dea pase de gol, să caute poarta. M-aş bucura să finalizeze mai mult. Acum e greu de ales primul 11, dapăi primul 18. Aici e de lucrat şi de gestionat.

Cu CFR aştept 3 puncte şi să jucăm la victorie. Nu mai avem nimic de pierdut, asta e părerea mea„, a declarat Mihai Pintilii la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În prima repriză nu s-a înscris niciun gol. A fost însă recital după pauză, când Cordea a deschis balul în minutul 47. Denis Alibec a restabilit egalitatea cu o execuţie fabuloasă, din lovitură liberă, dar Andrea Compagno i-a dus din nou pe vicecampionii României în avantaj.

În prelungiri, Farul a întors incredibil scorul, după ce Dawa a fost eliminat. Billel Omrani a fost autorul unui autogol în minutul 90+5, iar la numai câteva secunde distanţă Borza a reuşi golul cu care a stabilit rezultatul final, 3-2 pentru Farul.

În urma victoriei din derby, Farul a revenit, cel puţin pentru o etapă, pe primul loc în Liga 1. FCSB a rămas în afara podiumului şi are cu 7 puncte mai puţin decât trupa „Regelui” Hagi.

Florinel Coman, decisiv la un minut după ce a intrat în teren

Florinel Coman a fost decisiv la un minut după ce a intrat în teren. Coman şi Pantea au fost jucătorii care au fost trimişi pe teren la pauza meciului cu Farul de tandemul Strizu – Pintilii.

Florinel Coman a reuşit să dea a doua pasă de gol pentru FCSB în 2023. Ca şi cu Hermannstadt, Florinel Coman a fost rezervă cu Farul şi a intrat în locul Malcom Edjouma.

Dacă în partida cu Hermannstadt, Coman i-a pasat decisiv lui Billel Omrani, în derby-ul cu Farul „Mbbape de România” l-a servit decisiv pe Andrei Cordea, care a deblocat tabela pe Arena Naţională. Coman este într-o vizibilă revenire de formă, acesta fiind lăudat şi de Gigi Becali.

În schimb, ca şi în partida cu Hermannstadt, Deian Sorescu a fost înlocuit la pauză cu Pantea.

Reclamă

Fază controversată în FCSB – Farul

A fost o fază controversată în FCSB – Farul. Octavian Popescu a marcat al treilea gol al echipei sale în partida cu Farul, însă reuşita a fost anulată după ce s-a consultat arbitrajul video.

În minutul 74, David Miculescu a reuşit o acţiune explozivă. Acesta a trecut de mai mulţi adversari şi i-a pasat decisv lui Octavian Popescu, care a trimis mingea în poartă.

După ce s-a consultat arbitrajul video, Horaţiu Feşnic a decis să anuleze golul lui Octavian Popescu. Reluările au arătat că Omrani a făcut un paravan, care l-a ajutat pe Miculescu să rămână în posesia balonului. Mai mult, atacantul fcelor de la FCSB se afla şi în poziţie de offside. După ce a fost chemat la marginea terenului pentru a revedea faza, Horaţiu Feşnic a decis să anuleze golul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”