Închide meniul

Mihai Pintilii, prima reacţie după FCSB – Farul 2-3: „Nu pot să dau într-un singur jucător!”. Ce discurs a avut în vestiar

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 ianuarie 2023, 21:43

Mihai Pintilii, prima reacţie după FCSB – Farul 2-3: „Nu pot să dau într-un singur jucător!. Ce discurs a avut în vestiar

Mihai Pintilii, prima reacţie după FCSB - Farul 2-3: "Nu pot să dau într-un singur jucător!"

Mihai Pintilii, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Mihai Pintilii a avut prima reacţie după derby-ul FCSB – Farul, scor 2-3, din etapa a 23-a a Ligii 1. Antrenorul roş-albaştrilor a fost debusolat după eşecul incredibil de pe Arena Naţională. Jucătorii lui Gică Hagi au fost conduşi cu 2-1, dar au întors scorul în minutele 90+5 şi 90+6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ratat o şansă uriaşă de a se apropia la un singur punct de Farul. A condus cu 1-0 şi 2-1 în cel mai tare meci al etapei, dar a suferit un eşec greu de digerat.

Mihai Pintilii, prima reacţie după FCSB – Farul 2-3

„Din păcate am pierdut pe nişte greşeli, asta e viaţa. Băieţii au avut o atitudine senzaţională, viaţa merge înainte. Nu vreau să acuz niciun jucător, e vina tuturor. Nu pot să dau într-un singur jucător. A fost roşu… nu pot să dau într-un singur jucător. Din păcate am pierdut 3 puncte, erau o şansă să ne apropiem de locul 2. Nu mă puneţi să dau într-un jucător. E o greşeală personală, atât. Au fost meciuri când Dawa a jucat foarte bine.

Reclamă

Când pierzi de asemenea manieră… Nu vreau să comentez (n.r. arbitrajul). E şi normal, când pierzi în asemnea hal îţi verşi nervii pe cineva.

Să dea Dumnezeu să fie sănătos Coman, mai e o săptămână până la meciul cu CFR. Coman cred că e în forma care era când a venit la FCSB. La cum joacă, nu are cum să nu fie titular. Ăsta e lotul, dacă mai vine cineva îl aşteptăm cu mare drag. Momentan suntem câte 2 pe post. Băieţii îşi fac treaba senzaţional, nu ai ce să le reproşezi. Mă bucur că ei formează o familie şi nu mai sunt jucătorii care erau unul într-o parte, unul într-o parte.

Reclamă

E foarte greu, nu ştiu. Ţine de moment, nu de mine. Probabil mă puneam pe jos, dădeam o minge, făceam un fault, trageri de timp. E lipsă de experienţă. Dar nu vreau să le reproşez absolut nimic.

Pintilii: „Cu CFR Cluj jucăm la victorie, nu mai avem nimic de pierdut”

Nu e un duş rece, când joci cu CFR te motivezi şi joci 100%. Acum vom vedea ce va fi. Suntem conştienţi că va fi un meci foarte greu. Asta le-am spus şi jucătorilor în vestiar: ‘Mergem înainte, nu vreau supărări!’. Miculescu pentru asta a fost adus, să dea pase de gol, să caute poarta. M-aş bucura să finalizeze mai mult. Acum e greu de ales primul 11, dapăi primul 18. Aici e de lucrat şi de gestionat.

Cu CFR aştept 3 puncte şi să jucăm la victorie. Nu mai avem nimic de pierdut, asta e părerea mea„, a declarat Mihai Pintilii la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În prima repriză nu s-a înscris niciun gol. A fost însă recital după pauză, când Cordea a deschis balul în minutul 47. Denis Alibec a restabilit egalitatea cu o execuţie fabuloasă, din lovitură liberă, dar Andrea Compagno i-a dus din nou pe vicecampionii României în avantaj.

În prelungiri, Farul a întors incredibil scorul, după ce Dawa a fost eliminat. Billel Omrani a fost autorul unui autogol în minutul 90+5, iar la numai câteva secunde distanţă Borza a reuşi golul cu care a stabilit rezultatul final, 3-2 pentru Farul.

În urma victoriei din derby, Farul a revenit, cel puţin pentru o etapă, pe primul loc în Liga 1. FCSB a rămas în afara podiumului şi are cu 7 puncte mai puţin decât trupa „Regelui” Hagi.

Florinel Coman, decisiv la un minut după ce a intrat în teren

Florinel Coman a fost decisiv la un minut după ce a intrat în teren. Coman şi Pantea au fost jucătorii care au fost trimişi pe teren la pauza meciului cu Farul de tandemul Strizu – Pintilii.

Florinel Coman a reuşit să dea a doua pasă de gol pentru FCSB în 2023. Ca şi cu Hermannstadt, Florinel Coman a fost rezervă cu Farul şi a intrat în locul Malcom Edjouma.

Dacă în partida cu Hermannstadt, Coman i-a pasat decisiv lui Billel Omrani, în derby-ul cu Farul „Mbbape de România” l-a servit decisiv pe Andrei Cordea, care a deblocat tabela pe Arena Naţională. Coman este într-o vizibilă revenire de formă, acesta fiind lăudat şi de Gigi Becali.

În schimb, ca şi în partida cu Hermannstadt, Deian Sorescu a fost înlocuit la pauză cu Pantea.

Reclamă

Fază controversată în FCSB – Farul

A fost o fază controversată în FCSB – Farul. Octavian Popescu a marcat al treilea gol al echipei sale în partida cu Farul, însă reuşita a fost anulată după ce s-a consultat arbitrajul video.

În minutul 74, David Miculescu a reuşit o acţiune explozivă. Acesta a trecut de mai mulţi adversari şi i-a pasat decisv lui Octavian Popescu, care a trimis mingea în poartă.

După ce s-a consultat arbitrajul video, Horaţiu Feşnic a decis să anuleze golul lui Octavian Popescu. Reluările au arătat că Omrani a făcut un paravan, care l-a ajutat pe Miculescu să rămână în posesia balonului. Mai mult, atacantul fcelor de la FCSB se afla şi în poziţie de offside. După ce a fost chemat la marginea terenului pentru a revedea faza, Horaţiu Feşnic a decis să anuleze golul.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Liga 1 • 18:38
„Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie