Închide meniul

Gigi Becali negociază transferul lui Andrea Compagno. Întâlnire de ultimă oră pentru viitorul atacantului italian

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 februarie 2024, 19:02

Gigi Becali negociază transferul lui Andrea Compagno. Întâlnire de ultimă oră pentru viitorul atacantului italian

Gigi Becali negociază transferul lui Andrea Compagno

Andrea Compagno / Profimedia

Gigi Becali negociază transferul lui Andrea Compagno. Patronul de la FCSB va purta o discuție cu Florin Vulturar, agentul „de casă” al vicecampioanei, pentru ca mutarea să se realizeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căzut în dizgrațiile patronului, fostul golgheter al roș-albaștrilor este mai aproape ca niciodată de plecarea din România, după cum a anunțat Florin Vulturar.

Gigi Becali negociază transferul lui Andrea Compagno

Agentul apropiat de Gigi Becali a dezvăluit faptul că italianul poate bate palma cu o nouă formație în seara zilei de joi. Florin Vulturar a menționat că va purta o discuție cu patronul vicecampioanei, pentru ca mutarea să fie definitivată în cel mai scurt timp.

”Da, în seara aceasta mă voi întâlni cu Gigi Becali pentru a definitiva transferul lui Compagno.

Sunt două echipa, una din Turcia și una din China, dar nu pot da mai multe detalii”, a spus Vulturar, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Sursa citată anterior anunță faptul că, cel mai probabil, formația din Turcia care este interesată de serviciile italianului este Konyaspor. De asemenea, clubul din China ar fi Tianjin Teda.

Aflat în ultimele 6 luni de contract cu FCSB, Gigi Becali l-ar putea pierde pe gratis pe Compagno, în vară, în cazul în care nu se va înțelege cu vreo formație, în această iarnă.

Cotat la 2,3 milioane de euro, Andrea Compagno o va părăsi pe vicecampioană, cel mai probabil, pentru o sumă infimă, având în vedere faptul că înțelegerea acestuia expiră în câteva luni.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali va ieși pe minus după această afacere. Atacantul italian a fost adus la FCSB în vara anului 2022, de la FCU Craiova, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

A adunat 55 de partide în tricoul roș-albaștrilor, în care a reușit să marcheze de 20 de ori.

Andrea Compagno are un sezon slab și l-a enervat pe patron

Becali susţine că FCSB a avut două oferte pentru Compagno, una de 450.000 de euro din Turcia şi una de 100.000 de euro din China. Andrea ar fi acceptat-o pe a doua, lucru care l-a scos din sărite pe patron, care i-a transmis că va rămâne la FCSB.

Andrea Compagno a semnat un contract cu FCSB până în vara anului 2024 şi are un salariu lunar de 15.000 de euro. Cei de la FCSB au opţiunea de a-i prelungi contractul în vară pentru încă doi ani, iar salariul italianului ar fi crescut în primul an până la 20.000 de euro lunar, iar în al doilea la 25.000 de euro.

Jucătorul cotat la 2.3 milioane de euro are parte de un sezon slab. A marcat doar 4 goluri în cele 23 de meciuri pe care le-a adunat în toate competiţiile. În 2024, el a jucat doar 15 minute, în partida cu UTA, câştigată de roş-albaştri cu 4-0.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și