Închide meniul

Andrea Compagno rămâne la FCSB! Ce l-a scos din minţi pe Gigi Becali: „Lasă că luăm noi salariul şi Becali e prostul”

Dan Roșu Publicat: 8 februarie 2024, 8:23

Reclamă
Andrea Compagno rămâne la FCSB! Ce l-a scos din minţi pe Gigi Becali: „Lasă că luăm noi salariul şi Becali e prostul

Andrea Compagno rămâne la FCSB! Ce l-a scos din minţi pe Gigi Becali

Andrea Compgano, în tricoul FCSB - Profimedia Images

Andrea Compagno are şanse mari de a rămâne la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit că s-a simţit păcălit de italian şi de impresarul acestuia. Jucătorul pe care omul de afaceri a plătit 1.5 milioane de euro ar şi intra în primul 11 al lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali susţine că FCSB a avut două oferte pentru Compagno, una de 450.000 de euro din Turcia şi una de 100.000 de euro din China. Andrea ar fi acceptat-o pe a doua, lucru care l-a scos din sărite pe patron, care i-a transmis că va rămâne la FCSB.

Impresarul i-a spus atunci lui Becali că îl va pierde gratis pe jucătorul cotat la 2.3 milioane de euro, moment în care latifundiarul i-a adus aminte că clubul are o opţiune de prelungire a contractului pe încă doi ani, pe care acesta este pregătit să o activeze.

Andrea Compagno rămâne la FCSB! Ce l-a scos din minţi pe Gigi Becali

”Au dat chinezii 100.000, iar noi avem din Turcia o ofertă de 450.000, şi el vrea să plece în China. Nu, domnule, că nu vrea (n.r. să plece în Turcia). Am trimis noi o contraofertă în China de 200.000. A zis: ”Bine, domnule, dacă e aşa, nu mai plec”. Impresarul l-a şmecherit şi a spus: ”Trimiteţi o ofertă de 200.000 că o să accepte.

”Lasă că luăm noi salariul şi Becali e prostul. Ei nu ştiu un lucru. Dacă-mi pun ambiţia, atunci pun al doilea contract. Pun al doilea contract şi stai pe bară acolo să vezi cum este. Asta i-am zis lui MM Stoica Îl am pe Compagno jucătorul meu căruia îi dau salariul, dar eu nu am atacant la echipă, nu am jucători.

Reclamă

Băi, să vină la antrenamente şi să-l vedem la joc. De ce să nu-l vedem? Nu e niciun conflict. Ei vor să fie mai deştepţi ca să fiu eu fraier şi eu nu vreau să fiu. Dacă vor să facă lucrurile astea, dar ei aşa au făcut socotelile.

Impresarul a zis să-l dăm liber, că să nu-l pierdem în vară liber. Stai aşa că activez al doilea contract”, a spus Becali, citat de orangesport.ro.

Andrea Compagno a marcat 4 goluri în acest sezon

Andrea Compagno a semnat un contract cu FCSB până în vara anului 2024 şi are un salariu lunar de 15.000 de euro. Cei de la FCSB au opţiunea de a-i prelungi contractul în vară pentru încă doi ani, iar salariul italianului ar fi crescut în primul an până la 20.000 de euro lunar, iar în al doilea la 25.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul cotat la 2.3 milioane de euro are parte de un sezon slab. A marcat doar 4 goluri în cele 23 de meciuri pe care le-a adunat în toate competiţiile. În 2024, el a jucat doar 15 minute, în partida cu UTA, câştigată de roş-albaştri cu 4-0.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” Vezi toate știrile
Citește și