Închide meniul

Gigi Becali negociază transferul lui Darius Olaru: „Mi-au oferit 5 milioane de euro!”. Câţi bani a cerut patronul lui FCSB pentru mijlocaş

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2022, 17:53

Gigi Becali negociază transferul lui Darius Olaru: „Mi-au oferit 5 milioane de euro!. Câţi bani a cerut patronul lui FCSB pentru mijlocaş

Gigi Becali negociază transferul lui Darius Olaru

Darius Olaru, în timpul unui meci disputat de FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali negociază transferul lui Darius Olaru. Patronul lui FCSB a primit o ofertă de cinci milioane de euro pentru mijlocaşul de 24 de ani, dar nu este dispus să renunţe prea uşor la el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a recunoscut că au început discuţiile pentru internaţionalul român care a înscris 6 goluri în ultima ediţie de campionat. Gigi Becali ţine de preţ şi a recunoscut care este suma pe care a cerut-o pentru a renunţa la Olaru.

Gigi Becali negociază transferul lui Darius Olaru

Deci la mine nu e confidenţial. Nu e, tată! Ce e confidenţial? Mă ascund? Confidenţial înseamnă să blamez, ca să creadă oamenii altceva. Eu vă spun altceva. I-a dat 5 milioane… i-am spus fără 7 milioane nu îl dau. Acum rămâne să vedem.

Asta nu pot să vă zic (n.r. ce club era). Eu vă spun care e adevărul meu. 5 milioane şi eu am cerut 8 milioane. Nu e ofertă de 7 milioane jumătate, oamenii au zis că au venit să negocieze. Eu l-aş da cu 7 milioane şi jumătate, dar ei au oferit 5 milioane„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Darius Olaru are o cotă de piaţă, potrivit Transfermarkt, de 5.5 milioane de euro. Din primele informaţii se pare că oferta primită este de la un club din ţările arabe. Olaru este monitorizat şi din Serie A, de Torino.

Reclamă

Darius Olaru, pe radarul lui Rangers

Olaru a devenit om de bază la FCSB după transferul din 2020, de la Gaz Metan, iar ulterior a bifat și primele selecții la naționala României.

Prestațiile solide reușite de Darius Olaru le-a atras atenția celor de la Rangers şi ar putea deveni coechipier cu Ianis Hagi. Porivit Prosport, echipa scoțiană, pentru care evoluează și Ianis Hagi, și-a trimis scouterii la ultimele două meciuri disputate de FCSB în play-off-ul din Liga 1, din sezonul precedent. Conducătorii de Ibrox vor lua o decizie finală în privința unui eventual transfer în această vară.

În cazul în care vor hotărî să-l aducă în Scoția, oficialii lui Rangers vor fi nevoiți să scoată din conturi o sumă răsunătoare. Gigi Becali a anunțat că prețul mijlocașului de 24 de ani pornește de la 10 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru a semnat cu FCSB în ianuarie 2020, după ce Gigi Becali le-a plătit 600.000 de euro celor de la Gaz Metan. În cele două sezoane și jumătate petrecute la formația roș-albastră, mijlocașul de 24 de ani a marcat 17 goluri și a expediat 17 pase decisive, în 84 de apariții.

Olaru a adunat 6 selecții și la echipa națională, după debutul din vara anului 2021, contra Georgiei. Mijlocașul de 24 de ani a jucat în două din cele 3 meciuri ale „tricolorilor” din actuala campanie de Nations League. Olaru a bifat 45 de minute în partida cu Muntenegru și 68 de minute în duelul cu Finlanda.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și