Închide meniul

Gigi Becali, noi declaraţii xenofobe! Cere investigarea lui Istvan Kovacs: „Astea sunt informaţiile mele”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 august 2023, 12:53

Reclamă
Gigi Becali, noi declaraţii xenofobe! Cere investigarea lui Istvan Kovacs: „Astea sunt informaţiile mele

Gigi Becali, noi declaraţii xenofobe

Gigi Becali a oferit declaraţii la Palat / AntenaSport

Gigi Becali a făcut noi declaraţii xenofobe, la 12 ore după meciul UTA – FCSB, scor 2-1. Patronul FCSB-ului continuă atacul la familia arbitrului Istvan Kovacs şi cere investigarea acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul după fratele lui Istvan Kovacs, Szabolcs Kovacs, a fost arbitru în cabina VAR la partida din etapa a 7-a a Ligii 1. Omul de afaceri l-a acuzat în termeni duri şi consideră că a luat decizii pentru a o ajuta pe CFR Cluj.

Gigi Becali, noi declaraţii xenofobe după UTA – FCSB 2-1

Becali a răbufnit şi îşi doreşte să se ia măsuri împotriva fraţilor Kovacs. A oferit declaraţii uluitoare.

Meciul a fost câştigat de arbitri. Nu atinge mâna şi tu zici ca e 11 metri. Nu vezi de 1000 de ori… cum poţi să spui că s-a atins minge cu mâna, la spate. Din piept atinge şi mâna, dar din instinc. Chiar dacă a atins mâna, a atins pieptul şi s-a dus în mână. Nu e 11 metri, dar a ţipat el. În întreb pe Istvan Kovacs, ăsta: ‘Mai ai ceva nepoţi? Să mă ţii toată viaţa, câtă viaţă mai am, să mă ţii în lovituri de astea?’.

De când sunt în fotbal numai belele am avut cu Istvan şi tot timpul numai belele, belele, belele. Este arbitru mare, dar cum la mine când mă arbitrează numai greşeşte. Nu mai e mare cu mine. Acum mi l-a dat şi pe frate-su. De unde l-a scos, din căciula? Mai are vreun nepot să îl facă arbitru? Ca să fie toţi ungurii la mine? Să îi pună la mine la VAR şi la centru. Cum să mai iei campionate după?

Reclamă

Ungurii au cu mine ceva. De ce au cu mine? Pentru că mă lupt cu CFR. Ei stau la CFR. Din informaţiile mele, Istvan are apartament cumpărat în blocul de la firma lui Nelu Mureşan. Trebuie văzut, la integritate, cu câţi bani l-a luat. E 1.800 de euro metru… ia să vedem, cu cât ţi l-a dat ţie? Integritate, nu?„, a declarat Gigi Becali la Palat.

FCSB a suferit prima înfrângere stagională. A terminat meciul în dublă inferioritate numerică, după eliminările primite de Alexandru Pantea şi Florinel Coman.

Fază controversată în UTA – FCSB

George Găman a decis să le acorde penalty arădenilor lui Mircea Rednic, după o intervenţie în propriul careu al lui Alexandru Pantea.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 13, mingea a ajuns la Albert Stahl care nu a stat pe gânduri şi a şutat violent. Pantea a respins in extremis din faţa porţii şi jocul a fost lăsat să continue, chiar dacă jucătorii şi fanii gazdelor au cerut lovitură de la 11 metri.

George Găman s-a dus la marginea terenului şi a fost nevoit să aştepte, din cauza faptului că sistemul VAR nu funcţiona. După câteva zeci de secunde, au apărut imaginile pe ecran şi a revăzut intervenţia lui Pantea. A urmărit mai multe reluări şi a decis să acorde penalty pentru UTA.

Hotărârea lui Găman i-a surprins pe comentatorii partidei. „Eu nu aş fi dat!„, a concluzionat unul dintre ei. George Găman i-a acordat şi cartonaş galben lui Pantea, considerând că acesta a făcut henţ.

Florinel Coman a răbufnit după UTA – FCSB 2-1

Florinel Coman a lansat un atac dur la adresa arbitrilor din cabina VAR, Szabolcs Kovacs şi Viorel Flueran. Coman a spus că cei din camera VAR au decis să acorde penalty.

Am început foarte bine meciul, am marcat repede. M-am înţeles bine cu Darius şi am reuşit să marchez. A fost acel penalty. Am vorbit cu domnul Găman şi a zis că nu a dat el penalty, că i s-a spus din cască să fie penalty. A mai fost suspendat. Până la urmă este un meci pierdut, a venit prima înfrângere din acest campionat. S-a lăsat cu cartonaşe roşii, au fost mulţi nervi pe teren. A fost un gest nesportiv, îmi cer scuze. Cu o fază înainte mi-a dat şi el galben.

A fost fost ceva neprogramat. Am fost eliminaţi repede. Asta e, Pantea e un fundaş tânăr. Va învăţa din acest meci şi va fi de ajutor pentru noi. La fiecare meci avem acţiuni clare pe poartă. Cu toţii am pierdut în această seară şi nu trebuie să facem o dramă din asta. Doar noi putem să câştigăm meciul şi să facem rezultatul dorit„, a spus Florinel Coman la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și