Închide meniul

Gigi Becali, „nominalizat” pentru antrenorul anului. Dumitru Dragomir e sigur: „Să-și ia licența!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 mai 2022, 20:27

Gigi Becali, „nominalizat pentru antrenorul anului. Dumitru Dragomir e sigur: „Să-și ia licența!

Gigi Becali e patronul lui FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu / as.ro

Gigi Becali va fi nominalizat la premiul pentru antrenorul anului, e de părere Dumitru Dragomir. Fostul șef de la LPF l-a îndemnat pe patronul de la FCSB să-și ia licența PRO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e implicat activ la FCSB. Dumitru Dragomir l-a invitat pe latifundiarul din Pipera să meargă și mai departe de atât.

Gigi Becali, „nominalizat” pentru antrenorul anului

Dragomir, ironic, crede că Gigi Becali va fi nominalizat la titlul pentru antrenorul anului.

„Domnul Becali este capitalistul numarul 1 in aceasta tara, el asa a inteles capitalismul. Si asa este capitalismul, cel facut de Gigi Becali. Nici nu-l intereseaza (n.r. – de titlu). Pe el il intereseaza sa castige.

In capitalism, sa castigi bani! Bai, fatele meu, suporterul e ca la teatru, te duci platesti biletul. Iti place teatrul, il comentezi la superlativ. Nu iti place, le mai tragi cate o injuratura, dar te duci si a doua oara.

Reclamă

Asa e si la fotbal, te duci platesti biletul, injuri de te ia mama naibii. Trei sferturi din spectactatori sunt pusti, copii care vin sa se descarce acolo.

(n.r. – antrenorul anului viitor?) Gigi Becali! Sa isi ia licenta”, a spus Dumitru Dragomir.

Gigi Becali, făcut praf de Ionel Ganea

Gigi Becali a fost făcut praf de Ionel Ganea după ce FCSB a ratat titlul și în acest sezon. Fostul internațional român consideră că principalul vinovat pentru remiza cu FC Voluntari, scor 2-2, este patronul roș-albaștrilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Când ai 2-1 și ai meciul în mână nu poți să mai arunci vina pe nimeni. E doar greșeala FCSB-ului. Gigi Becali e disperat, dar el nu le are cu fotbalul, le are cu oile! Așa că ce să îi mai zici lui Gigi? E a nu știu câta oară când pierd titlul așa. Ai 2-1 și iei gol în minutul 88.

Dacă Toni Petrea era antrenor mare, scotea un atacant sau un mijlocaș și băga un fundaș central să țină de rezultat și să închidă jocul. Schimbi jocul, frate! Transformi în 5-4-1 și gata! Sau 5-3-2, te închizi. Aveai ce să aperi și ai fi avut meci decisiv. Dacă vor titlul, trebuie să aducă antrenor profesionist de fotbal, nu preparator!”, a răbufnit Ionel Ganea, potrivit fanatik.ro.

FCSB – CFR Cluj 3-1

Roş-albaştrii au câştigat derby-ul fără miză de la Buzău. Octavian Popescu şi Adrian Şut, cu o „dublă” de senzaţie, au răpus campioana României cu execuţii superbe.

În prima repriză, Octavian Popescu a deschis scorul în derby cu un şut de senzaţie. Kristian Dimitrov a restabilit egalitatea, în minutul 45, cu o reluare de cap. Ciprian Deac a fost omul cu centrarea. Adrian Şut a fost omul reprizei secunde. A înscris un gol superb, cu un șut violent din afara careului, iar apoi a reuşit „dubla”, cu o nouă reuşită de senzaţie.

Chiar dacă a câştigat, pentru FCSB este o victorie de moral. CFR Cluj a câştigat titlul etapa trecută.

Totul s-a decis în etapa a noua, atunci când FCSB s-a împiedicat în duelul cu Voluntari, de pe Arena Naţională, iar echipa lui Dan Petrescu a profitat şi a bătut-o pe Universitatea Craiova, cu 2-1. Diferenţa dintre FCSB şi CFR este acum de 4 puncte.

 

Reclamă
Recomandări
  • FCSB a ratat titlul în fața lui CFR Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și