Închide meniul

Gigi Becali, nou atac la Florentin Pandele: „Nu mai plecam în Grecia. Nu mă ascultă Bălănescu şi Ciobotariu!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 mai 2022, 12:41

Gigi Becali, nou atac la Florentin Pandele: „Nu mai plecam în Grecia. Nu mă ascultă Bălănescu şi Ciobotariu!

Gigi Becali s-a enervat din cauza fanilor FCSB

Gigi Becali este patronul celor de la FCSB / ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO via Hepta

Gigi Becali, nou atac la Florentin Pandele.Gigi Becali a continuat cu atacurile la adresa lui Florentin Pandele, primarul celor de la Voluntari. FCSB a pierdut orice şansă la titlu după ce nu a reuşit să învingă pe FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după partida de pe Arena Naţională, Gigi Becali a făcut acuzaţii incredibile. Patronul FCSB a susţinut că cei de la Voluntari au avut o primă de 3.000 de euro din partea celor de la CFR Cluj. Gigi Becali a continuat cu atacurile la adresa primatului din Voluntari.

Gigi Becali, nou atac la Florentin Pandele

Dacă finul meu, care eu cred că mă iubește, și eu îl iubesc… când a fost vorba de interes a făcut împotriva mea! Lasă domnule cu plânsul, nu vorbim de plâns. Am spus că mă iubește, ei fac și împotriva dragostei.  fără interese. Dacă are nevoie nașul meu, nu mai plecam în Grecia. Pentru că nu mă asculta Ciobotariu și Bălănescu„, a atacat Gigi Becali la Pro Arena.

Florentin Pandele a respins acuzaţiile lansate de Gigi Becali

Florentin Pandele a respins acuzaţiile lansate de Gigi Becali. Patronul FCSB a spus că cei de la Voluntari au avut o primă din partea Primăriei de 1500 de euro şi încă 3.000 de euro din partea celor de la CFR Cluj.

Florentin Pandele a avut o intervenţie la miezul nopţii, în direct la TV, şi a făcut precizări după acuzaţiile lansate de Gigi Becali.

Reclamă

Eu sunt plecat din ţară în Grecia, sunt într-un pelerinaj. Am fost sunat de un coleg care mi-a ţinut telefonul şi am ascultat ce a spus domnul Gigi Becali şi naşul lui Florentin Pandele. Voi discuta şi din poziţia de primar, şi din cea de fin. Încep din cea de primar. Rog instituţiile abilitate din România, începând din dimineaţa asta, să înceapa una sau mai multe anchete. Dacă este adevărat să înceapă degrabă anchetă. Dacă au fost promise cele 1500 de euro din bugetul FC Voluntari dublate de alte 3.000 de euro bani veniţi din alte surse, cei care au făcut asta să plătească.

Suntem cu banii la zi şi suntem foarte atenţi la ce se cheltuie. Dacă e adevărat ce a spus patronul lui FCSB, rog instituţiile statului să facă o anchetă. Nu are treabă primăria. FC Voluntari este o societate comercială cum este şi FCSB. Primăria Voluntari are mai multe societăţi, în jur de 16. Sunt primul care a înfiinţat FC Voluntari ca societate comercială, are independenţă faţă de primărie.

Cea mai mare avere pe care eu o las celor 5 fii ai mei este onoarea. Nu mai am nevoie să îmi fac campanie. Cum e posibil tu, FCSB, care vrei să iei campionatul, să fii încurcată de FC Voluntari care a jucat fără doi jucători importanţi? Mi-aş dori să rămână campionatul cât mai aproape de Bucureşti.

Reclamă 4 / 0/3

Cum este posibil să fiu acuzat de naşul meu spunând că de la primărie s-au dat 1.500 de euro şi de la Cluj 3.000 de euro. Tu ca naş faci astfel de acuze despre mine?„, a spus Florentin Pandele la digisport.ro, care a dezvăluit şi cum a reacţionat în urmă cu mai mulţi ani, când Gigi Becali a ajuns la puşcărie.

Recomandări
  • Gigi Becali, nou atac la Florentin Pandele
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Vezi toate știrile
Citește și