Închide meniul

Gigi Becali nu a fost de acord cu staff-ul lui FCSB, după revenirea lui Vlad Chiricheş! Cum a analizat prestaţia fundaşului

Alex Masgras Publicat: 1 aprilie 2024, 11:30

Reclamă
Gigi Becali nu a fost de acord cu staff-ul lui FCSB, după revenirea lui Vlad Chiricheş! Cum a analizat prestaţia fundaşului

Gigi Becali nu a fost de acord cu staff-ul lui FCSB, după revenirea lui Vlad Chiricheş! Cum a analizat prestaţia fundaşului

Gigi Becali şi Vlad Chiricheş / Colaj Hepta

Gigi Becali nu a fost de acord cu staff-ul lui FCSB, după revenirea lui Vlad Chiricheş! Fundaşul de 34 de ani a revenit într-un meci oficial după o pauză de şapte luni. Cu el în teren, FCSB s-a impus pe terenul celor de la Farul Constanţa, scor 1-0, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş nu mai jucase de la finalul lunii august, atunci când s-a accidentat în meciul cu UTA. El a stat departe de teren până la începutul lunii martie, când a reluat antrenamentele.

Gigi Becali nu a fost de acord cu staff-ul lui FCSB, după revenirea lui Vlad Chiricheş! Cum a analizat prestaţia fundaşului

Dacă cei din staff-ul roş-albaştrilor susţin că Vlad Chiricheş a fost extraordinar în meciul de la Ovidiu, nu de aceeaşi părere a fost şi Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a fost mulţumit de Vlad Chiricheş şi că s-a văzut experienţa sa, dar trebuie să îşi recapete ritmul. Din acest motiv, el s-a rezumat în a spune că fundaşul de 34 de ani a fost „bun”, nu „extraordinar”, aşa cum au spus cei din staff:

„Chiricheș a fost bine, mi-a plăcut de el, s-a văzut experiența lui, trebuie puțin ritm. Staff-ul a spus că a fost extraordinar, eu spun că a fost bun. Eu vreau viteză la fotbal, asta vreau eu. Dacă n-ai viteză, nu joci la mine. Aseară nu mi-a plăcut viteza. A doua atingere, pas la adversar”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.ro.

Unde a fost surprins Vlad Chiricheș, imediat după Farul – FCSB

Fundașul roș-albaștrilor le-a oferit un exemplu coechipierilor săi și a rămas pe teren pentru a se antrena.

Reclamă

Vlad Chiricheș a bifat primul meci ca titular la FCSB, după o pauză de șapte luni. Fundașul central a fost trimis în teren în locul lui Joyskim Dawa în duelul cu Farul, din a doua etapă a play-off-ului.

Conform gsp.ro, Vlad Chiricheș a revenit pe teren, la 20 de minute după ce s-a încheiat meciul cu Farul. Acesta a efectuat o alergare și a dat câteva ture de teren, din dorința de a-și recăpăta tonusul muscular, care-i lipsește după perioada de șapte luni de inactivitate.

Fundașul care va împlini în acest an 35 de ani a fost singurul jucător al roș-albaștrilor care a revenit pe teren, după fluierul final al partidei cu Farul, toți ceilalți mergând la vestiare.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimul meci bifat de Vlad Chiricheș, înainte de cel cu Farul, a fost pe 28 august cu UTA. La momentul respectiv, fundașul s-a accidentat grav și la finalul anului trecut a fost supus și unei operații.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și