Închide meniul

Unde a fost surprins Vlad Chiricheș, imediat după Farul – FCSB! Fundașul roș-albaștrilor a luat pe toată lumea prin surprindere

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2024, 10:31

Reclamă
Unde a fost surprins Vlad Chiricheș, imediat după Farul – FCSB! Fundașul roș-albaștrilor a luat pe toată lumea prin surprindere

Unde a fost surprins Vlad Chiricheș, imediat după Farul - FCSB

Vlad Chiricheş, în tricoul FCSB - Hepta

S-a aflat unde a fost surprins Vlad Chiricheș, imediat după Farul – FCSB. Fundașul roș-albaștrilor le-a oferit un exemplu coechipierilor săi și a rămas pe teren pentru a se antrena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș a bifat primul meci ca titular la FCSB, după o pauză de șapte luni. Fundașul central a fost trimis în teren în locul lui Joyskim Dawa în duelul cu Farul, din a doua etapă a play-off-ului.

Unde a fost surprins Vlad Chiricheș, imediat după Farul – FCSB

Conform gsp.ro, Vlad Chiricheș a revenit pe teren, la 20 de minute după ce s-a încheiat meciul cu Farul. Acesta a efectuat o alergare și a dat câteva ture de teren, din dorința de a-și recăpăta tonusul muscular, care-i lipsește după perioada de șapte luni de inactivitate.

Fundașul care va împlini în acest an 35 de ani a fost singurul jucător al roș-albaștrilor care a revenit pe teren, după fluierul final al partidei cu Farul, toți ceilalți mergând la vestiare.

Ultimul meci bifat de Vlad Chiricheș, înainte de cel cu Farul, a fost pe 28 august cu UTA. La momentul respectiv, fundașul s-a accidentat grav și la finalul anului trecut a fost supus și unei operații.

Reclamă

Fanii l-au ovaționat pe Vlad Chiricheș, în timp ce alerga, după meciul cu Farul. Acesta, de asemenea, s-a oprit de câteva ori din timpul alergării pentru a face poze cu suporterii rămași pe arena de la Ovidiu.

După prestația din meciul cu Farul, Vlad Chiricheș a primit nota 7,6, conform sofascore.ro. A fost una dintre cele mai mari din echipa roș-albaștrilor, Florinel Coman primind 8,4, după ce a pasat decisiv la golul lui Adrian Șut.

Vlad Chiricheș, mesaj sincer după ce Radaslavescu a fost schimbat în minutul 28 din Farul – FCSB

Vlad Chiricheș a avut un mesaj sincer după ce Radaslavescu a fost schimbat în minutul 28 din Farul – FCSB. Fundașul care a revenit în echipa roș-albastră după 7 luni nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre decizia lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un meci greu, un meci disputat. Am suferit puțin, au avut o posesie foarte bună. Au pus în practică un joc bun, combinativ, care ne-a pus probleme. A trebuit să suferim, dar cred că momentele acestea sunt importante. Arată că echipa are caracter, are forță!

Adi a lovit mingea bine și a intreat în poartă. E important să dăm goluri și din faze fixe, sunt detalii care schimbă meciurile.

A fost un moment frumos pentru mine. Mă bucur că am revenit. Am dus cu bine cele 90 de minute. E important că mă simt bine și sper să continui, să încerc să îmi ajut echipa să câștige campionatul.

Cred că e mult spus antrenorul din teren, încerc să îmi ajut echipa prin experiența mea, prin lucrurile pe care le-am dobândit atunci când am jucat în afară. Sper să îmi aduc aportul la următoarele meciuri din playoff.

Ne așteaptă un meci greu cu Craiova, un meci important. E clar că va fi o luptă acerbă pentru victorie. Sperăm să ieșim noi învingători și să ne distanțăm foarte mult.

Nu e un lucru bun pentru un jucător tânăr, să fie schimbat așa devreme. Am trăit și eu momente de genul ăsta. Știu că e greu, e frustrant! Sper să aibă încredere în el, să nu cedeze și să continue să se antreneze bine. O să îi vină din nou șansa”, a spus Vlad Chiricheș, la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și