Închide meniul

Gigi Becali nu acceptă decât victoria în meciul cu Rapid: „Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 20 aprilie 2023, 22:52

Gigi Becali nu acceptă decât victoria în meciul cu Rapid: Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”

Gigi Becali a venit cu explicații

Gigi Becali într-o conferinţă la palat / Hepta

Gigi Becali nu acceptă decât victoria în meciul cu Rapid. Finanţatorul FCSB consideră că, în momentul acesta, e diferenţă mare între FCSB şi Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vorbind despre Rapid – FCSB, Gigi Becali a folosit fraza făcută celebră de finul lui, Cristi Borcea: „Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”.

Gigi Becali nu acceptă decât victoria în meciul cu Rapid

Eu nu știu despre cei de la Rapid, treaba lor, eu nu vreau să vorbesc despre ei. Eu spun despre echipa mea – dacă vrea să câștige campionatul, nu are voie niciodată să se încurce cu Rapid, din punct de vedere al valorii la ora aceasta.

Mă refer și la un egal, tot un eșec e! Trebuie să câștigăm 5 meciuri la rând ca să fim campioni. Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

FCSB întâlneşte duminică, în deplasare, Rapid într-un meci din playoff-ul Ligii 1. FCSB se luptă pentru titlu cu Farul Constanţa şi CFR Cluj. FCSB e pe locul 3 acum în playoff, cu 37 de puncte. Farul e lider, cu 39 de puncte, iar CFR Cluj se află pe locul 2, cu 38 de puncte.

Reclamă

Adversara FCSB de duminică, Rapid, se află pe locul 5 în playoff-ul Ligii 1. Cu 28 de puncte acumulate, Rapid e la 4 puncte în spatele ocupantei locului 4, Universitatea Craiova. Echipa antrenată de Adrian Mutu nu are momentan nicio victorie în playoff.

Gigi Becali o vrea pe CSA Steaua în Liga 1: „Chiar vreau să promoveze! Le dau 15-0!”

Gigi Becali a declarat că nu crede că se va vota niciodată modificarea Legii Sportului. În stilul caracteristic, Gigi Becali a spus că dacă CSA Steaua va promova în Liga 1, o va bate cu 15-0 în meci direct.

Aici nu este vorba de banii comunităţii, este vorba de banii din buget. Este o diferenţă. Banii de la bugetul de stat sunt pentru investiţii, nu pentru fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Faceţi şi voi un referendum şi vedeţi dacă este de acord tot poporul român. Îmi convine că am dat 40 de milioane, şi mi se spune că am furat? Legea nu se va vota în viaţa vieţilor lor.

Sunt subiectiv, dar nu mă derajează dacă promovează ei. Chiar vreau să promoveze, să le dau 15-0. O să-i fure, vom vedea anchete DNA, după. Când transferă un jucător de 3 milioane, 500.000 de euro va lua antrenorul…

Să ştiţi că n-am nicio treabă, i-am spus şi lui MM. Mai bine, că scap de Peluza Sud. Vreau să existe echipa asta ca să scap de Peluza Sud. La ce mă deranjează pe mine că promovează CSA-ul? Nu sunt ipocrit. Eu spun lucrurile cum sunt. Ştiu că n-o să fie votată niciodată (n.r. Legea Sporturilor)”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Mihai Stoica trage un semnal de alarmă înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Înaintea derby-ului Rapid – FCSB, Mihai Stoica a declarat faptul că se așteaptă la un meci greu, deoarece formația antrenată de Adrian Mutu este disperată să obțină un rezultat pozitiv, având în vedere că nu a mai câștigat de șase meciuri.

„Nu îmi convine ce se întâmplă, pentru că cea mai bună oportunitate pentru Rapid de a îşi rezolva temporar problemele o reprzintă meciul cu noi.

Cel mai important meci pentru suflarea rapidistă… când au pierdut orice şansă la podium, mai au locul patru de Europa, iar şansa asta e meciul cu noi.

Îşi pot rezolva problemele. Aş fi vrut din tot sufletul să fi făcut un egal la Craiova, aşa văd eu. Sunt puţin disperaţi acum.

Reclamă

Dacă noi vom avea un arbitru bărbat şi corect, care să nu permită jocul la intimidare, cum a permis Chivulete la Arad, atunci cred că putem să avem şanse mari.

Nu neapărat favoriţi în Giuleşti, că e greu… eu asta cred, că se va juca foarte tare. Nu trebuie să se supere cineva, că nu vreau să fac nicio polemică pe tema asta.

Dar dacă vom fi arbitraţi corect şi nu se va permite jocul dur, atunci avem şanse. Noi avem nişte jucători tehnici, care nu sunt de luptă, avem şi de luptă, dar nu toţi.

Pe Haţegan l-am dori (n.r. zâmbeşte). Un arbitru care vrea să arate bine”, a declarat Mihai Stoica înainte de Rapid – FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și