Închide meniul

Gigi Becali nu îi dă șanse la titlu Rapidului: „Vine centenarul și bagă mingea în poartă?”. Patronul FCSB a ieșit la atac

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 septembrie 2022, 8:28

Gigi Becali nu îi dă șanse la titlu Rapidului: „Vine centenarul și bagă mingea în poartă?. Patronul FCSB a ieșit la atac

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe la Palat / Hepta

Gigi Becali nu îi dă șanse la titlu Rapidului, chiar dacă giuleștenii au început ca „din tun” sezonul din Liga 1. Formația lui Adrian Mutu este pe locul 2 după 11 etape, la egalitate de puncte cu liderul Farul. În ciuda formei excelente a Rapidului, patronul FCSB nu crede că clubul condus de Dan Șucu și Victor Angelescu va rezista până la finalul stagiunii în același ritm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapidiștii visează să câștige al 4-lea titlu din istorie în 2023, când echipa va împlini 100 de ani de existență.

Gigi Becali nu îi dă șanse la titlu Rapidului

Gigi Becali le taie însă elanul rivalilor din Giulești. Latifundiarul din Pipera spune că valoarea echipei va fi cea care va face diferența în lupta pentru titlu.

Finanțatorul FCSB-ului chiar a râs pe seama dorinței Rapidului de a deveni campioană în anul centenarului:

„Ce, există centenar? Aici există valoare. Ai valoare, câștigi. N-ai valoare, nu câștigi. Centenar… ce poate să facă centenarul? Vine centenarul și bagă mingea în poartă?”, a declarat Gigi Becali, pentru PRO TV.

Reclamă

Între timp, Rapid s-a calificat în grupele Cupei României, după ce a eliminat CS Afumați, scor 3-0. Giuleștenii au anunțat că vor lupta pe ambele fronturi în această stagiune, dorind să aducă măcar un trofeu sub Grant în al doilea sezon de la revenirea în Liga 1.

„Mă bucur că ne-am calificat şi că mergem mai departe. Interesant acest nou format al Cupei României, e unul dintre obiectivele noastre. Este important acest meci, este importantă competiţia”, a declarat Adrian Mutu, la finalul meciului Afumaţi – Rapid, conform Digi Sport.

Rapid, FCSB și celelalte echipe calificate în grupele Cupei României își vor afla adversarele astăzi, de la ora 12:00. Tragerea la sorți de la Casa Fotbalului va fi transmisă LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Helmut Duckadam a criticat pedeapsa primită de Cristi Săpunaru

Helmut Duckadam critică pedeapsa primită de Cristi Săpunaru, după incidentele de la finalul partidei dintre FC U Craiova 1948 şi Rapid. Fostul internaţional român este de părere că fundaşul giuleştenilor ar fi meritat o suspendare mult mai mare.

Cristi Săpunaru a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi o amendă de 2000 de euro, după ce a fost în prim-plan la scandalul de la Târgu Jiu. Etapa de suspendare deja şi-a ispăşit-o, în victoria categorică a Rapidului din Cupa României, în faţa celor de la Afumaţi, scor 3-0.

Helmut Duckadam a ironizat suspendarea lui Cristi Săpunaru. La fel ca şi Ion Crăciunescu, fostul portar s-a declarat suprins de pedeapsa mult prea blândă încasată de fundaşul giuleştenilor.

Totodată, Duckadam consideră că sancţiunea ar fi fost mai drastică, dacă Săpunaru ar fi evoluat la altă echipă, şi nu la una de tradiţie precum Rapid.

„Sunt de acord cu Ion Crăciunescu, mi se pare o sancțiune prea exagereată. Cred că nu trebuia să-i dea nimic. De ce să-i dea cu Afumați? Cred că nu juca oricum. Da, sunt ironic, sigur. Comisiile judecă în funcție de echipe.

Dacă era o altă echipă, din provincie, cred că-i umfla de nu se vedeau. Asta e, ne-am obișnuit, mergem înainte, n-are rost să ne facem iluzii că vreodată va fi ceva corect în țara asta”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Pro Arena.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și