Închide meniul

Gigi Becali a răbufnit, după ce naţionala României a retrogradat în Liga C din Nations League: „E o ruşine mare”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 septembrie 2022, 23:07

Gigi Becali a răbufnit, după ce naţionala României a retrogradat în Liga C din Nations League: „E o ruşine mare

Gigi Becali a dezvăluit lista posibililor antrenori de la FCSB

Gigi Becali, anunţ după plecarea lui Nicolae Dică / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a răbufnit, după ce naţionala României a retrogradat în Liga C din Nations League. Patronul FCSB a spus că este „o ruşine mare” faptul că România a terminat pe locul 4 în grupa cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a ferit să comenteze rezultatele naţionalei României, dar a precizat că este o „ruşine” ce s-a întâmplat.

Gigi Becali a răbufnit, după ce naţionala României a retrogradat

”Nu mai vreau să vorbesc, e o rușine mare și nu vreau să vorbesc despre rușine. Nu mă mai interesează de echipa națională, treaba lor”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Mirel Rădoi este de partea lui Edi Iordănescu, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor

Mirel Rădoi este de partea lui Edi Iordănescu, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor. Antrenorul Universităţii Craiova speră ca selecţionerul să continue pe banca echipei naţionale, fiind încântat de jocul prestat de „tricolori” în ultimele două partide.

România a încheiat pe ultimul loc în această ediţie de Liga Naţiunilor, şi ca urmare a retrogradat. „Tricolorii” vor evolua din sezonul următor în compania unor formaţii precum Insulele Feroe sau Luxemburg.

Reclamă

Mirel Rădoi s-a declarat mulţumit de ultimele două partide ale României, remiza cu Finlanda şi victoria categorică în faţa celor din Bosnia. Tehnicianul Universtăţii Craiova a declarat că oficialii de la FRF ar trebui să-i ofere continuitate lui Edi Iordănescu, în ciuda retrogradării echipei naţionale.

„Cred că puteam să luăm şase puncte de la această acţiune. Mie mi-a plăcut ceea ce am văzut la echipa naţională. Sper ca Edi Iordănescu să continue. Ştiu că nu este mulţumitor şi deloc plăcut că am retrogradat, dar până la urmă trebuie să acceptăm.

Şi poate fi un punct de plecare pentru noi să înţelegem că nu avem nimic altceva de făcut decât să încercăm şi, indiferent cine este antrenorul echipei naţionale, să îl ajutăm din toate punctele de vedere.

Reclamă 4 / 0/3

Să facem rău şi să criticăm este foarte uşor, trebuie să venim cu soluţii concrete, pentru că sunt sigur că şi el urmăreşte ceea ce se vorbeşte şi trebuie să fie ceva benefic pentru echipa naţională”, a declarat Mirel Rădoi, la conferinţa e presă premergătoare duelului dintre Universitatea Craiova şi Voluntari.

„Eu cred că lipsa meciurilor internaționale din ultimii ani se răsfrânge și asupra echipei naționale. Înainte, patru, cinci echipa din campionatul României jucau în cupele europene. Nu se mai întâmplă de câțiva ani acest lucru.

Dacă nu ai un ritm ridicat de joc în campionatul intern, atunci e din ce în ce mai greu să ne ridicăm ritmul la nivel internațional”, a mai completat Rădoi.

Dan Petrescu a dat verdictul după ce România a retrogradat în „lumea a 3-a” a fotbalului

Dan Petrescu s-a arătat mulțumit de jocul echipei lui Edi Iordănescu în ultimele două partide, cu Finlanda (1-1) și Bosnia (4-1) și consideră că tehnicianul de 44 de ani trebuie să rămână la cârmă, lucru confirmat între timp și de președintele FRF, Răzvan Burleanu.

„Naționala mare a jucat foarte bine. Mă bucur că a câștigat și sper să rămână Edi antrenor”, a spus Dan Petrescu.

Recomandări
  • Gigi Becali a răbufnit, după ce naţionala României a retrogradat
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și