Închide meniul

„Gigi Becali nu mai vorbește cu nimeni!” Mihai Stoica, dezvăluiri incredibile despre patronul FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 iunie 2022, 19:12

„Gigi Becali nu mai vorbește cu nimeni! Mihai Stoica, dezvăluiri incredibile despre patronul FCSB

Mihai Stoica, dezvăluiri despre Gigi Becali

Gigi Becali și Mihai Stoica, în tribunele Arenei Naționale / Hepta

Mihai Stoica a anunțat că Gigi Becali nu se mai implică la FCSB și că latifundiarul din Pipera plănuiește să renunțe defintiv la viața publică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica susține că Gigi Becali nu mai discută cu nimeni de la club, nici măcar cu jucătorii. Managerul general de la FCSB a asigurat că omul de afaceri se va retrage în umbră, după ani la rând în care a fost activ în spațiul public.

Mihai Stoica: „Gigi Becali nu mai vorbește cu nimeni!”

„Gigi Becali nu mai vorbește cu jucătorii, nu mai vorbește cu nimeni, o să vezi că nu o să mai vorbească nici cu presa în curând. Îl simt că se îndepărtează ușor, ușor. De spațiul public se îndepărtează și de ieșitul în presă.

Clar că mi-ar conveni să nu iasă și să nu vorbească în presă. Nu știu dacă a ieșit vreodată să spună ceva care să ne avantajeze pe noi. El ieșea și înainte și după, ieșea și spunea echipa”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

2003 e anul în care Gigi Becali a devenit patron la FCSB. 12 trofee au câștigat roș-albaștrii cu latifundiarul din Pipera la conducere.

Reclamă

Gigi Becali a venit în şlapi la conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Dawa

Contrar afirmațiilor lui Mihai Stoica, la ultima conferință de presă la care a pariticipat, Gigi Becali a făcut show. A finalizat transferul lui Joyskim Dawa la FCSB în şlapi.

Imaginea cu Gigi Becali în şlapi a devenit virală. Patronul FCSB a fost extrem de fericit că a realizat transferul şi a uitat să îşi ia pantofii de lux.

Gigi Becali a venit în şlapi la conferinţa de prezentare a lui Joyskim Dawa

Mihai Stoica critică strategia lui Gigi Becali

MM a dezvăluit că patronul roş-albaştrilor nu a ţinut cont de sfaturile lui şi a acceptat să îl lase pe Miron să plece gratis. FCSB a ajuns astfel să aibă mari probleme în centrul defensivei, după ce Iulian Cristea s-a accidentat grav şi nu va mai juca în 2022.

Reclamă 4 / 0/3

În condiţiile date, vicecampionii erau fără soluţii pentru postul de fundaş central şi au avut nevoie de întăriri pe piaţa transferurilor. Gigi Becali declarase că nu e dispus să plătească niciun ban dar, între timp, şi-a schimbat strategia. I-a adus de urgenţă pe Joyskim Dawa şi Rachid Bouhenna.

Eu nu l-aș fi lăsat să plece acum pe Miron. S-a accidentat și Cristea și se potriveau perfect datele. Până rămânea liber Miron, în iarnă, își revenea Cristea. A văzut omul la TV, în ziar, că nu mai e dorit la FCSB și a venit el să rezilieze, ne-a spus că și-a găsit echipă. N-a semnat încă, are un precontract, merge la vizita medicală și apoi va semna cu Hapoel„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica, dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali
  • Ce se întâmplă cu patronul FCSB

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE VIDEOMiddlesbrough – Leeds 0-0, în AntenaPLAY. Continuă lupta pentru promovarea în Premier League 21:55 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal. Echipele 21:45 LIVE SCOREAC Milan – Inter 0-0. Simone Inzaghi poate câștiga titlul în „Derby della Madonnina” 21:33 Al Hilal – Al Ain, marţi, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 21:20 „De la Strâmbu’, sunt alții care bagă strâmbe!” Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad! 21:02 „M-au sunat!” Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB 20:54 Mark Selby, OUT de la Campionatul Mondial de snooker! L-a învins debutantul Joe O’Connor. „Am nevoie de ajutor” 20:39 VideoHai cu prospeţimea! Marcos Manolache apără la Zaragoza şi e înnebunit după sarmale. Vrea să calce pe urmele lui Horaţiu Moldovan 20:03 Lotul preliminar al României pentru Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A. Meciurilor tricolorilor, LIVE în AntenaPLAY 19:42 Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare Vezi toate știrile
Citește și