Închide meniul

Gigi Becali nu merge la FCSB – Dinamo nici dacă se joacă pe Ghencea: „Nu mai am chef”

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2023, 8:24

Reclamă
Gigi Becali nu merge la FCSB – Dinamo nici dacă se joacă pe Ghencea: Nu mai am chef”

Risc uriaş pentru Gigi Becali, după autodenunţul că a pariat pe FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe / Profimediaimages

Gigi Becali nu merge la FCSB – Dinamo nici dacă se joacă pe Ghencea. Latifundiarul din Pipera a anunțat că nu va reveni la meciurile echipei sale, indiferent de stadionul pe care se va juca derby-ul din etapa a 2-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Gigi Becali nu merge la FCSB – Dinamo nici dacă se joacă pe Ghencea. Patronul a explicat motivul

Patronul celor de la FCSB a explicat motivul pentru care nu va asista la derby-ul cu Dinamo, chiar dacă acesta s-ar juca pe stadionul „Steaua”. Gigi Becali a declarat că nu dorește să îi incite pe fanii lui CSA Steaua, iar astfel a ales să nu fie prezent la meci.

„Eu am avut două sentimente, altfel mergeam. M-a enervat ceva pe Facebook. Îi e frică leului de pădure vreodată? Dacă vor cu legea, cu legea, dacă nu, cu bătaia! Să se aplice legea! Și dacă nu-ți place ce lege aplic eu…

M-am hotarat, ca să nu îi mai incit, să nu merg deloc! Îmi fac eu ambiția cu ei? Când eram tânăr, mă duceam în mijlocul lor! Acum nu mai am chef”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a fost, ultima dată, pe stadion în anul 2020, la un meci dintre FCSB și Botoșani, de pe Arena Națională, încheiat cu scorul de 1-1. Atunci, actuala vicecampioană a pierdut orice șansă la câștigarea titlului. Marcatorii partidei au fost Coman, pentru echipa latifundiarului și Țigănașu, pentru Botoșani.

După partida cu Dinamo, FCSB își va începe aventura europeană în Bulgaria, împotriva celor de la CSKA 1948 Sofia. Meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League, va putea fi urmărit miercuri, pe 26 iulie, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Gigi Becali a anunțat măsuri speciale pentru FCSB – Dinamo. Biletele vor fi nominale

Patronul celor de la FCSB a anunțat că la partida dintre FCSB și Dinamo, care s-ar putea juca pe stadionul „Steaua” vor fi luate o serie de măsuri speciale. Concret, latifundiarul din Pipera a anunțat că biletele la meci vor fi nominale și că la cumpărarea lor va fi nevoie de anumite date de pe cartea de identitate. De asemena, acesta a avut și un avertisment pentru fanii lui CSA Steaua, care nu doresc ca echipa lui Becali să evolueze pe stadionul din Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mai pot exista incidente pentru că mie mi-a promis Ciolacu și să-i dea Dumnezeu sănătate, că a venit un bărbat în România, după 10 ani de când nu mai jucăm în Ghencea, să zică de bărbăție.

Nu ne batem joc de bunurile statului și nu ne e frică de 30 de inși! Mi-a promis și așa va fi. Acum a venit șeful Jandarmeriei și mi-a spus că raspunde el de distrugeri, integritate, bătăi.

‘Lasă-i pe mâna mea și să vezi dacă există vreun incident’. Că n-au timp să facă nimic, arestați, dosare, pușcărie direct! Va fi premieră, toate biletele se vor vinde nominal cu nume și cu serie de buletin.

Vrei bilet, primești numărul și locul. Vor fi filmate toate locurile, dar nu cred asta, vor fi blocați în computer și nu vor mai primi niciodată bilet la un meci al FCSB-ului. Iar dacă vor face ei vreun incident filmat, locul 20, numărul cutare, pedepsit ca atare!

Îi îndrum pe cei din familia lor să nu dea vina pe mine. Amenzi, pușcării! Vedeți-vă de treaba voastră, respectați legile statului. Eu mi-am făcut datoria de creștin. Dacă nu vor, treaba lor”, a spus Gigi Becali, potrivit sursei citate anterior.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și