Închide meniul

Gigi Becali nu renunţă la Ghencea! „Bag 10 milioane de euro la CSA Steaua în cont”

Dan Roșu Publicat: 20 iulie 2023, 13:48

Reclamă
Gigi Becali nu renunţă la Ghencea! „Bag 10 milioane de euro la CSA Steaua în cont

Gigi Becali nu renunţă la Ghencea

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Gigi Becali nu renunţă la Ghencea! Patronul de la FCSB susţine că va băga 10 milioane de euro în conturile CSA Steaua, pentru eventualele reparaţii după meciurile pe care echipa sa le va disputa pe noul Stadion Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu a putut închiria arena din Ghencea, pentru a disputa derby-ul cu Dinamo, astfel că meciul se va juca pe Arcul de Triumf. CSA susţine că Becali nu a prezentat poliţa de asigurare de 250.000 de euro.

Gigi Becali nu renunţă la Ghencea

„Adevărul trebuie spus, lumea trebuie să ştie. Eu am comunicat tot timpul şi vă spun doar atât. Atât de mare viclenie a fost, ne-au plimbat până în ultimul moment ca să zică nu.

E vorba de poliţă de asigurare 250.000 de euro. Ne-am dus cu poliţa de la Arena Naţională, cu ea ne-am dus şi la Arcul de Triumf şi au acceptat-o. Cereau ceva imposibil, ca să nu semneze contractul,

Vreau să rezolv o situaţie. Dacă eu îţi dau bilet la ordin. Fac ofertă publică 10 milioane de euro în contul vostru vă bag. La dispoziţia voastră, ce trebuie 7.000 de pagini?

Reclamă

Vă bag 10 milioane de euro la voi în cont. Scriem „10 milioane la dispoziţia CSA-ului, orice se întâmplă, CSA angajează filmă de reparaţie, plăteşte din banii ăia şi restul mi-i dă înapoi”, a spus Becali, într-o conferinţă de presă.

FCSB nu renunță la stadionul din Ghencea! Anunțul lui Mihai Stoica

Mihai Stoica anunță că FCSB nu renunță la stadionul din Ghencea! Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit că echipa va face cerere pentru a juca pe arena celor de la CSA Steaua și următoarele meciuri de pe teren propriu, pentru a vedea dacă cineva își va permite să piardă sume considerabile de bani.

„Am fost sigur la început, când a trimis Ministrul ordinul. Apoi, după prima zi de negocieri, când cei ce acolo și-au bătut joc de oamenii noștri, i-am zis lui Vali că nu se joacă. El și Gigi credeau…

Reclamă 4 / 0/3

Ei au cerut imposibilul! O poliță de asigurare pe care nimeni nu o poate emite. În schimb, spunându-ne că în urma discuțiilor purtate cu asiguratorii au ajuns la aceste sume. Le-am cerut să zică numele asiguratorilor. Au zis că nu pot oferi asemenea date.

Trece acest meci, considerat cu grad mare de risc. Urmează cel cu CFR, apoi cel cu Poli Iași. Noi vom face adrese non-stop. Să vedem dacă cineva își permite să piardă o sumă importantă la bugetul statului și dacă nu cumva e penal.

Gigi are un dosar cu toată coresponența, cu toate detaliile. Va susține o conferință de presă și va prezenta totul. Veți vedea mâine cât de mult se poate minți la nivel de comandant de club. Bănuiesc că va fi penal până la urmă”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și