Închide meniul

Suma pe care Gigi Becali era dispus să o plătească, pentru ca FCSB să joace în Ghencea: „Să-mi dea numărul contului!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 iulie 2023, 8:45

Suma pe care Gigi Becali era dispus să o plătească, pentru ca FCSB să joace în Ghencea: Să-mi dea numărul contului!”

Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul României

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

S-a aflat suma pe care Gigi Becali era dispus să o plătească, pentru ca FCSB să joace în Ghencea. Patronul roș-albaștrilor le-a cerut „militarilor” un cont pentru a le vira banii, totul pentru ca echipa sa să revină pe stadionul pe care au jucat ultima dată în urmă cu opt ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu a putut închiria arena din Ghencea, pentru a disputa derby-ul cu Dinamo, astfel că meciul se va juca pe Arcul de Triumf.

Suma pe care Gigi Becali era dispus să o plătească, pentru ca FCSB să joace în Ghencea

Gigi Becali s-a arătat dispus să plătească oricât era nevoie, pentru a se ajunge la o înțelegere cu cei de la CSA Steaua. Patronul FCSB susține că le-ar fi plătit chiar suma de 1 milion de euro „militarilor”, doar pentru ca echipa sa să joace derby-ul cu Dinamo pe stadion din Ghencea.

Banii ar fi putut reprezenta polițele de asigurare pe care le cer „militarii”, pentru eventualele probleme care ar putea apărea pe arena din Ghencea.

„Le spun așa, mâine vin cu un milion în contul lor, în ce cont vor, să-mi dea numărul și bag un milion în contul lor pentru un singur meci, asigurare. Am făcut-o și eu publică”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă

Chiar și având suma de un milion de euro aproape în conturi, oficialii de la CSA Steaua nu au ajuns la o înțelegere cu cei de la FCSB, astfel că Ghencea rămâne un vis interzis pentru Gigi Becali.

FCSB nu renunță la stadionul din Ghencea! Anunțul lui Mihai Stoica

Mihai Stoica anunță că FCSB nu renunță la stadionul din Ghencea! Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit că echipa va face cerere pentru a juca pe arena celor de la CSA Steaua și următoarele meciuri de pe teren propriu, pentru a vedea dacă cineva își va permite să piardă sume considerabile de bani.

„Am fost sigur la început, când a trimis Ministrul ordinul. Apoi, după prima zi de negocieri, când cei ce acolo și-au bătut joc de oamenii noștri, i-am zis lui Vali că nu se joacă. El și Gigi credeau…

Reclamă 4 / 0/3

Ei au cerut imposibilul! O poliță de asigurare pe care nimeni nu o poate emite. În schimb, spunându-ne că în urma discuțiilor purtate cu asiguratorii au ajuns la aceste sume. Le-am cerut să zică numele asiguratorilor. Au zis că nu pot oferi asemenea date.

Trece acest meci, considerat cu grad mare de risc. Urmează cel cu CFR, apoi cel cu Poli Iași. Noi vom face adrese non-stop. Să vedem dacă cineva își permite să piardă o sumă importantă la bugetul statului și dacă nu cumva e penal.

Gigi are un dosar cu toată coresponența, cu toate detaliile. Va susține o conferință de presă și va prezenta totul. Veți vedea mâine cât de mult se poate minți la nivel de comandant de club. Bănuiesc că va fi penal până la urmă”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și